Следва

Между Учителя и учениците

Смелата работа на Върховния Учител Чинг Хай за света, част 4 от 12

2021-01-11
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Затова много от предсказанията казват, че през 2012-та, плюс-минус, ще се сбогуваме с този свят и телата си. Но, поради снизходителността на Небесата, сме все още тук. (Да, Учителю.) Да! Но с много природни бедствия като предупреждение за човешката раса. (Да, Учителю.) За да им дадат най- последния шанс да обърнат посоката, да се покаят, да получат благословията и всички да бъдат освободени.

И си живеете заедно в балоните, не се притеснявате за това как да се качите на автобуса или в колата, как да се съберете, колко време ще отнеме да стигнете до мястото. (Да, Учителю.) Защото ако трябва… Не ми трябват очилата сега. Приготвям се за книгите. О, може би ми трябват. За да виждам по-добре, защото екранът е малък. Очите ми не са толкова добре, както преди. Слагам капки за очи и от този род, но не действат много бързо. Предполагам, че се подмладявам с всеки изминал ден, затова. (Да, Учителю.) Скоро ще навърша 71 години. Боже, мога да се съревновавам с президента на Америка. Вие сте американци. Знаете, нали? (Да, Учителю.) Да се съревноваваме по възраст. И така. Това стига ли? Отговорът на въпроса ти. (Да, Учителю. Благодаря Ви.) Отговорът беше дълъг. Защото ми напомни за разни работи. Знаете вече за календара ми. Какво друго?

(Учителю, по Важните Новини отбелязахме, че „Ново проучване открива, че галактиките в младата вселена са учудващо развити.” Какво е духовното значение на това? Защо Бог би забързал процеса на развитие на галактиките?)

Защо не? Защо Бог да не го направи? Всичко се развива. (Да.) Ние не оставаме винаги в една и съща ситуация. (Да, Учителю.) И благословията на добрите практикуващи е повече в днешно време. Да, наред с мощната сила, която Tim Qo Tu донесе тук долу. Забравихте ли? (Не, Учителю.) Забравихте ли, че Tim Qo Tu донесе много духовна сила тук долу? (Не.) Това, разбира се, повлиява на цялата вселена, която можете да видите, (Да.) която е около нашата планета. Има още много други планети с живот, които също ще се облагодетелстват от това и ще се издигнат. Въпреки че не е видимо с просто око. Но хората още еволюират духовно. И дори физически. (Уау.)

Тази новина я има някъде, може би по вашите новини, за това, че бебетата, които са се родили през последните векове, имат различни тела. (Да.) Имат по-скъсени лица. Знаете ли тази новина? (Да.) Откъде е? От Важните Новини ли? От нашите новини ли? (Да.) Добре. Имат допълнителен меридиан, допълнителна вена и прочее. Има много други трансформации, които учените още не са открили, защото някои са физически, но невинаги са физически. (Да, Учителю.) Добре. Но, разбира се, не се случват толкова бързо, колкото ми се иска. Както и да е, може да бъде само толкова бързо, колкото е възможно на хората да смелят и приемат. Защото телата на хората не са като душите им. (Да, Учителю.) Душата им е отвътре, но е много мощна. Физическото тяло не е. Не е много силно. Затова дори благословията трябва да бъде в малки дози, (Да, Учителю.) в малки количества.

Както в момента, например... Както с лекарствата. Лекарят не ви съветва да изпиете цялата опаковка наведнъж, за да се излекувате моментално. (Да, Учителю.) Казва ви да пиете по две-три хапчета на ден, (Да, Учителю.) или дори по една хапче два-три пъти на ден. (Да.) По време на хранене или след хранене, или заедно с хапче, което ще предпази стомаха ви. Иначе ще бъдете зле. Повече ще навреди на тялото ви, отколкото да ви излекува. Разбирате ли? (Да, Учителю.) Дори сега, открихме ваксини за КОВИД-19, но трябва да се вземат на две дози. (Да.) Поне две дози засега. В рамките на три-четири седмици. (Да, Учителю.) А не понеже е лекарство-чудо: „Добре. Защо да не се съберат в едно и така никога повече да не се разболяваш, защото е толкова мощно.“ Не можете! (Да, Учителю.)

