Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Бъди Веган

Градивни подобрения от лидери и правителства по света Част 3 от 5

2022-12-12
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Нов законопроект е в процес на разглеждане от Конгреса на Съединените щати, който да спре развитието на всяка нова голяма фабрика за животни-хора и да ги премахнат постепенно до 2040 г.

В полза на законопроекта, сенатор Кори Букър (веган) каза: „Ние трябва незабавно да започнем преминаване към по-устойчива и хуманна система. Важна първа стъпка е прекратяване зависимостта ни от огромните животновъдни ферми...”

Г-н Букър написа също в Туитър: „Докато се стремим към възстановяване и реконструкция, постепенното премахване на фабриките за животни трябва да бъде високо на дневен ред. Тези тесни и претъпкани помещения за животните са развъдници на заразни болести. Прекратяването на жестоката практика на животновъдството може да помогне за предотвратяване на бъдещи пандемии.”

В подкрепа на законопроекта, сенатор Бърни Сандърс написа в Туитър: „Животновъдните ферми са отговорни за 1.4 трилиона паунда животински отпадъци в Америка. Те са заплаха за водата, която пием и за въздуха, който дишаме...”

Почитаемият Ро Хана, който е внесъл законопроекта в Камарата на представителите, пусна в Туитър: „Големите фабрики за животни са лоши за околната среда, за общностите, икономиката, фермерите, работниците.”

Законопроектът е събрал също подкрепата на повече от 200 екологични организации за устойчиво земеделие, хуманно отношение към животните-хора и обществено здраве.

За да се справят с климатичните промени и за да намалят жестокостта към животните-хора, градският съвет на Бъркли в Калифорния, САЩ, е взел решение да замени 50% от месото и млечните продукти от животни-хора, които купува, с храни на растителна основа, до 2024 г. Това означава, че ще се осигуряват повече растителни ястия на обществени събития в града, летни лагери, центрове за възрастни и в затвора. Бъркли също планира да си постави за цел постепенно премахване закупуването на всички продукти от животни-хора, с което би станал първият град в САЩ, направил това.

През август 2021 г. 46 членове на Камарата на представителите на Съединените щати изпратиха писмо до Камарата на земеделието с молба за включване на 200 милиона долара за изследвания за алтернативни протеини на растителна основа и лабораторно месо в програмата за съгласуване на бюджета за 2022 г.

Скоро след това членове на Конгреса на Съединените щати помолиха Министерството на земеделието да разшири финансирането за изследвания за алтернативен протеин на 50 милиона долара за „подобряване устойчивостта и издръжливостта на хранителните ни системи” и „създаване на нови икономически възможности за американските земеделци, нови ползи за потребителите и помагане да се намалят емисиите (парникови газове) в селското стопанство.”

През февруари 2022 г. Европейският парламент

прие решението на Европейския съюз за преодоляване на рака, отпускайки 170 милиона евро за насърчаване на държавите-членки да възприемат по-устойчиви и здравословни хранителни системи. Решението набляга на растителните храни като пълнозърнести, бобови, пресни плодове и зеленчуци, за да се помогне на европейците да се спасят от рака.

За първи път китайското правителство създаде национална стратегия за преминаване от традиционните продукти от животни-хора към фокусиране върху „храните на бъдещето”, включително яйца на растителна основа и лабораторно отгледано месо, за да се осигури хранителната сигурност на страната. Петгодишният план за инвестиране в такива нови технологии може да доведе до замяната на кланиците с лаборатории и да ускори пазар за лабораторно отглеждано месо. Специалистите казват, че политиката на Китай ще повлияе на останалия свят.

Тайван (Формоза) приема закон, изискващ правителството да насърчава и популяризира нисковъглехидратното хранене, специално храни на растителна основа. Беше заявено, че Съветът по земеделието и всички нива на правителството са длъжни да популяризират това хранене, с нареждане гражданското общество също да участва.

И т. н....

Това са само някои от градивните подобрения на световни лидери и правителства, които помагат нашият свят да се развива към по-безопасно, по-здраво, по-мирно и по-благополучно бъдеще. Небесата да благословят всички участвали с вечна мъдрост и смелост, за да продължават добродетелната си политика на действие.

„ Да предположим, че насърчавате органична храна на растителна основа - сега, който и да е, правителството, който е решил да одобри това решение за хранене на растителна основа, просто само да го е одобрил, ще спечели, Боже мой, хиляди зилиони точки от духовни заслуги. А ние имаме нужда от много точки, за да се върнем на Небесата. Който одобри това дори само веднъж, е достатъчно, за да отлети на Небесата, след като напусне този свят. Дори не се нуждае повече от поклонение, дори няма нужда да прави нищо друго. Този, който е одобрил това и този, който се увери, че е извършено, ще получат същите точки от духовни заслуги, които Небесата ще им дарят. ”

За повече информация и безплатно изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/scrolls
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-30
106 Преглед
33:51

Важните Новини

120 Преглед
2023-03-28
120 Преглед
2023-03-28
81 Преглед
35:29

Важните Новини

200 Преглед
2023-03-27
200 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android