Следва

Между Учителя и учениците

Ние всички имаме задължението да опазваме себе си и другите, част 2 от 6

2020-12-05
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Ако това е твърде добре, просто да слязат и да помагат на хората, да създават мир, да създават вегански закони и... всеки може да го направи. (Разбираме.) Но, разбира се, Силата на Учителя подкрепя добрите лидери. (Да, Учителю.) Все пак, те са заслепени от влиянието на този свят, от нещата, с които трябва да се хранят, като част от играта.

Сега, извинете ме, виждате дрехите ми. Против комари са. Знаете, и вие ги имате, нали? (Да, Учителю.) Да. Нямам нови дрехи, затова облякох това, просто за да привлека вниманието ви. Иначе ще объркате тази конференция с другата конференция, със същата блуза. Като тази, нали разбирате: „О, тази е различна.“ Просто в случай, че редакторът я обърка с друга конференция някъде, преди, когато носех същите дрехи. Вътрешната блуза е същата. Тази отвън е облеклото против комари, което обличам, когато трябва да изляза навън в градината. Защото комарите не разбират нищо от ахимса. Без значение колко пъти им казвате или колко пъти аз им казвам, просто си правят, каквото правят. (Да, да.) Благодаря ви. Следвашият въпрос, моля.

( Учителят каза, че Добра Любов е бил помощникът на Господаря на Трето Ниво и все пак Добра Любов е слязъл да защитава Учителя от него (Господаря) и от майа. Защо Добра Любов е избрал Учителя пред Господаря на Трето Ниво? ) О, защото имаме афинитет отпреди. Да. Но той беше също използван от по-низшите богове за известно време и ми съзададе доста проблеми. Но аз знаех, че не е негова вината, затова му простих и го излекувах, излекувах го. Да. Но той ме обича завинаги. Да, без значение какво се случва. Дори ако бъде отровен или му бъде промит мозъкът от други низши богове, накрая пак ще се върне към намерението си да ме защитава. ( Да, Учителю. ) Заради любовта ми към него. Любовта, когато е чиста и безусловна, винаги печели накрая. (Да, Учителю.) Дори може да не е веднага, но печели бързо. (Да, Учителю.)

( Учителю, в миналото помагал ли е президентът Доналд Тръмп за мира между някои страни? Например, може би като лидер на нация в древните времена? ) Тези неща вероятно трябва да ви ги кажа лично някой ден. Има неща относно Небесния план и афинитета, и връзката между Учителя и различни хора, които невинаги мога да ви казвам. ( Да, Учителю. Благодарим Ви. ) Може би някой ден, нали? ( Да, Учителю. ) Когато всичко е по-добре и светът е по-добре и всичко е свършило. Когато имаме време да седнем на по чаша чай, ще ви кажа на ухо. ( О, добре. Това е хубаво. ) Иска ми се да имаме време за по чаша чай, защото Бог знае, че имаме нужда, нали? ( Да, Учителю. )

Мъчно ми е за вас, че трябва да работите постоянно. Надявам се все пак да можете да се справяте. ( Да, добре сме, Учителю. ) Защото понякога дори и аз, и аз съм си мислела: „Как мога да се справя с всичко това? Имам нужда от почивка, от ваканция.“ Да отида къде? Къде да отида в наши дни? Да, но просто трябва да изляза, да направя малко упражнения, малко, няколко минути, ако имам няколко минути. И да направя още нещо, за да си почина, и се връщам на компютъра си и се заемам с работата си отново. Същото е и с вас, нали? ( Да, Учителю. ) Като почувствате, че ви е дошло догоре, излезте (в градината), хапнете нещо, пийнете нещо, направете нещо, което е добро за самите вас. Просто бъдете себични. Подремнете, починете си, направете лицеви опори, оставете всичко, направете набирания. (Да, Учителю.) Разходете се. (Да, Учителю.) Вземете назаем кучето от вашия брат, за да си поговорите с него, и тогава всичко ще бъде по-добре. ( Да, Учителю. )

