Следва

Между Учителя и учениците

Смелата работа на Върховния Учител Чинг Хай за света, част 5 от 12

2021-01-12
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

В тази физическата област, има физическо затваряне, физически закон, физическо възпрепятстване. И като Учител, не можеш просто да престъпиш думата си. (Да, Учителю.) Така или иначе, понеже е подписано, не само с майа, но всички Небеса гледат. ИМа свидетели. Трябва да си честен и справедлив.

Всеки един от вас може би редактира по едно нещо наведнъж. По едно предаване. (Да.) Или сценарий, или видео. (Да.) Аз правя и двете. Трябва да се погрижа и за сценария, и дори да дописвам по нещо. За някои неща също така добавям. След това трябва да редактирам USB-то, видеото. И двете. (Да, Учителю.) Често по няколко в един ден. Затова понякога ви моля: „Еди-кое-си изречение в това предаване, моля да ми го намерите.” Защото мисля, че искам да добавя нещо. Да направя добавка или поправка. Спомняте ли си? (Да, Учителю.) Ако работите с мен, си спомняте.

Прекалено много са, ежедневно, нон-стоп, всеки ден. Представете си, вие редактирате едно и, разбира се, е по-детайлно за вас. Трябва да използвате високоразвити технологии, да редактирате USB-то, всичко да стане цветно и красиво. Но аз трябва да редактирам по друг начин. (Да, Учителю.) Казвам ви, че този образ не е добър, че този водещ не е облечен подходящо, примерно. Нали? Трябва да видя всичко в цялост, за да мога да ви кажа кое е добро и кое не е. И трябва да прочета сценария. (Да, Учителю.) Така че, понякога не сте много търпеливи. Питате този, който ми помага. Не е до мен, но ми помага. Един от помощниците: „Защо това не е дошло, защо онова не е дошло?“ Ако още не е дошло, просто го излъчвате. Какво да направя? Понякога не мога да смогна. Разбирате ли? (Да, Учителю.) Защото имам и вътрешни неща, вътрешна работа за вършене. Това отнема много време. Трябва да преглеждам и новините, за да видя коя да ви пратя, (Да, Учителю.) за ваша информация. Отнема ми много часове, защото има много новини, от които да подбера. За много само заглавията стигат и знам, че стават, но много други трябва да прегледам, за да преценя дали си струва да ви ги пратя. (Да, Учителю.) И това отнема много време. А понякога толкова много ми се спи, защото работя до много късно през нощта, до ранните часове, и без почивка през деня, само медитация понякога. И толкова много, много ми се спи. Трябва да стоя изправена, за да не заспя. И пак заспивам, можете ли да повярвате. (О!) Но се придържам за масата, за да не падна. (О!) Да. И като се събудя, продължавам с работата. Затова, бъдете търпеливи с мен. (Да, Учителю.) По-снизходителни. Нали? (Да, Учителю.)

Това е просто кармата на хората. (Да.) Кармата на света, която прави това. Тектоничните плочи също са създадени поради кармата на хората. (О.) (Уау.) Разбирате ли? Иначе нямаше да се случи. (Да, Учителю.) Добре, какво друго, за какво говорех? Припомнете ми, моля.

(Въпросът беше дали Ihôs Kư биха могли да поставят повече Пазители за Учителя.) О, да, да, да. Добре. И така, след горе-долу една седмица, наистина, наистина съм твърде заета да помня всичко това. Затова каквото имам да върша, трябва да си го отбележа веднага, да си го запиша. Иначе забравям. Или, ако не, може би се обаждам на някого от вас и ви моля: „Моля, уведомете този и този отдел“ преди да успея да се домогна до компютъра и да го запиша. Също съм го и записала. Аз пиша много бавно на компютъра. Записвам го на ръка, по-бързо е. Добре, и така, след една седмица, те бяха още там, гладни, така че ги нахраних, проявих нещо за тях. А после казах: „Не, не мога да продължавам да правя това.“ Мога да храня скункса може би, но не тези гладни духове, които изискват различни неща.

Така че трябваше да създам различен ад за тях. (Уау!) Не е ад, но е нещо, където могат да останат. Без наказания. Защото не са напълно пречистени все още. (Да, Учителю.) Ако са по пътя към Пето Ниво, тогава, между другото, могат да бъдат пречистени, стъпка по стъпка, на всяко ниво, на което отиват, от Астрално Ниво чак до Четвърто Ниво. (Да, Учителю.) Малко по малко, на всяко ниво имат престой и биват пречистени, после на следващото ниво, и на следващото. Но така не могат. Разбирате ли ме? (Да.) Има различни начини на пречистване. (Да.) И само като преминавате през тези нива, можете да бъдете пречистени. Затова по време на посвещението сте научени да правите това, това и това, за да достигнете по-висшето ниво. Следващото ниво. (Да, Учителю.)

И така, трябва да създам вид ад, това не са Небеса. Но не е и точно „ад.“ Нали? (Да, Учителю.) Ненаказващ ад е. И могат да останат заедно без да им завиждат другите демони, които са в истинския ад. (Ясно.) Така че, това е специално място, създаденио за тях. Имат всичко, от което се нуждаят. До второ нареждане. Казах: „Нямам време да се погрижа за това в момента.“ Казах: „С каквото разполагате, бъдете доволни. Нямам време за това сега. Ясно ли е? Имам време, но за всяко друго нещо. Понеже сте били демони, дори и да не отидете на Небесата веднага, заслужавате си го. Не се оплаквайте.“ И те също са благодарни. Не ги наказват, не горят в ада, не ги наказват по никакъв начин, просто остават заедно, имат всичко, от което се нуждаят. (О, уау.) Но не могат да имат никакъв шанс изобщо да наранят когото и да било. Дори и да поискат отново да го правят. Разбрахте ли? (Да, Учителю.) Тоест, ако се обърнат срещу нас или срещу хората, не могат. Нямат свободата да го направят. Но не страдат по никакъв начин.

