Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Посещения до Небесата и ада: Свидетелства

Spiritual Experiences, Part 8 – Wearing S.M. Celestial Jewelry Benefits Sentient Beings

2022-12-24
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
През лятото на 2019 г. пътувах из Будистката Академия Ларунг Гар в Ганзи, провинция Съчуан, в планината Джуришен, и високопланинския ледник на планината Гонга. По това време носех С.М. Небесното Бижу „Средният път”. Дадох на „Средния път” друго име: „Ключът кам Антакала”.

Докато медитирах във фара, разположен на върха на хълма на Будистката Академия Ларунг Гар, имах вътрешно видение на чудотворна снежна лотосоподобна планина, която бавно се движеше към мен отдалеч. „Ключът към Антакала - Средният път” внезапно полетя към центъра на свещената снежна лотосоподобна планина, после лотосът изведнъж разцъфна в пълна и излъчваща се ослепителна светлина от всякакви цветове, наред с изблик на аромати! Портата Терма се отвори сама неочаквано и Майтрея Буда (веган) се прояви в небето и стана едно със Светлинното Тяло на Учителя. Безброй Буди и Бодисатви се появиха, за да поздравят и да празнуват заедно.

В древния храм Линглонг в Лухуо, Съчуан, видях картина на Краля на Дарма Джигме Пунцок (вегетарианец), който внезапно тръгна към мен, усмихвайки се, и каза: „Чаках те!”

В планината до храма Линглонг, пещерата, където Преподобният Господ Падмасамбава(вегетарианец) и Преподобният Миларепа (вегетарианец) са практикували духовно, се пазеше. Там тези, които имат афинитет могат все още да чуят звуците на (вътрешна Небесна) Музика, рецитиране на сутри и Небесни барабани.

Докато седяхме в храма Линглонг с лице към долината, се появиха 13 порти с различен вид и форма. Портата Терма и съкровищата Терма изведнъж се появиха едно по едно. Гледах ги с пълно внимание: „Парамханса”, „Да виждаш с Душата”, „Домът на Учителя”, „Обединени”, „Сънят на Джуан Дзъ”, „Вечна Пролет”, „Пробуждане” и други. Всичко това са С.М. Небесни Бижути, проектирани от Учителя! Тези различни С.М. Небесни Бижута са носеха във въздуха и се въртяха под различен ъгъл и променяха формата си, за да покажат красотата си на друго ниво. Просто не можех да откъсна очи от тях.

Съкровищата Терма позволяват на хората да стигнат директно в Чистата Земя, докато са още във физическото тяло, и дават възможност на хора от областта на науката и т. н. да станат свидетели на Небесното тайнство в действителност!

Искрено се надявам светците, които имат възможност да притежават С.М. Небесни Бижута на Учителя да ги носят всеки ден докато се движат по улиците, за да могат хората да ги виждат и да се облагодетелстват. Благодаря Ви, Учителю, за това, което сте допринесли за човечеството и за Земята! Ваша ученичка, Уен- Хсин от Китай

Веган: великият начин да се свържеш с Небесата.

Веган: още един път е построен към Небесата.

Всеки от учениците на Учителя има подобно, различно или повече вътрешни духовни преживявания и/или благословии във външния свят; това са само някои примери. Обикновено ги пазим за себе си, според съвета на Учителя.

За повече свидетелства, свободни за изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/to-heaven
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-26
510 Преглед
36:02
2023-03-25
31 Преглед
2023-03-25
449 Преглед
13:20

Is Your Food Aging You?

58 Преглед
2023-03-25
58 Преглед
2023-03-25
1004 Преглед
36:03

Важните Новини

134 Преглед
2023-03-24
134 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android