Следва

Между Учителя и учениците

Ние всички имаме задължението да опазваме себе си и другите, част 5 от 6

2020-12-08
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Защото хората, които не носят защитни приспособления, може да се заразят, а това струва много пари на правителството и обществото, и причинява болка и страдание на техните близки и приятели, и на членовете на семейството. Така че, те не са добри. Могат да бъдат класифицирани като престъпници! Сериозна съм.

Мисля, че всички правителства трябва да приложат стриктния закон като в Етиопия, за да предпазят невинните, децата, слабите жени, слабите хора, възрастните, които са по-уязвими от останалите. Защото хората, които не носят защитни приспособления, може да се заразят, а това струва много пари на правителството и обществото, и причинява болка и страдание на техните близки и приятели, и на членовете на семейството. Така че, те не са добри. Могат да бъдат класифицирани като престъпници! Сериозна съм.

„Броят на потвърдените случаи на COVID-19 по света е надминал 40 милиона, но експерти казват, че това е само върхът на айсберга, когато става дума за истинското влияние на пандемията.“ (ФОКС НЮЗ, 19 Октомври 2020)

COVID-19

Случаи по света: Официални – 50.5 милиона случая Неофициални – 780 милиона случая (или 10% от световното население)

Смъртност по света: Официални: 1.26 милиона смъртни случая Неофициални – 3.9 милиона до 7.8 милиона смъртни случая

Много лекари и медицински сестри, и служители в болниците вече са умрели или страдат толкова много поради зараза от пациентите. Ако това продължава така, може би няма да имаме лекари, нито медицински сестри, нито болничен персонал и още повече хора ще умират. Затова, правителството трябва да наложи носенето на маска. Трябва. Това ще помогне да се намали заразяването. А дори ако хората са заразени, ще бъде по-лесно да се излекуват, защото не са поели твърде много от вирусите, чрез защитата на маската и или на щита за лице. Разбира се, колкото повече се предпазвате, толкова по-голям е шансът да не се разболеете.

Така че, ако самите те се предпазват, по начина който казах... Просто един прозрачен щит за лице, или дори шлемът, който носите, когато карате мотоциклети, те имат прозрачен щит отпред, можете да виждате и можете дори да говорите. И също покривате другите части на тялото си, носите дълги ръкави и маска. И ако сте защитени, цялото лице, няма нужда да носите маска. Но ако има някаква пролука между кожата на лицето и щита за лице, тогава трябва да носите маска. Но това е вече много добра защита.

Разбира се, можете да направите по-пълна защита, като няма пролука между кожата на лицето и щита за лице, както когато носите мотоциклетния шлем или онези лични защити като в болницата или да си направите сами, за да покриете цялото си лице, а шлемът (шапката) да покрива косата ви, ушите ви и т.н. Тогава бихте могли просто да излизате и да се радвате на живота си. Тогава на правителството няма да му се налага да се тревожи за вас. Тогава правителството няма да трябва да прилага правилата за изолация, които са много, много лоши за много хора.

Защото хората не могат да бъдат затворени завинаги. Те се чувстват много задушени, разстроени, депресирани. (Да, Учителю.) И това също ще убие някои от тях, ако не могат да се справят с депресията си. (Да.) И децата също, те трябва да излизат навън и да се срещат едни с други, и да научават още от това, което трябва да научат, (Да.) и също да се срещат с приятелите си. (Да.) Иначе се чувстват много задушени. А и вкъщи, ако цялото семейство е заедно твърде дълго, може да има също напрежение в дома. Да се усещат прекалено близо и да чувстват липса на пространство, (Да, Учителю.) и може да се карат. Има много психологически влияния, умствени влияния върху хората, когато са затворени за твърде дълго. (Да.) Така че, изолацията не е най-добрият отговор. За временно е най-добър, но не е най-добрият отговор в дългосрочен план. (Да. Разбираме, Учителю.)