Иначе Бог или Учителите отдавна щяха да са го направили. Нямаше да има нужда да ме чакате! И аз щях просто да се наслаждавам на своите Небеса. На своя Дом, на своята Създадена Земя, заедно с добрите си приятели и с който е достатъчно извисен да отиде там. (Да, Учителю.) Това отговаря ли на въпроса ти? (Да, Учителю.) Еволюираме, скъпа. Така е. Преди да се родиш, си била ей толкова мъничка, дори по-малка. (Да.) След което растеш, растеш, растеш, растеш и после, когато излезеш от майчиния си дом, растеш, растеш, растеш, докато станеш толкова голяма като сега. Така че, как да не оставим вселената да расте? (Да, Учителю.) Не е честно, нали? (Да.) Навярно е от цялата благославяща сила, много могъща в момента. Защото е краят на времето на последния съд. Всеки го знае. (Да, Учителю.) Затова много от предсказанията казват, че през 2012-та, плюс-минус, ще се сбогуваме с този свят и телата си. Но, поради снизходителността на Небесата, сме все още тук. (Да, Учителю.) Да! Но с много природни бедствия като предупреждение за човешката раса. (Да, Учителю.) За да им дадат най- последния шанс да обърнат посоката, да се покаят, да получат благословията и всички да бъдат освободени.

Но, уви, дали се вслушват? Много малка група хора, за мое разочарование. Всички трябва да бъдат пробудени. Толкова много благословия, толкова много помощ, толкова много саможертва. Много е трудно да се влее здрав разум на човешката раса. (Да, Учителю.) Умовете им са били тровени прекалено дълго време. Поколение след поколение. И едно и също ДНК се върти отново и отново. (Да, Учителю.) Продължава да се връща, както прераждането. И това възпрепятства хората да се променят към по-добър, тоест към по-подходящ начин на живот. (Да, Учителю.) Преди, майа правеше всичко възможно да подсигури, че хората или съществата в този свят имат достатъчно отрова, когато влязат в тялото. (О!) Захранвани са с отрова още преди да се родят дори. (О, Боже мой.) Затова забравят всичко. Само малцина си спомнят миналия си живот. Малцина. Може би са пропуснали да им дадат отровата, отварата за забравяне. Или сигурно тези хора имат малко останала медиумна сила и могат да си спомнят миналия живот. Или тези, които практикуват добре, пробуждат тази способност. Или могат да изпаднат в дълбок транс под хипноза и да си спомнят. Но не всички прераждания отпреди много векове или еони, като по времето на Буда (Да.) или Неговите ученици.

Така знаем, че миналите животи съществуват. Така или иначе много хора не го вярват или не го разбират и не могат да достигнат до Акашовите записи, за да прочетат собствените си минали животи или тези на някой друг. Всичко е записано там в книгата. Книгата на Живота. Книгата на Съществуването. Какви други въпроси имате, моля?

(Да, Учителю. Наскоро Учителят спомена, че се тревожи за безопасността Си.) Да. (Може ли Ihôs Kư да изпрати повече закрилници за Учителя? Позволено ли е?) Да! Но аз Ги разпределих навсякъде, за да закрилят хората. Първо. Второ, Те не са чак толкова всемогъщи. Мощни са, но до известна степен. (Да, Учителю.) Защото дори Богът на Четвърто Ниво не е толкова могъщ. (Да, Учителю.) Наскоро ви казах, че все пак имам снизходителност към злите духове. (Да, Учителю.) И Ihôs Kư не можа да ги поеме, защото са един вид по-високостоящи демони. (Да, Учителю.) Моите хора, Боговете-пазители от Ihôs Kư, не могат да се преборят с тях. (О!) Аз трябваше да го сторя. (Уау!) Около 40 и няколко на брой.

