Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Посещения до Небесата и ада: Свидетелства

Защитното покритие, което Учителят дава на учениците

2022-10-21
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
„Изминаха повече от две години, откакто избухна пандемията от КОВИД-19 през 2020 г. и още не е изчезнала. Много хора отидоха да се ваксинират, но аз твърдо вярвам, че духовно практикуващите са различни! Така че не отидох да се ваксинирам, а наблегнах по-усърдно върху духовното практикуване. По време на групова медитация в началото на юни 2021 г., в самади, Бог ми позволи да видя защитата за духовно практикуващите: има пет красиви защитни обвивки около тялото! Всички слоеве излъчват Светлина!

Първият слой е като прозрачни, чисто бели, подобни на коприна дрехи, носени до кожата ни. Вторият слой е мек, като парче латекс, обвит около първия. Третият слой е като златна броня, твърда като желязо, излъчваща ослепителна Светлина, пазеща тялото ни.

Първите три слоя се носят върху нас като дрехи. Четвъртият слой е ослепителна аура, която непрекъснато се върти около тялото ни. Петият слой се прикрепва към аурата на четвъртия слой и се проявява в проблясващи пламъци, заобикалящи тялото ни. Аурата и пламтящият обръч се преливат един в друг. Яркостта и цветът на аурата и Светлината и енергията на пламъка се различават според духовното ниво на всеки човек. Когато човек повтаря Петте Свети Имена, Светлината на пламъка и аурата се излъчват навън, вълна след вълна.

Ние сме сигурно защитени всеки ден, стига да практикуваме духовно със съсредоточеност, постоянство и добросъвестност. Благодаря Ви, Учителю, за Благословиите и Милостта. Благодаря Ти, Боже, за Благословиите, Любовта и Защитата. Благодаря ви, Ангели, за предпазването и закрилата. Учителю, липсвате ми много! Жи-Ю Ваша ученичка от Китай”

Вегани: закриляни от Небесата.

Веган: Бъди светлината в тъмните часове!

Всеки от учениците на Учителя има подобно, различно или повече вътрешни духовни преживявания и/или благословии във външния свят; това са само някои примери. Обикновено ги пазим за себе си, по съвета на Учителя.

За още свидетелства, свободни за изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/to-heaven
Гледайте още
Последни предавания
2023-01-27
4796 Преглед
35:44
2023-01-26
24 Преглед
2023-01-26
1411 Преглед
35:05

Важните Новини

126 Преглед
2023-01-25
126 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android