Правителствата трябва да поръчат на хората или на компаниите, или на производителите, да създадат нов вид дрехи. (Да, Учителю.) (Ясно, Учителю.) Нещо, с което хората да могат да излизат, да живеят живота си, да се разхождат в парка, да разхождат кучетата си, да се разхождат с децата си, да си играят с децата си на поляната. Да ходят на работа, да изкарват прехраната си, ако искат да работят. Или дори, ако работят вкъщи, но от време на време все пак имат нужда да ходят до офиса, понеже има много неща, за които не можете да говорите по телефона. (Да, Учителю.) Някои поверителни въпроси на компанията. (Да.)

И дори аз, докато съм на ритрийт, и аз работя върху това, което ми пращате чрез компютъра, но все пак имам нужда понякога да се обадя, да ви кажа това и онова, защото думите невинаги могат да изразят онова, което искам да кажа. (Да, Учителю.) И също, трябва да говоря с вас както сега, понякога, за да усетите малка промяна. (Да.) (Благодарим Ви, Учителю.) Малко повдигане, малко утеха, умствена, психологическа. (Да. Благодарим Ви, Учителю.) (Благодарим Ви, че се обаждате.) Чувствате се добре, когато говорите с мен понякога. (Да, Учителю.) (Хубаво е да чуваме гласа Ви.) (Да.) Да. Иска ми се да мога да говоря с вас по-често, да ви окуражавам, но ние всички имаме работа за вършене. (Да.) (Разбираме.) Имаме крайни срокове всеки ден. Нали? (Да.) Дори не знам, след като умра, дали ще мога да умра или не.

Има една шега за Исус. Казват, че Исус трябва да е бил жена, защото е трябвало да прояви 500-те ястия само за един миг. Той е дал гроздето на хората. А те казват, че е било риба. (Да, Учителю.) Това е грешен превод или нещо такова. (Да.) Или правописна грешка. Дори сега - напиша нещо, а вие все пак го разчетете погрешно. (Да, Учителю.) Или отпечатате погрешно. (Да, Учителю.) Случва се и при нас. И все пак съм още жива, какво да кажем когато съм вече мъртва, не знам какво ще бъде. И казват, че Исус трябва да е бил жена, защото дори след като умрял, е трябвало да възкръсне, за да продължи да работи. (О.)

Мисля, че вие всички също сте жени. Дори когато спите, понякога ви събуждам и казвам: „Хей, хей, имаме една спешна работа за вършене.“ Е, не ви будя всички, но някои от вас, които трябва да работят с мен. (Да, Учителю.) Налага се да ви се обаждам посреднощ или в 02 ч. сутринта, защото аз работя цяла нощ. (Да, Учителю.) Добре че можете да спите понякога, че не ви будя през цялата нощ, а само понякога, не всяка вечер. (Да, Учителю.) Така че вие всички сте жени, нали? Сестри! Няма защо да си пускате бради или каквото и да е. Брадата ви няма да бъде потвърждение за пола ви. Работите толкова усърдно. Доволни ли сте от отговора ми? (Да, Учителю.)

(По време на поздравленията за Третата Годишнина (на Суприм Мастър ТВ), Учителят спомена за невидимия свят, който е в съседство на планетата ни.) Да. (Би ли могла Учителят, моля, да обясни повече за този невидим свят?)

Разбира се. Вие го знаете. Астралният свят и светът малко отвъд Астралния в междинната зона. (Да.) И други не са в съседство, но са в съседство с мен, защото никога не са отделени от моето силово поле. (Да.) Но за вас, можете да си представите, че Астралните светове ще бъдат облагодетелствани и ще има по-малко вражда там. (Да, Учителю.) И хората в ада ще страдат по-малко. (Уау.) Или хората с по-леки присъди ще бъдат спасени. А хората отвъд Астрала ще бъдат по-развити към по-високо ниво на съзнание. (Да, Учителю.)