Понеже Те не могат да се справят с тях, затова трябваше да ги вържа заедно на два купа, на няколко купа и да ги завлека със себе си. (Уау!) И, разбира се, Боговете/Богините на Ihôs Kư не могат да се справят с тях. Трябва да знаете, че негативната сила е толкова силна, колкото и силата на Буда. (Уау!) С изключение на силата на любовта, която те не притежават. (Да.) Тяхната сила е силата на „Каквото посееш, това ще пожънеш.“ Докато междувременно те примамват да вършиш лоши неща. И така могат да те контролират завинаги. Ако умреш, ще се родиш отново. И пак умираш, и пак се раждаш, пак умираш, пак се раждаш. И продължаваш да вършиш лоши неща отново и отново, против собствената си воля дори. (Да, Учителю.) Преди да практикувате, сте вършили неща, за които знаете, че са погрешни, но пак сте ги правили. Спомняте ли си? (Да, Учителю.) Може би някои от вас или хората отвън. Да! Дори срещу собствената си воля. Знаели сте, че е погрешно, но пак сте го правили! За щастие, не е било нещо голямо. Разбирате ли какво казвам? (Да.) Това е само за пример.

За тези (демони) трябваше аз да се погрижа. Не гледам много бройката. Само ви казвам, че горе-долу половината от тях се разкаяха, истински се разкаяха и коленичиха. Нямаха избор така или иначе, накарах ги. Защото по начина, по който ги вързах, не можеха да се изправят, за да причиняват проблеми или още да навреждат. (Да, Учителю.) Около половината от тях се покаяха, затова им казах: „Добре, обещавам ви.“ Но преди много време, още преди много месеци казах, че това е последния път, когато ще дам прошка на тези лукави размирници. (Да, Учителю.) Но пак има някои, които бяха подтиквани от стария си шеф, от майа, и правят злини, нараняват хората. Постоянно повтарят: „Не сме ние, не сме ние, не искахме.“ И се разкайваха дълбоко, умоляваха ме толкова силно за прошка. Казах: „Добре тогава.“ Но пак, само половината от тях. Останалите са с прекалено размътени глави или прекалено натровени, или прекалено наплашени, или с прекалено много карма. Не могат дори да се покаят. Ако имате прекалено много карма, дори не можете да си представите какво е. Не можете да мислите за Бог или за нищо. Много адове са такива. Затова хората дори не могат да се молят. Не помнят нищо. Разбирате ли? Не знаят какво е Бог, не знаят за Буда, не знаят за Исус, нищо не знаят. Нищо, което може да ги спаси или да ги опрости, не е останало в паметта им. (Да, Учителю.)

Попитах Ihôs Kư: „Добре, сега като ги вързах всичките, те са безсилни. Можете да ми помогнете да ги отведете до Четвърто Ниво.“ (Уау.) Но не могат. Не е толкова лесно. От друга страна, Богът ми каза, че Той няма вече достатъчно стойност, за да приеме тези. Защото те все още са много мощни. Ако Богът на Четвърто Ниво няма достатъчно стойност, има опасност тези хора да не бъдат напълно променени, и може да се обърнат наобратно, да се противопоставят и да създадат големи неприятности за света на Четвърто Ниво. (О!) (Да, Учителю.)

Затова Богът не може да приеме тази партида, не може да приеме нови засега, докато не Си възвърне стойността. Много съм Им помогнала, но пак не е достатъчно. (Да, Учителю.) Защото Той може да поеме само толкова, както с примера с лекарството, който ви дадох. (Да, Учителю.) Той може да поеме само толкова. Ето така е. О, Боже, в продължение на цяла седмица бях толкова заета, че не можех да измисля какво да направя. Но изпитвам съжаление към тях, коленичили навън, проснали се отвън. (О!) Нямам предвид физически все едно са в градината ми, но са в това положение. (Да, Учителю.) Не са видими за очите ви, ако сте наоколо. Но бяха там. Изпитвам съжаление към тях. А тези, които трябва да отидат в ада, вече могат да отиват. Но тези, които се разкаяха, след като им обещах Небесата, за тях не мога да си отменя думата. Не искам. (Да.) Но съм прекалено заета да се погрижа за тях. Има толкова много други неща, които се случват междувременно, които са по-спешни и по-неотложни, (Да, Учителю.) освен че трябва да се погрижа за предаванията ви, да ви дам съвет, поправки и всичко останало, което правя. (Да, Учителю.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android