Следва

Между Учителя и учениците

Възвърнете си силата на любовта и състраданието, част 3 от 8

2021-01-22
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Президент Тръмп, вие сте завинаги обичаният Президент в сърцата на всички хора по света, не само в Съединените американски щати. Вие сте Президентът на хората. И този статут на президентство никой не е в състояние да ви отнеме. Това ще остане в историята и никой не е в състояние да ви го открадне. Бог ви обича. Хората ви обичат, Бог да ви благослови, г-н Президент.

Когато някой е вече на земята, не го удряте. Това е правило на джентълмена в бойните изкуства и в полесражение. В О Лак (Виетнам) казваме, че ако ги удариш и те са вече на земята, тогава не продължаваш да ги удряш или риташ, защото това не е благородният начин за един джентълмен, в бойните изкуства. (Да, Учителю.) Но тези хора, те го „обстрелват”... И го обвиняват в подстрекаване към насилие. О, това е голям смях за Небесата и Земята. Боже мой. Нямат ли хората никакъв срам? Или просто славата и изгодата са заслепили здравия им ум и разум. Така предполагам. Иначе, демоните са упражнили твърде голямо влияние върху тях, за да ги направят такива.

Видях го в новините. В Ню Фокс днес, събрали са всички неща, които лидерите на демократите са казали през всичките тези години за Тръмп. Насилствени неща. И точно обратното, президент Тръмп никога не е казвал такива насилствени неща за никого. И така, питате ме за моето мнение. Ето го. Искам всички да знаят. Не го изтривайте. Не се страхувам от тях. Плаша се, имам предвид, чувствам, че това е такъв плашещ свят, но не ме е страх. (Да, Учителю.) Не можете да имате повече риск от това да сте духовен Учител. Истински. Това е най-големият риск, който можете да поемете. (Да, Учителю.)

Аз искам те да поразмислят вътре в себе си и поне малко да се засрамят. Всъщност, много да се засрамят. Да бъдеш лидер и да си толкова насилствен, като мислиш по такъв начин. Това, което мислиш вътрешно, излиза и от устата ти. (Да, Учителю.) И после, ако са толкова изпълнение с насилие, нямат ни най-малко правото, за каквото и да е, да обвиняват изобщо президент Тръмп. (Да, Учителю.) Добре, бих могла да говоря вечно, защото съм много, много разстроена, много опечалена вътрешно, като виждам цялата тази несправедливост, извършена върху един добър човек. Тези хора, може би сега се смеят, но може би няма да се смеят, когато застанат лице в лице с Бог. Ако дори имат шанс някога да се срещнат с Бог.

Питайте ме, ако имате други въпроси. Моля.

(Учителю, сега, когато президент Тръмп прие победата на Байдън, какво мисли Учителят за това?)

Какво да мисля? Плаша се. Плаша се за стрната ви и за света, че ще тръгнат надолу. Надявам се това да не стане прекалено бързо. С такъв вид водачество, как можеш да водиш страната? Особено Америка, предполага се тя да е водеща страна в света, а има такъв вид водачество. Не съжалявам да кажа това. Съжалявам за страната. Имам предвид Америка. Какво мисля? Ето това мисля. Мисля, че вече е очевидно нечестно. (Да.)

И ви казах преди, че това не е честно. Но начинът, по който се държаха, дори да е нечестност или измама, достатъчно лош е вече начинът, по който се държаха днес. Гледах по новините, от Фокс Нюз, събрали са всички техни изказвания, и всички техни насилствени речи, и всичко това, и цялото лошо отношение към поддръжниците на президент Тръмп, в контраст на начина, по който се отнасят към други хора, които са насилствени в някои групи. Те наистина нито ги преследват или просто ги игнорират, или ги насърчават, или дори ги възхваляват, за да могат да продължават вечно. Защо? Само за да създават проблеми за президент Тръмп! Били са доволни да направят каквото и да е. Не уважавам такъв тип хора.

Съжалявам, дори те да са на високопоставена позиция в света, не ги уважавам. Точно обратното. Мисля, че хората ще гледат отвисоко на такъв тип хора, особено когато са с ръководна роля. През цялото време може би обвиняват някой друг. Както казваме в О Лак (Виетнам): "Vừa ăn cướp vừa la làng"... Крадецът обира някого и после продължава да вика: „Помощ, помощ, помощ!” Той е крадецът, който обира хората. Но той продължава да вика, да вдига шум и... "Đánh trống qua cửa sấm"... тоест, има гръмотевици и ти не искаш да чуваш гръмотевиците, затова правиш силен шум с барабаните, за да ги заглушиш. (Да.) А когато обереш някой друг, се оплакваш и викаш, сякаш ти си жертвата. И хората се объркват, не знаят кой кой е, не знаят кой е жертвата. Разбирате ли какво казвам? (Да, Учителю.) Така че, този вид поведение е подобно. Не искам да смекчавам думите си, ако те не заслужават това.

(Учителю, Имате ли някакво послание към президент Доналд Тръмп?)

Да, да. Най-напред към обществото. (Да, Учителю.) От цялото си сърце, най-искрените ми съболезнования към народа на Съединените американски щати за инцидента на 6 януари 2021. До всички семейства, които бяха за съжаление засегнати от това събитие, и до обществото - душите, които несправедливо умряха, се върнаха в Истинския си Дом на Небесата. Завинаги свободни. (Прекрасно. Благодарим Ви, Учителю.) Давам ви честната си дума.

