Следва

Между Учителя и учениците

Смелата работа на Върховния Учител Чинг Хай за света, част 7 от 12

2021-01-14
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Ние трябва да се молим само за което е добро за хората. Което е добро за планетата, за света, за животните, за което би трябвало да стане.

Въпросът беше за това, че те имат кралска система, а после кой ги избира, нали? (Да, Учителю.) Ако не са родени такива по природа, ако тези видове са родени в кралско семейство, тогава автоматично наследяват кралската титла. (Ооо.) Да! Защото тази раса от хора, тази раса същества, като риби или други същества, са благородни. Ако родителите са благородни, децата ще са благородни, ще са добри и ще са научени от детинство на това как да управляват, как да бъдат добри към народа си. А после това автоматично ще се предаде. Ако кралят, поради брак или карма, трябва да бъде заменен, умре или нещо друго, тогава престолонаследникът или принцесата ще дойдат и ще заемат тази позиция и власт. Ясно? (Ясно. Да, Учителю.) Ако ли не, тогава кралският съвет ще избере някого. Няма нужда да е кралската кръвна линия. Би могло да е обикновено същество извън кралското семейство, но същество, известно с добродетели, коректност, справедливост, както и състрадание и мъдрост. Тогава ще назначат това същество за свой лидер. (Да, Учителю.)

Понякога могат да отвлекат човек и да го отведат долу, за да го направят крал. (О!) Но човекът ще бъде щастлив да го направи. Само от време на време, трябва да се връща на Земята, понеже ще му липсва земята, и да се поразходи малко наоколо, а после да се върне. Той ще има силата да живее в два свята. (Уау.) И това ще бъде условието преди да приеме позицията да бъде крал на друга раса същества. (О!) (Уау.) Хубаво е. (Да!) Това не е приказка, истина е. (Уау.) Не се случва всеки ден или на всеки четири години, както е в Америка или на всеки пет години както е в други страни, но се случва понякога. (Да, Учителю.) Ако това човешко същество дори е принадлежало на техния вид преди или е имало добър афинитет с тях, тогава също е възможно. Ясно ли е? (Уау.) Също е и до афинитет, така че не е лесно за тях просто да изберат когото и да е, ей така. Трябва да има много фактори. (Разбирам.) (Да, Учителю.) Казвам ви, като приказка е, (Да.) като детска приказка. Харесва ви. Нали? (Да, Учителю.) Хубаво е да бъдем отново като деца, кого го е грижа! Добре. Ако съм отговорила достатъчно на въпроса ти, моля, кажи какво друго искаш.

(Учителю, би ли могла тази система да бъде подражавана от хората?) О, иска ми се! Иска ми се, скъпи. Иска ми се, както и на теб ти се иска. Така никога няма да ни се налага да харчим милиарди или трилиони долари от спечелените с мъка пари на хората от данъци на всеки три, четири, пет, шест години, за да избираме друг президент. (Да, Учителю.) И, може да се окаже лош. По-лош от предишния. Хората нямат достатъчно мъдрост. Толкова съжалявам да кажа това. Ние сме венецът на творението. Имаме толкова много дарби. Имаме велики умове, можем да изобретим това и онова, можем дори да посещаваме вече други планети, Луната и какво ли не. И можем да виждаме на стотици милиони светлинни години оттук, да наблюдаваме други планети, или други звезди, да видим какво правят те. Но не сме добри в самите себе си, в своето собствено общество. Във Виетнам казваме: „Thừa trong nhà mới ra bề ngoài“, което значи - първо трябва да се погрижиш за семейството си, всеки да бъде удовлетворен и да има всичко, от което се нуждае. И после, каквото е останало, можеш да го раздадеш на другите хора. Разбира се, това е логично, нали? (Да, Учителю.) Защо да убивате семейството си с гладуване или като го лишавате от физическо удобство, за да помогнете на някого другиго? Защо? Понеже страданието на семейството ви е същото като страданието на всекиго другиго. (Да.) Съвсем същото. Разбирате ли какво казвам? (Да, Учителю.) Затова трябва да се грижите за семейството си първо, а после можете да дадете и на другите. (Да.) Същото е. Дали помагате на семейството си или помагате на другите. (Да, Учителю.) Добре. Така че тази система няма да проработи все още. Надявам се да стане, надявам се да стане. Бих се радвала, ако проработи, докато съм жива. Или ако някой президент е добър, можете да го оставите. (Да.) Не може ей така да харчите толкова много пари.

Тези избори на някои от вас, американците, които седят там, на вашата страна, ви струват 14 милиарда US долара. (Уау!) Това са много, много, много, много пари. Боже мой, колко много хора биха живели достоен живот с всичките тези пари, ако не са прахосвани така? И цената на насилието, миналата година, това е засегнало световната икономика с около 14.5 трилиона US долара. А от това, въоръженият конфликт е бил 521 милиарда US долара. Така че, виждате, между другото, би трябвало да благодарим на президент Тръмп отново, не само за спасяването на животи чрез сключването на мир, а също и за спестяването на много пари, много изкарани с мъка пари от данъци на хората.