Трябва да го правим. Трябва да работим сега, ден и нощ. Не можем да избягаме. Трябва да работим. Можете да видите в какво състояние е светът. (Да, Учителю.) Ако ние не работим, кой ще работи? (Разбираме.) Кой ще работи? Знаете, че имам толкова много, много ученици. (Да.) Най-малкото, повече от една шепа като вас сега. (Да.) Но това е, което имам - шепата от вас. Съжалявам. Шепата доброта. Шепата благородни, идеалистични хора, каквито сте вие. Нямам никого другиго. Искам да кажа, още няколко шепи в другите области. (Да, Учителю.) И някои други шепи навън по света. Но останалите са заети със своите си неща. (Да, Учителю.) Или дори не искат да останат, ако вече са били с вас. Поради различни причини. Заради приятелка, заради по-добър свят навън, заради по-комфортни домове, каквото и да е, какво ли не. (Да, Учителю.) Затова ние трябва да работим. Трябва. (Да, Учителю.) Трябва да победим. (Да, Учителю.) Няма да оставим повече майа да побеждава, дори косвено чрез промиване мозъците на хората или чрез някои от останалите й слаби подчинени. Нали разбирате? ( Да, Учителю. ) Трябва да победим. Трябва да го направим. Трябва да спасим всички страдащи животни, за да не плачем повече. ( Да, Учителю. )

В някои дни плача и веднъж го записах случайно. И после си помислих: „О, записало се е!“ И го спрях, но след това си помислих: „О, може би е добре, може би трябва пак да го направя, по-нататък, друг път.“ Защото не знам с кого да говоря за това. Това е негативна емоция, но аз изплаквах сърцето си и заплашвах Небесата и ада много пъти. Разбирате ли, те работят по въпроса. Но времето в Небесата е може би само една секунда в сравнение с нашите месеци тук или годините тук. (Да, Учителю.) Така че не ме питайте защо е толкова бавно. Аз също питам защо е толкова бавно, защото никак не съм търпелива относно това, когато става дума за страданието на другите. (Да, Учителю.) Особено, безпомощните животни, безпомощно доставяни така. Висейки с един крак във въздуха, докато гърлото ви се срязва или сте удряни с ток от електричество с високо напрежение. Представете си, че сте вие - и те имат чувства също както имаме и ние! (Да, Учителю.) Това кара кръвта ми да кипи, наистина. Както и да е, да говорим за нещо друго сега, иначе ще заплача отново. Ще викам отново, ще крещя отново. Следващият въпрос, моля.

( Учителю, за това, не знам дали Учителят може да отговори на този. Дошъл ли е президент Тръмп в този си живот специално заради Ролята си да сключва мир? ) Отново ще ви кажа друг път. (Да, Учителю.) Без да ме питате, можете да видите плодовете И можете да съдите за дървото. (Да, Учителю.) Но всички детайли, не мога да ви ги кажа. (Да, разбираме, Учителю.) Но мисля, че сте предположили, не знам Как не бихте предположили. ( Разбираме, Учителю. Учителю, дошъл ли е председателят Ким Чен Ун на Земята заради ролята да сключва мир или друга роля В полза на планетата? ) Можете да видите Според това, което върши. (Да, Учителю.) Същият отговор като При президента Тръмп. (Да, благодаря Ви, Учителю.)

( Учителят говори за добри лидери в последната конференция. Защо лидерите, които са добри, изглеждат представени като точно обратното на това? Това част от негативните сили или силата на майа ли е или има ли някаква цел зад това? )

Да, това са негативните сили. И лидерите трябва да го понесат. Ако нещо е твърде добре, просто да слязат и да помагат на хората, да създават мир, да създават вегански закони и... всеки може да го направи. (Разбирам.) Но, разбира се, Силата на Учителя подкрепя добрите лидери. (Да, Учителю.) Все пак, те са заслепени от влиянието на този свят, от нещата, с които трябва да се хранят, като част от играта. (Да, Учителю.)

Не ме питайте за това. Знаете за Исус Христос. (Да.) Да, колко много е трябвало да страда Той. (Да.) А Той е най-добрият от всички, по онова време. (Да, Учителю.) И Буда, хората също са Го клеветили и дори Го обвинили, че е направил с жената... тя просто била сложила възглавници под дрехите си и обвинили Буда, че тя е бременна от Него, например такива неща. (Да, Учителю.) И много други Пророци, Учители, Те всички са самата доброта, самата святост, и все пак са били преследвани или опетнявани. Така че, разбира се, всеки, който иска да прави добри неща в този свят, трябва да понесе лошата атака от негативната сила в това владение. (Да, Учителю.)

