Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Бъди Веган

Градивни подобрения от лидери и правителства по света Част 1 от 5

2022-12-12
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Министърът на Испания по въпросите на потребителите, Негово Превъзходителство Алберто Гарсон, носител на наградата за Блестящо смело световно водачество, смело призова за намаляване консумацията на месо от животни-хора за смекчаване на парниковите газове. „ Притеснявам се. Притеснявам се за здравето на нашите граждани и за здравето на нашата планета. Без планета нямаме живот. Без планета нямаме заплати. Без планета нямаме икономика. Можем да променим храненето си и да подобрим състоянието на планетата. ”

Като част от този призив, министърът подчерта дълбоката уязвимост на Испания към опустиняване, което, както отбеляза той, би могло да промени страната завинаги.

Той предупреди, че Испания консумира повече месо от животни-хора от всяка друга нация в Европейския съюз, избивайки 70 милиона земни животни-хора годишно. „ Прекомерната консумация на месо вреди на здравето ни, както и на планетата. Нашето здраве и това на семействата ни е застрашено. И това е проблем, с който трябва да се справим възможно най-скоро. ”

Министър-председателят на Белгия, Негово Превъзходителство Александър Де Кро, призова за яденето на по-малко месо от животни-хора като първото в списък с начини за справяне с глобалното затопляне, пишейки: „Европейският съюз има за цел намаляване (на емисиите парникови газове) с 55% до 2030 г. и постигане на нула емисии до 2050 г. Първата ни реакция на тези амбициозни цели е това, че трябва да ядем по-малко месо, да летим по-рядко, да използваме повторно това, което ползваме и задава въпрос за приемането ни, че брутният вътрешен продукт трябва непрекъснато да нараства.”

Канада обяви голяма инвестиция от правителството в екологични протеини на растителна основа. „ Тъй като хората по света започват да ядат повече продукти на растителна основа, имаме възможност да съберем заедно канадските иновации и канадските растителни култури и шанс да създадем хубави, добре платени работни места. Днес мога да обявя, че нашето правителство допринася с почти 100 милиона канадски долара за Merit Functional Foods, разположено в Уинипег. Това съоръжение ще бъде световен лидер в протеините на растителна основа и ще създаде добри работни места в една бързо развиваща се област. ”

Ню Йорк направи вегански училищни менюта в петък в своите 1 700 държавни училища като част от инициативата `Вегански петъци`. Относно подобрението, кметът на град Ню Йорк, почитаемият Ерик Адамс, заяви: „Опции на растителна основа в училищата означава здравословно хранене и здравословен живот и подобрява качеството на живот за хиляди ученици в град Ню Йорк.” „ Нашите деца не трябва да се хранят непрекъснато с храна, която причинява здравните им кризи: детско затлъстяване, детски диабет, астма. ”

Кметът Ерик Адам също призова съгражданите си да изберат здравословно растително хранене. „ Насърчавам жителите на Ню Йорк да се хранят колкото може повече с храни на растителна основа. Колкото повече храни на растителна основа приемате, толкова по-здрави ще бъдете. ”

Град Ню Йорк също така осъществи Безмесни понеделници в своите държавни училища – изключване на месото от животни-хора от менюто един ден в седмицата. „ Искаме те (учениците) да бъдат колкото може по-здрави и да се учат колкото може по-добре... ” „ Това означава, че всичките 1.1 милиона деца ще се хранят със здравословни вкусни вегетариански ястия всеки понеделник. Вегетарианските опции намаляват риска от сърдечни заболявания на сърдечно-съдовите болести диабет и рак. Добре е и за околната среда, защото ни помага да намалим въглеродния си отпечатък и да запазим основните ресурси, включително водата. ” „ Не само спасяваме семействата си, но спасяваме и нашата планета. ”

Обединеният училищен район на Лос Анджелис също участва в Безмесните понеделници, като осигурява ястия без месо от животни-хора за 664 000 ученици в 1 302 училища в понеделник. Училищният район също така възпитава учениците за здравните ползи от избирането на повече храни на растителна основа.

И т. н....

Това са само някои от градивните подобрения на световни лидери и правителства, които помагат нашият свят да се развива към по-безопасно, по-здраво, по-мирно и по-благополучно бъдеще. Небесата да благословят всички участвали с вечна мъдрост и смелост, за да продължават добродетелната си политика на действие.

„ Да предположим, че насърчавате органична храна на растителна основа - сега, който и да е, правителството, който е решил да одобри това решение за хранене на растителна основа, просто само да го е одобрил, ще спечели, Боже мой, хиляди зилиони точки от духовни заслуги. А ние имаме нужда от много точки, за да се върнем на Небесата. Който одобри това дори само веднъж, е достатъчно, за да отлети на Небесата, след като напусне този свят. Дори не се нуждае повече от поклонение, дори няма нужда да прави нищо друго. Този, който е одобрил това и този, който се увери, че е извършено, ще получат същите точки от духовни заслуги, които Небесата ще им дарят. ”

За повече информация и безплатно изтегляне, моля, посетете SupremeMasterTV.com/scrolls
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-30
90 Преглед
33:51

Важните Новини

119 Преглед
2023-03-28
119 Преглед
2023-03-28
79 Преглед
35:29

Важните Новини

200 Преглед
2023-03-27
200 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android