А сега за президент Тръмп. Г-н Президент, не бъдете тъжен. Вие имате нужда, заслужавате да си починете добре сега от всички тези бурни събития в живота на вашето президентство досега. Времето лекува. Времето ще ви помогне да излекувате всички дълбоки рани, нанесени върху вас, върху сърцето ви, върху ума ви и върху вашия мир, от много хора, на които се доверихте, като приятели, семейство, роднини, колеги и другари по идеал, и тези, които се предполагаше да бъдат перото и говорителите на справедливостта и истината. Светът все още е пълен с хора, които са умни, интелигентни и справедливи. Те знаят истината зад всяка измама, всичко, което се случва във вашия свят. Президент Тръмп, вие извършихте впечатляваща и велика работа като президент и лидер на Съединените американски щати, повече отколкото всеки друг би могъл дори да мечтае. И дадохте всичко от себе си, целият свят знае това, бъдете сигурни, бъдете сигурни, г-н Президент. Тези, които ви навредиха, простете им, простете им на всички, г-н Президент. Знаем, че ще го направите, защото в сърцето си вие имате само любов и мир. Толкова съжалявам. Толкова съжалявам, че... Толкова съжалявам за това, през което минахте. Г-н Президент, тези, които ви направиха това, тези, които извършиха несправедливост - съжалявам, твърде съм емоционална - и ви навредиха, простете им. Те просто забравят, че накрая, всички ще се срещнем с Бог и с възмездието. Но вие, г-н президент Тръмп, президент Тръмп, вие сте завинаги обичаният Президент в сърцата на всички хора по света, не само в Съединените американски щати. Вие сте Президентът на хората. И този статут на президентство никой не е в състояние да ви отнеме. Това ще остане в историята и никой не е в състояние да ви го открадне. Бог ви обича. Хората ви обичат, Бог да ви благослови, г-н Президент. Ето това мисля. (Да, Учителю. Благодарим Ви.)

Уау, вие имате много готови въпроси по всяко време? Имам предвид, колко дълго... Вече знаете всичко, мислех си, че може би ви казвам, но вие сте узнали повече, затова изникват всички тези въпроси. Добре, продължавайте.

(Учителят е възхвалена и призната от много американски президенти. Учителю, откъде е този добър афинитет по линията на САЩ?)

Нямам време да проверявам. Трябва да отида в Акашовите записи. Понякога узнавам бързо. Понякога, ако се налага, трябва да отида дотам. Вероятно добър афинитет, първо; второ, има много хора с ясновидски способности в Америка. (Да, Учителю.) Те могат да видят кой кой е. (Да, Учителю.) Но понякога, единият ясновидец познава, а другият ясновидец не познава, защото използват различни методи. И е свързано с кармата на страната. (Да, Учителю.) Така че няма значение.

Въпросът е, че тъмната сила в този свят понякога сякаш е по-силна заради кармата на хората. (Да, Учителю.) Кармата помага да я тласне. Така че, никой не би успял, ако няма карма, която да подсили тъмнината, да я направи по-мощна. (Да, Учителю.) Цялата събрана карма може също така да тласне събития - лоши или добри - да се случат. (Да, Учителю.) Затова и аз продължавам да ви казвам: „Никой не е виновен”, макар че кипя отвътре. Просто нечестността на това ме кара да се чувствам много, много зле. (Да, Учителю.)

Аз може би имам добър афинитет с Америка. И също така съм свързана с тези ясновидци, те ще посъветват правителството. (Да, Учителю.) (Уау.) Един от моите ученици - също като ясновидец, той каза, че ясновидците са казали на някои от правителствените лидери, че е по-добре да се отнасят добре с мен, (О.) защото това е добре за страната им. Може би това също е така. Нека помисля дали мога да ви кажа или не. Може би мога.

Преди много време, когато не бях още много известна, (Да.) имах шепа ученици, но нищо повече. И нямах много какво да правя и нямах много притеснения; и само малко карма, лесна за носене, от учениците. Не като сега, от целия свят. И тогава един ден, имах видение, имам предвид, говорех с Небесата и тъй нататък. И Те ми казаха, че имам афинитет с няколко страни, (Да.) с много страни всъщност, но за този живот, мога да си избера само една страна, която да подкрепям. (Да, Учителю.) И после ми дадоха списък със страните. Мога да избера една. И продължавах да мисля. Мислех в този момент. Мислех много усилено. Казах си: „О, искам да подкрепя всички страни.” Те казаха, че е невъзможно. Трябва да избереш само една. Това е част от договора, разбира се. (Да, Учителю.) Защото попитах: „Какво мога да направя за света. Какво още мога да направя? Какво още мога да направя, освен само да давам посвещение и т. н.” Казах: „Мога ли да помогна на света по някакъв начин?” И тогава Те казаха: „Можеш да си избереш може би да помагаш на една страна. И този афинитет или този вид помощ ще се разпространи също и по целия свят.” Така че, продължавах усилено да мисля и да мисля, и дълго, и избрах Америка. (О.) Съединените американски щати.

По това време, нямах още никакви похвали или награди от Америка. (Да, Учителю.) По това време бях ходила в Америка може би само два пъти. Просто за да изнеса лекция пред малко събиране от хора. Не нещо голямо. Може би няколкостотин души. И казах: „Избирам Америка.” А Те казаха: „Сигурна ли си? Можеш да избереш която и да е страна, ако искаш.” Аз казах: „Избрах Америка, защото това е голяма страна и има също така голямо влияние в света. (Да.) Каквото се случи в Америка, ще се разпространи и ще повлияе на целия свят. Затова избрах Америка.”

Не познавах изобщо много хора в Америка. (Да, Учителю.) Само двама-трима и после, когато изнасях лекции, идваха предимно азиатци. Така че не защото съм познавала американци, съм избрала Съединените щати. Може би е затова. Може би е затова и плодовете са дошли по-късно. (Да.) Във формата на много хвалебствия от американски президенти и правителства, както току-що ме попитахте. (Да, Учителю.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android