Следва

Между Учителя и учениците

Възвърнете си силата на любовта и състраданието, част 8 от 8

2021-01-27
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Дори Бог да беше се появил право пред тях, не биха приели. Биха си намерили оправдание да клеветят Бог или да Му/Й навредят по какъвто и да е начин или дори до Го/Я убият. Както направиха с Исус. Те всички са слепи, глухи и неми, на тази планета. Подобряват се, разбира се, но не всички.

(И така, последният, Учителю. Просто исках да споделя предсказание от 80-те години относно президент Доналд Тръмп и неговата мисия.) О. (В него е казано: Свят мъж, на име Томас Зимър, познат също като „Отшелникът от Лорето” е предсказал, че г-н Доналд Тръмп „ще поведе Америка обратно към Бог.” Той е споделил това пророчество през 1983 г. с един американски ясновидец, който е бил на посещение в Лорето, като казал: „В момента, в Съединените щати има човек, върху когото е Божията десница. Той има интелигентност на гений и първокласна образованост. И всичко, с което се заеме, го прави с изумителна експедитивност.”) Да, вярно е! („Неговото име е Доналд Тръмп.”) О, дори казва името! (Да!) Удивително. („Божията ръка е върху него и Бог ще го използва в бъдеще.”) Да. Уау. (Като доказателство за своето предсказание, г-н Томас Зимър се снабдил с тухла за Святата Врата във Ватикана с името на г-н Доналд Тръмп върху нея, за да може той да получава благословии от многото меси във Ватикана, тъй като знаел, че г-н Тръмп ще бъде велик лидер на Америка и ще върне обратно американците към Бог.)

Да, невероятно! Уау. Виж ти! (Да.) И не много хора знаят това. (Не.) Сега ще узнаят. Но няма да се променят особено. Ако са толкова обсебени и отровени от слава и изгода, няма да го забележат и няма да искат да го приемат. (Да.) Дори Бог да беше се появил право пред тях, не биха приели. Биха си намерили оправдание да клеветят Бог или да Му/Й навредят по какъвто и да е начин или дори до Го/Я убият. Както направиха с Исус. Те всички са слепи, глухи и неми, на тази планета. Подобряват се, разбира се, но не всички. (Да, Учителю.) Ако са заслепени от слава и изгода, теглени от такъв вид светски амбиции, а не с дух за служене на хората, тогава няма да се променят. (Да.) Сега, ще пуснем сигурно това по Суприм Мастър ТВ и тогава всички ще го узнаят, но обзалагам се, не много хора ще повярват. Особено неговите противници. О, поне ще разберат, поне някой друг може да повярва. Но каква е ползата сега? Те искат да се освободят от него, дори вече само още десет дни и не искат да изчакат, искат вече да се освободят от него, още днес. (Да.) Така нареченият, лидерът на вашата страна, или предстоящ лидер, също. Да го изгонят. Дори не могат да изчакат още дванадесет дни. (Да.) Няма дори и две седмици и той ще си отиде. Сега той не иска да причинява повече неприятности, защото някои хора умряха, в сградата на Капитолия. И той не иска повече това, заради тези събития. Той не иска да продължава да се бори по този начин. Може би ще продължи да възразява. Но не съм сигурна колко хора ще застанат зад него, защото те всички са заслепени, а също и изплашени. Изплашени от мнозинството, (Да.) от другите, които са вече враждебни към него. И ако не са и те срещу него, могат да ги изолират или да ги преследват по различни начини. Повечето хора трябва да се погрижат за себе си. (Да, Учителю.) Повечето хора са така. Първо себе си, после някой друг. Така че, да бъдеш президент, какъвто е той, е много самотно, много разстройващо и много рисковано.

Къде живее този човек? Още ли е там? Томас. (Том Зимър е бил американски ветеран от Втората световна война,) Уау! (който, след като се връща в цивилния живот, става поклонник в Италия,) Така ли? („основно за да прекара остатъка от живота си в молитви за човечеството.” Написал е също и книга: „Книга с молитви `Пиета`”, която е продадена в повече от „десет милиона копия.”) Уау. Добре. Много добре. А починал ли е или е жив още? Още ли е в този свят? (Починал е, Учителю.) О, така си и мислех. Няма значение. Един път, преди да отида в Йерусалим за лекция, имаше един американец, чудя се дали не е той. (О.) Той предсказа... Продължаваше да казва... Беше в Израел, той каза, че очаква Месията да дойде, Исус, второто завръщане на Исус. И всички мислеха, че е луд или нещо подобно. И после, един ден, няколко дни преди лекцията ми, той каза: „О, Исус идва, Той идва, Той идва.” И после, по някакъв начин го изгониха, (О, не.) само два или три дни преди да дойда за лекцията. (Уау.) Така че се чудя... Уау, толкова много хора са ясновидци. Е, не много, но доста. (Да.) Добре е за света. Добре, вижте, това е добре.