Понеже ме попитахте за Ihôs Kư Боговете/Богините, между другото ви казах и за това. (Да. Благодарим Ви, Учителю.) Доволни ли сте? (Да, Учителю, благодарим Ви.) Но има още няколко, най-упоритите. Трябва ми повод, за да ги изпратя в ада. Но те са много, много хитри. В момента, в който поискате да ги хванете, разбират. Отиват и се скриват вътре в някое човешко тяло. (Уау!) Така че дори Ihôs Kư не могат да различат какво е вътре в този човек, защото те имат голяма магическа сила. Това не са обикновени демони. (Да, Учителю.) Добре. И така. Отговорих ли на въпроса? (Да, Учителю. Благодаря Ви.) Има ли още въпроси?

(Учителю, след като майа е заключена за дълго, дълго, дълго време,) Да. (договорът, който Учителят е подписала преди да слезе долу на Земята, все още ли е валиден?) Да. (Може ли да се обяви за невалиден, за да може Учителят да има повече свобода и по-малко страдание тук?) Не. (О.) Не може да се направи това. (Да, Учителю.) Каквото подпишете, подпишете. Иначе този свят вече да е Рай. Всички договори ще бъдат анулирани, това не е възможно. (Да, Учителю.) В тази физическата област, има физическо затваряне, физически закон, физическо възпрепятстване. И като Учител, не можеш просто да престъпиш думата си. (Да, Учителю.) Така или иначе, понеже е подписано, не само с майа, но всички Небеса гледат. ИМа свидетели. (Да, Учителю.) Трябва да си честен и справедлив. (Да.) Не можете просто да слезете тук, фокус-бокус, всички стават ангели или светци и светът става рай. Тъй като те са създали тези физически неща, физическия свят, физическата планета. (Да, Учителю.) Те принадлежат на тях, физически. Не можете да направите това. (Да, Учителю.)

Физическото тяло, което имате, е тяхно притежание. Например, дори ако човек е извършил някой грях и отиде в затвора, но това няма нищо общо с къщата му, освен ако извършва данъчни измами или прави неща, които вредят на държавната икономика, или някои други неща, (Да, Учителю.) свързани с имуществото - едва тогава правителството може да вземе имуществото им. Но ако просто върши неща, които нямат нищо общо с това, не могат да вземат имуществото му, (Да.) разбирате ли ме? (Да, Учителю.) Може би могат да го блокират за известно време, докато присъдата му изтече. Но децата му все пак могат да го наследят. (Да. Учителю.) Тялото ви се тегли на паунди, на килограми. Каквото месо сте поели, го претеглят. Примерно. Така че, целият свят е илюзия, но те използват силата си, за да го създават. Затова ние не можем просто да правим каквото си искаме, като Бог.

Иска ми се... Но сега е вече много по-добре, нали виждате? (Да, Учителю.) Това, че мога да правя ритрийт за дълго време сега? (Да, Учителю.) Това, че мога да бъда по-независима сега (Да.) от физическата помощ или от каквото и да е. Преди имах нужда от мнозина, много хора трябваше да бъдат наоколо, да правят това, да правят онова, заради работата ми, а сега мога да върша всичко сама. Почти, почти. Имам нужда от помощ отдалеч, разбира се. Човек от разстояние, който ми помага да наглася компютъра и да наглася тази конференция, примерно. Всичко е нагласено за мен. Вашият брат, той ми помага, но не е близо до мен. Той може да помага отдалеч, от разстояие. О, те са гении в наши дни. Нямам наистина нужда от помощник в близост. Могат да ми помагат да го правя отдалеч. Дори уреждат всичко, за да можем да имаме конференция като тази. Така че, все пак съм сама. Нали разбирате? (Да, Учителю.) Грижа се за всичко, затова отнема толкова дълго време понякога за мен, преди конференцията. Това е ако нищо друго не се случи междувременно. Ние сме късметлии. И дори нямам нужда да натискам някакъв бутон. Бих могла, но се притеснявам, че мога да объркам нещо, затова казах на човека: „Моля, просто направи всичко, нагласи компютъра, направи го.“

Затова имаме винаги готовност за конференция сега и можем да се виждаме помежду си като сега. Това е вече чудо, нали? (Да, Учителю.) (Благодарим Ви.) Преди не можех дори да си помисля за това. Не можех дори да си помисля, да не говорим да го направим. (Да.) А сега за много неща мога да си мисля как да ги направим. Става все по-добър, животът ми. (Чудесно, Учителю. Много добре.) Молете се за мен това да не бъде разрушено, понеже го казах. (О.) Защото много пъти, ако кажа, че харесвам нещо, на следвашия ден - край, няма го вече. (О.) Вече го нямам или вече не е възможно. Отговорих ли ви изобщо? (Да, Учителю. Благодаря Ви, Учителю.)

Благодаря ви също, че питате, че сте загрижени за мен. Защото наистина вече става по-добре. Знам го със сигурност. Сега съм по-щастлива, чувствам се по-леко и нещата са добре. Личните ми нужди са почти нулеви. (Да, Учителю.) Така че, много съм щастлива. (О, много добре.) (Чудесно, Учителю.) И мога да направя ритрийт, за да можете да видите, че мирът се ускорява. (Да, Учителю.) Само се притеснявам, че трябва да имаме повече веганско население, тогава мирът ще трае по-дълго и няма да е толкова непостоянен понякога.

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android