И аз се радвам, че, примерно, президент Тръмп все още е достатъчно силен, за да продължи работата си. И след като възвърна здравето си, (Да.) и също и ние се молихме за него, той се появи, чувства се силен. И сега е непобедим в решимостта си. Преди това, вероятно е бил малко депресиран. Помня, че четох някъде, той каза, че не си спомня защо е искал да бъде отново президент в този втори мандат, във всеки случай. Разбирате ли какво имам предвид? (Да, Учителю.) За един мъж да каже това, трябва да се е чувствал доста уморен отвътре, доста обезсърчен. (Да.) Дори не казва много, както аз казвам, например: „О, изморена съм, изтощена съм, разочарована.“ Той не казва много. Но само едно изречение ви показва колко много е бил наранен вътрешно. (Да, Учителю.) Безмилостно. И много, много лошо го атакуваха.

Както и да е, много е трудно да разпознаем лошия от добрия, защото има и някаква уловка, някои прикрепени нишки към това, което да правят. Искам да кажа, преди да се родят. Трябва да направят това и онова. Също, за да се прикрият. (Да, Учителю.) Така че, не могат да правят просто само добро, ей така наведнъж. Примерно, така стоят нещата. Или изглежда, че са извършили лошо, но всъщност са сторили добро. (Да, Учителю.) Казах ви и преди, не мога да обясня всичко. Но доверете ми се като казвам, че някой е добър. (Да, Учителю. Да.)

И председателят Ким Чен Ун е един от добрите лидери. Разбира се, той е все още млад и трябва също да намери пътя си. (Да, Учителю.) В един човешки свят, трудно е да пълзиш в тъмнината и да намериш пътя си и да вършиш добри неща. Не е толкова лесно. (Да, Учителю.) Същото е с президент Тръмп. Казах, че той е един от добрите лидери и вие трябва да ми повярвате. (Да, Учителю.) Има един друг добър президент. Но не искам да ви казвам. (Да, Учителю.) Намира се в тази Латиноамеринска област. Понеже изглежда, че той не върши добро. Не мога да ви кажа. (Да, Учителю.) Но аз му помагам. Имам предвид Силата на Учителя го подкрепя, помага му. (Да, Учителю.)

Има много неща в този свят, които не мога да ви обясня. (Да, Учителю.) Каквото и да е, цената, която трябва да платят, (Да, Учителю.) за спасяването на света, за спасяването на хората, на душите им, примерно такива неща. Те трябва да я платят. И също, каквото и да стане, негативната сила иска да го покрие, за да не могат хората дори да знаят, че те са добри лидери. (Да, Учителю.) Те трябва да бъдат родени в такива обстоятелства, трябва да бъдат атакувани или оклеветявани от другите, и така хората не могат да разберат дали това е добро или лошо, защото има дори фалшиви новини. (Да.) И фалшиви обвинения, и всички тези неща са просто за да замъгляват хората в техните преценки. Светът вече ги прави заети и объркани. И ако има повече фалшиви новини, повече негативен отзвук, тогава на хората, разбира се, им е трудно да изберат. (Да, Учителю.) Например, за кой президент да гласуват. (Да.) Това е целта, разбира се. Какво си мислите?

Добрите хора, добрите лидери, или духовните хора, или добрите Учители - те са дошли в страната на врага. Късмет е, че са все още живи и продъ;жават да работят и не са почти веднага убити, както Исус Христос. (Да, Учителю.) Какво е бил сторил Той? Господ Исус, какво е сторил на когото и да е? (Да, Учителю.) Дори и да продължи да проповядва, дори и да казва, че е Божие дете, какво от това? Не е нужно някой да Му вярва. (Така е. Да, Учителю.) Но няма защо да Го убиват по такъв начин. (Да, Учителю.) И заради това, светът трябва да пропадне в тъмнина за дълго време. Никой не вижда това, но много хора са били осъдени да бъдат в ада и в тъмнината за дълги, дълги, дълги векове. И това е повлияло на развитието на нашия свят - духовно, както и научно. (Да, Учителю.) Не е само яденето на месо, което се добавя към това, което води до много войни, много епидемии, много болести. Разбирате ли ме? (Да, Учителю.) Хората не го знаят, не го виждат. Но убиецът на Исус Христос е донесъл толкова много нещастия, бедствия на нашия свят. (Да, Учителю.) Не мога да говоря. Никога не е достатъчно да говоря за това. Но добре, следващият въпрос, моля, преди да стана твърде емоционална за Исус. ( Учителю... Съжалявам. ) Да. Добре. Можеш да си поплачеш, ако искаш, а после ме попитай по-късно. Ако някой друг може да зададе въпрос? (Да.) А после ти можеш да попиташ. Нали? (Да, Учителю.) Да пестим време. Можеш да поплачеш. Не е забранено, просто имаме други неща за вършене, моля.

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android