Следва

Между Учителя и учениците

Възвърнете си силата на любовта и състраданието, част 2 от 8

2021-01-21
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Той е добър президент. Дори до последната минута, когато дори не знае дали ще може да продължи да бъде президент, той пак е посредник на мира, изпраща хора да му помогнат като посредник на мира в други страни.

Просто няколко души разбунват останалите и те ги следват. (Да, Учителю.) Макар че г-н Президентът никога не е молил поддръжниците си да правят нещо. Той винаги им казва да бъдат мирни. Не играе игрите им. Да бъдем мирни, трябва да бъдем мирни.

Той им каза да се прибират, (Да, Учителю.) да си отиват вкъщи, да са мирни, да не си играят с това. А кой знае, може и да не са поддръжници на президент Тръмп. Може да са от другата група, просто двама-трима, смесили се, за да причинят проблеми, (Да, Учителю.) просто за да няма президент Тръмп повече никакък шанс. (Да.) Дори и някои от поддръжниците на президент Тръмп да са били там с тях, не е ли защото са били подтикнати от такъв вид хора? (Да, Учителю.) И после са казали: „Добре, прави сте, така е, да го направим.” И тогава са влезли всички заедно. (Да.) Но само една шепа хора. (Да.) Не всички от поддръжниците на президент Тръмп. Защото той им каза да бъдат мирни. Досега, те също протестираха. Защото има две страни на протестиращите. Страна на демократите протестиращи, и поддръжниците на президент Тръмп също направиха някои протести преди. Но те са, които бяха удряни или нападнати. (Да.) Прочетох в новините, че са протестирали цял ден мирно до вечерта, когато повечето от тях са се прибрали, само някои са останали. Някои от поддръжниците на президент Тръмп след протеста, са отишли в ресторанта да хапнат, тогава другата страна ги е нападнала и ги е удряла. (Да, Учителю.) Но е странно, в същото време, не съм чула никой от демократите да осъди това. Те осъждат при всички случаи поддръжниците на г-н Тръмп. (Да, Учителю.) Това не е честно. Казвам ви, много е плашещо. Политиката е много плашещо нещо. Всъщност, мъчно ми е за г-н Тръмп. Добре е, че той ще си почине, Господи, наистина. Това е добре за него. Но, разбира се, не е добре за Америка, това е всичко. (Да, Учителю.)

Отговорих ли на въпроса ви? Защото може би отидох твърде далеч. Отговорих изцяло, така ли? (Да, Учителю.) Аз съм много, много... Чувствам, че е толкова плашещ, този свят. След като прочетох всичко това и видях всичко това.

Всички просто обвиняват г-н Тръмп и неговите поддръжници и забравиха, че не много отдавна, през всичките тези години, миналата година, 2020-та, навсякъде протестираха по какви ли не причини. И демократите, дори най-големите съперници, никога нищо не казаха. Никога не ги осъдиха. Въпреки че хора загинаха и бяха ранени и страдаха. Те не ги осъдиха. Дори създадоха фондове, за да ги пуснат под гаранция от затвора. (Да, Учителю.) Г-жа Камала. А после също ги и възхваляват. Ако не ги насърчават, тогава ги възхваляват като герои или ги прославят. Ако не, тогава дори говорителят на Белия дом, г-жа Пелоси? Когато хората попитаха какво е нейното мнение за цялото това насилие из страната, тя просто сви рамене и каза: „Хората правят каквото правят.” Но сега, дори и да бяха поддръжниците на президент Тръмп, които са направили това, те обвиняват изцяло тях, искайки да махнат президент Тръмп, макар че не е направил нищо; той не им е казал да правят нищо. В действителност им каза обратното. Те обвиняват изцяло него. Боже мой! О! Казвам ви, този свят е толкова плашещ, особено политическият свят.

Чувствам се толкова засрамена заради тези хора, които проявяват нечестност. Имам предвид, дали печелиш или губиш, не можеш да бъдеш нечестен. Трябва да останеш джентълмен. (Да, Учителю.) Да бъдеш лош губещ не е достойно. (Да.)

Ако сте лидери на нацията и сте лоши губещи или просто се опитвате да обвините опозицията вместо да проверите себе си и вашата страна, това не е достойно за лидер на нацията. (Да, Учителю.) А те не са засрамени. Аз като го четох, се почувствах засрамена. Как може такива хора да съществуват на този свят? И никой нищо не казва. Никой нищо не прави, защото те са в позицията на силата.

И дори ги обвиняват, като терористи и подобно, а не са погледнали своите действия и мнения преди в други избори или в началото на президентството на г-н Тръмп. Те също са направили много неща, подобни на тези. Имало е завземане на Капитолия и преди. (Да, Учителю.) Поддръжниците на президент Тръмп не са единствените. (Да, Учителю.) Демократите също са правили това. Проверете и ми кажете. (Да, Учителю.)

И тогава искат да направят на хората това и онова и искат да махнат президент Тръмп незабавно и всякакви такива неща. Ако не, импийчмънт отново! Импийчмънт за него отново! По всяко време, те просто искат да го махнат, по всяко време. Защо просто не предложат себе си за импийчмънт. Има много неща, които правят и които са по-престъпни. Президент Тръмп не е направил нищо такова; каквото те са направили.

