Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Посещения до Небесата и ада: Свидетелства

Spiritual Experiences, Part 4 – Lao Tzu Guided the I-Kuan Tao Follower to Be Initiated by Ching Hai

2022-06-27
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Master: Имаше един възрастен господин от Тайван (Формоза). Той е посветен от 18 години. Той трябва да е първият. О, това си ти, така ли? Всъщност той е много важен човек в друга група – разбирате ли, в Игуан Дао? Да. Той е следвал Игуан Дао, 50 години. Практикувал е и друг даоистки (път), 24 години. И после беше с мен 18 години, най-накрая. Последният път от живота му, „Чинг Хай-изъм”.

D (m): Преди осемнадесет години Лао Дзъ ми каза да скоча в морето. Лао Дзъ, преди осемнадесет години. (Разбирам!) Той ми каза да скоча в морето. (Разбирам.) Бях постигнал Дао, така че тялото ми вече не беше полезно, Отидох в залива Джинша в Тайпе и скочих в морето. Когато скочих, се ударих в една скала и силно започнах да кървя. Прибрах се вкъщи.

След три дни Лао Дзъ ми каза: „Ти няма да умреш като скачаш тук. Иди и скочи в река Тамсуй, в чистата вода.” Аз отидох и скочих, но пак не умрях.

Master: Не разбра ли?

D (m): После се прибрах. След седем дни Лао Дзъ ми каза: „Просто се качи там горе, за да се изчистиш, и всичко ще бъде наред.” След около година чух за Учителя Чинг Хай. И така, това означаваше да скоча в Морето Чинг Хай, а не да скачам в морето! („Хай” означава „море” на китайски.)

Master: Преди да получи посвещение, Лао Дзъ му се явява в медитация и му казва, че трябва да скочи в морето, в океана. И тъй като той е толкова отдаден, предан, просто отива и скача наистина, скача в морето. Наранява се и силно кърви, но не умира. И се прибира вкъщи. После пита Лао Дзъ отново: „Но аз не умрях. Какво да правя?” И Лао Дзъ му казва: „Не. Ти трябва да скочиш в чистотата...” разбирате, „Чинг” в „Чинг Хай”. „Чинг” на китайски означава също „чиста вода”. И той помислил, че трябва да скочи в реката. Скочил в една река и пак не умрял. Натъртил се здраво и отново се прибрал вкъщи. И след това, пак не разбирал какво му казва Лао Дзъ да направи. И Лао Дзъ се появил пред него отново и му казал, че трябва да приготви своя снимка - фотография, да. И той още не знаел. Подготвил снимки и зачакал. Нали знаете, от тези за паспорт, за посвещение. Той още не знаел какво става. И след една година, след като чул за мен и името ми „Чинг Хай”, тогава разбрал: „О, това е Океанът от Чиста Вода”. И тогава разбрал също за какво му е трябвала снимката, и получи посвещение.

Веган: защото помним на какво са ни учили Светците.

Веган: защото искаме да бъдем близо до Бог.

Всеки от учениците на Учителя има подобно, различно или повече вътрешни духовни преживявания и/или благословии във външния свят; това са само някои примери. Обикновено ги пазим за себе си, по съвета на Учителя.

За още свидетелства, свободни за изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/to-heaven
Гледайте още
Последни предавания
2023-01-27
4904 Преглед
35:44
2023-01-26
30 Преглед
2023-01-26
1426 Преглед
35:05

Важните Новини

126 Преглед
2023-01-25
126 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android