И така, няма повече въпроси? (Не, Учителю. Това са.) Добре, добре, добре! Хубави въпроси днес. Много хубави. Ако си навлека неприятности, ще знаете защо, ваша е вината. Нали така? Не ме е грижа. Помнете да се молите за мен, за своя Учител, (Да, Учителю.) за да може Тя да продължи. И се молете също и за себе си. Аз се моля за вас, приятели. Аз се моля за всички, (Благодарим Ви, Учителю.) всеки ден. Ако мога да се моля за дивите животни като скункс или катеричка, разбира се, бих се молила и за вас, нали? Моля се, и то с цялото си сърце. Добре, скъпи. Ако няма друго, тогава да приключваме. (Благодарим Ви, Учителю.)

Благодаря, че се чухме. Хубаво е, че винаги можем да си говорим, когато е възможно. (Да, Учителю.) Не е нужно да чакаме до понеделник или неделя. Защото понякога искам да говоря с (Ашрама) Нова Земя и забравих, и тогава след неделя вечерта си казах: „О, Боже мой!” Когато знам, че е времето за медитация, за Вегански Свят, (Да.) тогава се сетих: „О, Боже мой! Отминало е.” Но няма значение, могат да го чуят. По-добре е така също, знаете ли защо? Защото имаме всички субтитри. (О.) И могат да го разбират. (Да.) Ако говоря в (Ашрама) Нова Земя, тогава говоря на китайски. И не съм вдъхновена. Аз съм по-вдъхновена, когато говоря на английски, върви по-бързо и по-гладко. С вас, не е нужно да има никакви преводачи или оборудване. (Да.)

И също, по всяко време, когато чувствам, че е добре да говоря, можем винаги да си говорим. А с тях, трябва да чакаме, трябва да се организира, и няколко пъти като искам да им говоря, винаги има по нещо не както трябва. Дали са ми грешен номер... грешен вътрешен телефон, например. (О.) И тогава попадаме все на същото място, на същите хора, отново и отново. Дават ми друг, тогава всичко отива към другия. Или аз се връщам при оператора, заради нещо, или някой друг е вдигнал и не разпознавам кой говори, затварям. Или продължава да говори, само той, и не ми дава възможност да говоря публично. Например, такива неща. И т. н. Или микрофонът не работеше. Карма, а?

Така че, по този начин е добре и е по-естествено. (Да, Учителю.) Особено, дори нямам нужда от телепромптър или от този род. И ако искам да говоря когато съм готова или вдъхновена, тогава е по-силно. (Да, Учителю.) По-добра енергия, нали? (Да.) И тогава, за няколко дни, или за седмица или нещо такова, винаги можете да го преведете и да го направите с хубав декор зад мен, понякога, и после всички езици за всички да ги гледат. Така е може би по-добре. (Да, Учителю.) Аз мисля по този начин; мисля, че вече няма нужда да говоря на живо; така е почти на живо. (Да.) След няколко дни ще ме видят, нали така? (Да, Учителю.) И тъй като ние всички сме едно, ако вие ме виждате, все едно те ме виждат, нали? Колко удобно. Можете и да ядете заради тях, нали?

Защото, ако го направите на предаване, е също така и по-красиво, добавяте повече картини, повече нагледни клипове. (Да.) Също както преди, много пъти, снимаха ме някъде и после, като проявят снимките, о! Или във видеа. (Да.) Аз просто седя на голата земя, със стена зад мен или нещо такова, а после, когато стане на видео: уау! Имам камина с горящ огън. (Да, Учителю.) И красива, красива стая, с луксозно канапе и стол наблизо или подобно, красиво украсена къща, като луксозна стая. Най-малкото, с красиви френски прозорци и какво ли не. Или ако си стоя, просто в моята семпла градина, нищо няма наоколо, само няколко дървета, а после, когато го направиха на снимка, имам цветя наоколо и птици чуруликат, какво ли не.

Като говорим за това, вчера видях няколко птици навън, съвсем малки. О, толкова мънички, че дори... Ще ви дам тази снимка. Имаше снимка на птиченцето вчера върху много тънък, съвсем тънък извит бамбук отвън пред прозореца на банята ми, най-малкия прозорец на банята, с мрежа върху него, против комари. Затова, снимката има някои мрежести петна върху нея, но няма значение, все пак можете да видите птиците, те са толкова малки. И дори могат да застанат отгоре и да останат върху това малко бамбуково клонче, извито вече от вятъра. А вчера беше толкова ветровито и студено. О, видях и си казах: „О, Боже мой, бих искала да ги нахраня с нещо.” Но не мисля, че те разбират това. Някои други пъти преди, съм хранила птици, слагам хляб отвън. Никой не ядеше. Същото и в къщата в Новата Земя. Много птици, много птици. Но никога не слязоха долу в градината да ядат от хляба. Не го използват.