Нищо не е черно и бяло в онзи свят. Не е като в този свят, или го виждате, или не го виждате. Не е така. Има и невидими същества навсякъде около вас. (Да.) Някои са добри, някои не са добри. Аз отстранявам лошите. Но не мога да го направя изцяло наведнъж. (Да, Учителю.) Така че, дори злите духове, някои са все още там и ме притесняват. Но аз трябва да имам повод, за да спася душите на хората, както и за да заключа някого в ада. (Разбираме, Учителю.)

Те не могат да ме притесняват всички заедно. Някоя група, или може би трима или двама, или петима наведнъж, обединяват силите си заедно, за да ми създават проблеми. Тогава, в този момент, мога да изпратя тази група долу в ада. (Да, Учителю.) Ако не се разкаят, трябва да заминат, защото ако им простя, ще продължат да бъдат в този свят, да възпрепятстват работата ми, да измъчват други невинни същества като животните, които са безпомощни, или някои невръстни деца, или някои възрастни, или когото и да е. Затова, прошката трябва да идва с мъдрост и поправяне, (Да.) и практическа ситуация. (Да, Учителю.) Не ме винете, не ме питайте защо Учителят не прости на този и онзи. Не мога да прощавам на всекиго, ако те вредят на други невинни. Разбрахте ли? (Разбираме, Учителю.)

Исках да им простя; продължавам да им казвам отново и отново: „Просто се разкайте. Последвайте ме. Ще ви издигна нагоре в Небесата. Никога няма да страдате отново.“ Но някои от тях са толкова инат. Или някои от тях са толкова лоши, харесва им да вършат лоши неща. Също както в този свят, ние също имаме садистични хора, (Да.) които обичат да карат другите да страдат психически, физически или емоционално, за да се чувстват те доволни. (Уау.) Да. Разбира се, знаете това? (Да.) А има също и хора, които обичат да им се карат, да ги удрят, или да ги наричат с разни имена и да ги измъчват по някакъв начин, за да се чувстват добре. (Да.) Те са така наречените мазохисти. В зависимост от сериозността на умственото им положение, може да искат да е по-леко или да бъдат наказвани по-тежко.

Някои хора плащат на момичета от публични домове или на мъже да ги бият. Знаете това. (Да.) Виждали сте го по ТВ-та или го узнавате, прочетено отнякъде. (Да.) Това са хора, които са с различна психическа нагласа от вашата. (Да, Учителю.) Ако са само лек случай, тогава просто им харесва да им се карат. Затова, провокират когото могат наблизо, за да им се скарат, да им се ядосат, да ги наричат с разни имена, да ги обиждат с думи. На тях това им харесва. Или психически, или физически. Или ако имат пари, а се срамуват да го правят, ако никой не прави вкъщи това с тях, тогава отиват в публичния дом и си поръчват наказание. (Да, Учителю.)

Това е така, защото тези хора са виновни вътрешно, подсъзнателно, за нещо, което са направили в предишен живот. Но не е било достатъчно лошо, за да отидат в ада. И затова са станали такива. Кармата им ги е накарала да го правят, кара ги да страдат, кара ги да искат да ги обиждат, измъчват или бият по такъв начин. И си плащат за това.

Така че, същото е и в ада, те ще бъдат облагодетелствани. (Да.) Суприм Мастър Телевижън ще им помогне. Силата на Учителя ще им помогне надлъж и нашир. Разбира се, твърде бавно е от това, което би харесало на вас и на мен. Но все пак помага. Повярвайте ми. (Благодарим Ви.) (Да, Учителю.) Защо да ви лъжа? Вие не ми плащате нищо, нали? (Не, Учителю.)

Да, да. Добре. Разбира се, мога да говоря до безкрай на всяка тема, за която питате. Но може би друг път. Защото понякога забравям какво друго имам да ви кажа. Затова, задайте следващия въпрос и може би ако има още нещо, ще попитате следващия път. (Разбира се, Учителю.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android