Разбирате ли, вътрешно кипя, защото американците, само американците, умират с хиляди всеки ден, повече отвсякога преди. И имат силата да променят това. Но използват цялата си енергия просто за дребно отмъщение на г-н Тръмп и маловажни закони, като да не се нарича майката „майка”, тогава как да я наричаме? Например. Цялото това прахосване на парите от данъци, за да гласуват за такъв вид хора. Ако не можеш да наричаш една майка „майка”, тогава какво друго можем да правим в този свободен свят, така наречената „свободна страна”? Толкова абсурдно, абсурдно, абсолютно абсурдно! Безполезно! Прахосване на пари и на време и нараняване на хората. Просто ми напомня за времето на Исус, когато са го убили и са опростили престъпника. Боже мой. Вече сме 2 000 и някоя година, а се връщаме назад или какво? Предполага се да бъдем по-цивилизовани досега. (Да, Учителю.)

Съжалявам за г-н Тръмп. Но е добре също и да си почине. Няма значение, няма значение. Тежката карма на Америка. Той вече направи всичко, което можа. И ние направихме всичко, което можахме, за да помогнем. Защото, виждате колко много хора изведнъж се обърнаха срещу него или се обърнаха срещу него така или иначе. Виждате как във време на нужда, във време на проблеми, ще разберете кои са ваши приятели, кои са истинските ви приятели. (Да, Учителю.) В О Лак (Виетнам) казваме: „Само дългият път ще докаже издръжливостта на коня.” И „Ако сте будни цяла нощ, ще разберете колко дълга е нощта.” „Ако сте с някого цяла нощ, тогава ще разберете дали той или тя ви е верен приятел”. (Да, Учителю.) Сега, всичко излиза наяве. Това също е добре за президент Тръмп, да научи някои уроци, лоши уроци. Той е много невинен човек. Макар че е възрастен и е „врял и кипял” в бизнеса, но не разбира много от човешки характери. Защото той е добър човек, той е добър човек.

Дали ще спечели или ще загуби, казах ви преди, ние пак му благодарим. (Да, Учителю.) Затова ви помолих да направите предаване за него, за да разберат хората, че той беше наистина добър президент. Той е добър президент. Дори до последната минута, когато дори не знае дали ще може да продължи да бъде президент, той пак е посредник на мира, изпраща хора да му помогнат като посредник на мира в други страни. (Да, Учителю.) И подписа закона за защита на момичетата от осакатяване, да се спре тази жестока нехуманна практика към малките момичета. Дори в Америка, вече цивилизована, но някои хора все още практикуват това, така че той подписа този закон сега.

И аз се надявам това да има международен отзвук, (Да, Учителю.) така че скоро да не измъчваме повече момичетата по този начин и също да не обрязват повече момчетата, по подобен начин. Това е ужасно, това е жестоко. Представяте ли си, ако сте вие? Представяте ли си да го направят на вас? Толкова си безпомощен като бебе или като дете, не можеш да направиш нищо. Просто ти го правят. Просто ей така. Не ги интересува дали страдаш и дали умираш. Мнозина умират заради това. О, ако говоря за това, кипвам вътрешно. Този свят е ад. Нищо чудно, че нямат добър президент задълго. (Да, Учителю.) Ето защо. Ето защо той не е одобрен отново. (Да, Учителю.)

Както и да е, вие знаете това. Дори откакто стана президент, всички само шумят около него, а той дори е сам. Как може да бъде така? Много стотици милиони хора вдигат шум около него. Дори международни граждани също, защото е нов. Той не е политическа фигура и не е обучаван, както ви казах. (Да, Учителю.)

Може би президент Тръмп би трябвало да се държи като г-н Байдън, например по време на обществен митинг може просто да бутне някое младо момиче или да я хване за лакътя и да каже: „Не ме предизвиквай, хлапе.” Или да каже на някой добър журналист... „едно си знаеш, едно си баеш”. От този род и прочее. Тогава може би хората отново ще гласуват за него. В смисъл, тогава може би хората ще го приемат отново. Защото това явно проработи. Работи за г-н Байдън, нали така? (Да, Учителю.) Или по-добре, да прави таен бизнес с Китай или Украйна и всичко това.

Президент Тръмп е нов и няма политическа опитност. Но те го избраха. Може би някои хора усетиха, че е добър човек, затова го популяризираха и после той спечели. И тогава някои не го харесаха, особено опозицията, защото е нов, защото е никой в политическата сфера, но той правеше всичко бързо. Решаваше бързо и има успех (Да, Учителю.) във всичко, което правеше. И направи Америка по-добра. Така че, разбира се, завистта и омразата са в изобилие.

Можете да ми вярвате, че има силна закрила досега, иначе с него щеше да бъде свършено. Казах ви преди, нали? (Да, Учителю.) Не е нужно да ми вярвате. Ако само можете да си представите, ще разберете за какво ви говоря. (Да, Учителю.) Цялата тази лоша енергия, изливаща се върху него през всичките тези години, откакто стана президент. Дори и малко преди това. И сега, все още, до последната минута преди да излезе, вече е скоро, пак го обвиняват или наистина го унижават вече до най-ниското стъпало. Аз наистина се чувствам отвратена. Чувствам, че някои хора са толкова жалки. Нямам думи да изразя това.

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android