Същото е с катеричките, слагам много ядки отвън в голям буркан, за да могат да ядат докато свърши и така да не е нужно да го сменям всеки ден. Те просто минаваха покрай него. Просто се разхождат по балкона ми, минават покрай голяма купчинка ядки, всякакви видове луксозни ядки. Никога дори не ги погледнаха. Много дни. И после окачих царевица на кочан, прясна. Те също не я погледнаха. И аз ги попитах един ден: „Защо така не ядете никакви ядки, които съм ви оставила?” Правила съм го и преди в други къщи, на балкона и отвън. Те не ги докосват. Попитах катеричките: „Защо не сте яли? Оставих ги за вас.” А те ми отговориха: „Ние не ги използваме. Не са привична храна за нас.” Може би защото никой никога преди не ги е хранил. Но в другата планина, когато ги хранех, катеричките разбраха. Идваха и ядяха всеки ден, по цял ден докато свършат, после слагах нови. Слагах ги на различни места, купчинка тук, купчинка там, за да не се сборичкват или да чакат на опашка. Те им се наслаждаваха и бяха много благодарни. Казаха ми това и после даже ми помогнаха, като ми посочиха кой е лошият за мен. Аз дори казах на този човек лице в лице, а човекът ми каза: „О, благодаря ви, катерички! Боже мой, катерички, защо сте казали такова нещо?” Но това беше вярно. Вярно, вярно. Някои хора имат различен вид качества и също различен афинитет. Ако са ваши врагове от минал живот, е много трудно да се работи с тях. Може да им простите, но това не означава, че връзката ви ще бъде гладка. Те ще продължават да вършат каквото трябва да вършат, да ви притесняват, да ви пречат, да ви навреждат по малко, или по много понякога. Може да бъде и фатално. Ако този човек не е добър за вас, несъвместим духовно или кармично, би могло да бъде фатално, може да ви разболее, да ви нарани, или наскърби и прочее. Като историята, която ви разказах за мъжа и змията. (Да.)

В Азия, може би О Лак (Виетнам) и Китай, такива страни, много внимават като си избират жена. В Индия също, трябва да се избере по съвместимост. Те не се познават, не е нужно да се познават, повечето пъти е уредено. И сега в наше време правят така в Индия, уреждат бракове. И момчето и момичето невинаги се познават предварително. В днешно време, могат и да откажат, разбира се. В старите време не са можели. Не са можели да откажат. Ако родителите са го уредили, просто трябва да го направят. Моите родители също са били с уреден брак. Не са се познавали. Разказвала съм ви вече, нали? (Да, Учителю.) Майка ми дори казала на родителите си: „Много е черен!” Тоест кожата. Той не беше много бял. В Азия, в О Лак (Виетнам), харесват хора с бяла кожа. Защото ние нямаме бяла кожа. И ако на хората им харесва да бъдат на слънцето често, тогава кожата не е така бяла, както на европейците. И така, всеки, който има бяла кожа, о, той е любимец. Така е, да. А в Европа е обратното. Ако изглеждаш с малко тен, това им харесва повече. И харчат много пари да се пекат на слънцето, да изтърпят цялата горещина или каквото и да е, само за да имат тен. И като се върнат, всички да кажат: „О, ти си бил на почивка!” Престижен тен на кожата. Добре, това е.

Добре! Желая ви всичко най-хубаво, (Благодарим Ви, Учителю.) да сте здрави, щастливи, за да можете да служите по-добре на света. (Да.) И така, ще се видим следващия път. Любов! Любов! (Благодарим Ви, Учителю.) (Обичаме Ви.) Бог да ви благослови. (Бог да Ви благослови, Учителю.) Щастлив Свят Сезон! (Благодарим Ви, Учителю.) Пазете се! (Благодарим Ви, Учителю.) (Пазете се, Учителю.) Обичам ви! (Обичаме Ви, Учителю.) Бог да ви благослови.

(Здравейте, Учителю.) Можете да ме видите малко сега. (Прекрасно е да Ви видим, Учителю.) О! И на мен ми е приятно да ви видя. Момичетата, можете ли да ме виждате? Не. (Още не.) Можете ли да виждате изобщо, момичета? Не? (Сега Ви виждаме, Учителю.) Само за един бърз поглед. (Благодарим Ви, Учителю.) Защото понякога въпросите и отговорите не са ясни през телефона, затова поставят въпросите пред мен да ги гледам. (Да, Учителю.) И ако въпросите са там, невинаги мога да ви виждам. Всичко е наред тогава. Ще се видим следващия път. Не се притеснявайте. (Учителят изглежда прекрасно днес.) О, наистина ли? (Да. Изглеждате много добре днес.) Само днес? (Всеки ден. Всеки ден, Учителю.) Колко разочароващо! Колко изненадващо! Няма значение, всичко е наред. Може би понеже днес светлината е зад мен или може би заради статива за камерата, който ми дадохте? Наистина помага. Мога да виждам повече отпред. Така че, всичко е наред. Няма нужда сега. Вече свършихме. Ще се видим следващия път. (Добре, Учителю.) (Благодарим Ви, Учителю.) Любов, Любов.

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android