Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Посещения до Небесата и ада: Свидетелства

Spiritual Experiences, Part 7 – Heaven Helps Ukraine (Ureign)

2022-12-21
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
„Откакто започна войната в Украйна (Юрейн), в някои моменти можех да усетя, че съм в тяхното положение, с недостиг на храна и вода, без електричество и безпомощна. Нямаше много какво да направя, освен само да се моля за тях.

Учителят веднъж каза, че ние, практикуващите, сме могъщи. Че бихме могли да преместим планини и да пресушим морета. В едно свое видение по време на медитация видях, че белите сили са заобиколени от тъмни сили. Ангелите помагаха във всички посоки, а няколко от нас стояха в разгърнат строй и защитаваха срещу тези зли сили. Започнахме да повтаряме Светите Имена и Светия Подарък и постепенно тъмните сили се разпръснаха и изчезнаха.

Видях също Небесата да помагат на украинците (юрейнците) по всякакви начини, например руските куршуми изчезваха във въздуха, Земята се разтърсваше, напукваше и това затрудняваше маневрите на превозните им средства, а въздушните им ракети политаха в гъсти облаци и изчезваха. Нашите молитви са много могъщи; те помагат по всякакъв начин, дори когато сме далеч.

Тъжно е да се види какво се случва сега с безпомощните украинци (юрейнци), и никоя страна не им помага. Надявам се войната да свърши скоро и хората от Украйна (Юрейн) да се съберат отново с членовете на семействата си. Русия, моля те, върви си вкъщи! Яо Гуан от Сингапур”

Искаш ангелите да те закрилят всяка минута? Да? Тогава избери веганството.

Vegan: победител във войната срещу злото.

Всеки от учениците на Учителя има подобно, различно или повече вътрешни духовни преживявания и/или благословии във външния свят; това са само някои примери. Обикновено ги пазим за себе си, по съвета на Учителя.

За още свидетелства, свободни за изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/to-heaven
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-26
533 Преглед
36:02
2023-03-25
36 Преглед
2023-03-25
461 Преглед
13:20

Is Your Food Aging You?

61 Преглед
2023-03-25
61 Преглед
2023-03-25
1012 Преглед
36:03

Важните Новини

135 Преглед
2023-03-24
135 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android