Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Бъди Веган

Градивни подобрения от лидери и правителства по света Част 5 от 5

2022-12-12
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Бивш сенатор от мексиканския Конгрес, Хесуса Родригес (веган), спешно призова за край на развъждането, консумацията и експлоатацията на животни-хора от всякакъв вид. „ И да сменим източника на протеин. С други думи, да забравим използването на животни по всякакъв начин – за храна, дрехи, научни изследвания, развлечение. Животните имат точно толкова право да живеят, колкото вие и аз. Нямаме причина да продължаваме да ги експлоатираме. Животновъдната индустрия трябва да се прекрати. Млечната индустрия трябва да се прекрати. Те трябва да се преобразуват. Хората не могат да продължават да се хранят с животни, защото поставяме на риск не само жизнеспособността на света... Според мен този начин на разсъждение в момента е в световен мащаб. И този преход е спешен. ” „ Веганизирането на Америка и на света е спешно. ”

До 2023 г. френските училищни кафетерии в цялата страна ще предложат специално вегетарианско меню, което ще бъде поне веднъж седмично, а в столовете на службите на държавната администрация трябва да има вегетариански опции всеки ден. „ Вкусно е. Харесва ми всичко! Това е добре за здравето и за планетата също. ”

Освен това управата на Париж, Франция, обяви планове за сервиране на специално вегетарианско меню два пъти в седмицата в управляваните в града 1 300 стола в училища, дневни центрове, домове за възрастни хора и общински служби до 2027 г. Алтернатива на растителна основа трябва да се предлага също и в останалите три дни.

За първи път в Германия коалиционното правителство на страната подписа споразумение, което официално поставя храненето на растителна основа в политическия дневен ред. Споразумението гласи: „Ще засилим алтернативите на растителна основа и ще се застъпим за одобряването на иновации като алтернативни източници на протеин и продукти-заместители на месо в ЕС.”

На преден план, министърът на здравеопазването на Германия, Негово Превъзходителство проф. д-р Карл Лаутербах (вегетарианец), епидемиолог и лекар, е призовавал многократно за драстично намаляване консумацията на месо от животни-хора в Германия. Той заяви:

„Консумацията на месо в Германия е по много начини напълно неразумна, граничи с безумие, като се замислиш. ... Животните обикновено живеят в агония; иначе евтиното месо не може изобщо да бъде произведено.”

„Не можем повече да си позволим хранене, основано на месо. Това произвежда твърде много метан и СО2, така че ще трябва да живеем без него. ... Какъв е смисълът на жестокост към животните, за да се храним нездравословно и да съсипваме климата? ... В дългосрочен план бихме могли да намалим консумацията на месо с 80 процента. Не само в Германия, а в световен мащаб.”

Министърът по икономическо сътрудничество и развитие на Германия, Нейно Превъзходителство Свеня Шулце (вегетарианка), призова за намаляване консумацията на месо от животни-хора, за да се намали световният глад за хората по света. Например, тя отбеляза, че намаляването с 30% на производството на месо от прасета-хора в Германия би освободило една десета от обработваемата земя в страната за отглеждане на пет милиона тона зърно. „Зърното принадлежи първо и най-вече на масата – без да минава през хранилката за добитък.” „С оглед на задаващата се хранителна криза, имаме нужда от зърно, за да храним хората.”

След това, на годишна среща за заинтересованата група за развъждане на прасета-хора, немският държавен секретар на Министерството на храните и земеделието, Нейно Превъзходителство Силвия Бендер, посочи необходимостта Германия да защити здравето на хората, климата и околната среда, като посочи: „Трябва да намалим наполовина консумацията си на месо.” „Колкото по-малко животни развъждаме, толкова по-добре.”

20 града плюс 208 правителствени лидери и политически партии са се присъединили към учени, групи, знаменитости и други по целия свят в подкрепа на Договора за растителна основа. Тяхната цел, ако се договори от националните правителства, ще бъде да се спре широко разпространеното унищожение, причинявано от индустрията по развъждане на животни-хора и да се насърчи преминаване към по-здравословно, устойчиво хранене на растителна основа.

И т. н....

Това са само някои от градивните подобрения на световни лидери и правителства, които помагат нашият свят да се развива към по-безопасно, по-здраво, по-мирно и по-благополучно бъдеще. Небесата да благословят всички участвали с вечна мъдрост и смелост, за да продължават добродетелната си политика на действие.

„ Да предположим, че насърчавате органична храна на растителна основа - сега, който и да е, правителството, който е решил да одобри това решение за хранене на растителна основа, просто само да го е одобрил, ще спечели, Боже мой, хиляди зилиони точки от духовни заслуги. А ние имаме нужда от много точки, за да се върнем на Небесата. Който одобри това дори само веднъж, е достатъчно, за да отлети на Небесата, след като напусне този свят. Дори не се нуждае повече от поклонение, дори няма нужда да прави нищо друго. Този, който е одобрил това и този, който се увери, че е извършено, ще получат същите точки от духовни заслуги, които Небесата ще им дарят. ”

За повече информация и безплатно изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/scrolls
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-30
90 Преглед
33:51

Важните Новини

119 Преглед
2023-03-28
119 Преглед
2023-03-28
79 Преглед
35:29

Важните Новини

200 Преглед
2023-03-27
200 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android