Боже мой, с тези пари цялата ви страна може да има безплатна храна поне за колко години, поне за една година, нали? (Да, Учителю.) Или колко? Поне за известно време, (Да, Учителю.) така че няма да имате бездомни хора, които си влачат краката в студената зима. Да просят за залък от останала храна и да бъдат тормозени от други заможни и силни мускулести същества. Същите същества, същата раса. Разбирате ли какво казвам? (Да, Учителю.) Страната ви не само е загубила време във войни, но е загубила време сега и в избори, оспорвани избори. (Да.)

Президент Тръмп би трябвало да бъде избран. (Да.) Това мога да кажа. Нали? (Да, Учителю.) Но този свят е обърнат наопаки. Те не виждат какво добро върши някой, виждат само каквото искат да видят. И чуват само каквото искат да чуят. Президент Тръмп, например, направи толкова много добри неща за страната ви и за света, но те не казват нищо добро, не много. Само лошите неща, които дори не е направил. Затова той оцеля при импийчмънта. Разбирате ли какво казвам? (Да, Учителю.) Така че тази система в нашия свят трябва да се промени. Затова не ме питайте дали тази честна и справедлива система на другите същества може да се приложи от хората. Нали? (Да.) Бих искала да може да се приложи.

Просто ви казах, за да знаете малко повече за неща, които не сте знаели, но после навлязохме в тези политически въпроси, но аз не се страхувам да ги кажа. Казах ги сега, тук, и всички други могат да ги чуят. Не смейте да го махнете. Нали? (Да, Учителю.) Не смейте да го редактирате, страхувайки се за моята безопасност или за моята репутация, нищо. Не ме е грижа. Разбрахте ли? (Да, Учителю.) Запазете го. Ясно? (Да, Учителю.) Запазете също и думите ми от сега. Отговорих ли на въпроса ти, скъпи? (Да, Учителю. Благодаря Ви.) О. Съжалявам. Защо характерът ми е такъв днес? Кажете ми. Просто съм тъжна и разгневена и разстроена. Не съм разгневена. Просто съм разстроена. Разгневена съм, защото много хора страдат и участват в кръвопролития. (Да, Учителю.) Но нищо лично за мен. Аз съм в безопасност и съм добре. Дори и да не съм в безопасност, и да не съм добре – не ме е грижа. Разбрахте ли? Трябва да правя, каквото правя. Казвам каквото съм казала и край. Следващият, моля.

(Учителят говори за аурите миналия път и за различните цветове и тяхното значение. Би ли могла Учителят да ни каже повече по този въпрос? Може ли някой наистина да се научи да разчита аурата?) О. Уау! Това трябва да го имаш или го нямаш. Или медитирайте повече и тогава може да се увеличат ясновидските ви способности. Да възстановите загубеното. Също като с болестта, трябва да се възстановите, за да ви е отново вкусна добрата храна. Някои болести карат хората да загубят вкуса и обонянието си, като КОВИД-19, в момента. Той не засяга всички с едни и същи симптоми. Невинаги има температура и главоболие. Някои хора губят вкуса или обонянието си. Това е много необичайна пандемия. Някои хора губят ума си и извършват самоубийство. Дори красиви лекари/ки, млади и здрави, извършват самоубийство, защото това повлиява на ума им, на мозъка им. (О.) (Да, Учителю.)

Така че за аурата, някои хора са надарени с това, защото в миналия си живот са го практикували или са практикували нещо, което усилва тази способност, а вие не сте. Вие сте практикували нещо друго. Или сте се отказали, за да можете да работите с мен в това време на тежка планетарна криза, да помогнете на човечеството, да помогнете на планетата. И затова сте останали въпреки тези, които са напуснали, въпреки тези, които критикуват мен или вас. Разбирате ли? (Да, Учителю.) Не можем да имаме всичко в този свят, без да жертваме нищо. И аз ви благодаря отново.

Предимно съм много мила с вас. Така ли е? (Да, Учителю.) Бих искала да ви готвя всеки ден, като семейство. Като голяма мама. Това ми харесва. Това ми харесва. Обичам такъв вид семейство. За физическия свят, ми харесва. Аз готвя, а някои от вас режат морковите, други мият зеленчуците. О, би било прекрасно. (Да, Учителю.) Да. Това е сгряващо и свързващо. (Да.) И обединяващо. Искам това през цялото време, но не мога. (Да, Учителю.) Няма значение. Мечтите не струват нищо. Нали? (Да, Учителю.) Кой знае, кой знае. Може все пак да се сбъдне. Но не се молете за това. Нали? Ние трябва да се молим само за това, което е добро за хората. За това, което е добро за планетата, за света, за животните, което би трябвало да стане. Не за нас. (Да, Учителю.) Аз не се моля за нищо за себе си. И вие не трябва. Ясно? (Да, Учителю.) Само когато сте в тежко състояние, разбира се. Тогава казвате: „Може ли да оздравея? За да мога да продължа да работя Вашата работа”, имам предвид Божията работа. Нещо такова и накратко. Бог не е глух. Не е нужно да Му/Й „надувате” ушите със силния си плач или да повтаряте едно и също. Нали? (Да, Учителю.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android