Следва

Между Учителя и учениците

Това, което е вътре в нас, се проявява и навън, част 3 от 4

2020-11-18
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Някои хора имат специални способности. Нали така? (Да, Учителю.) Някои хора могат да виждат миналото и бъдещето, далечното или по-близкото. Например много години, много десетки години, или стотици години назад в миналото или напред в бъдещето. (Уау. Да.) Други могат да четат мислите ви. Трети могат да чуват речта ви от много далечни разстояния.

Така че, сега вече знаете. Затова ви казах - ако ви кажа, че президент Тръмп е добър човек, трябва да ми вярвате. (Да, Учителю. Вярвам Ви.) И ако попитате г-н Джон Войт, той ще ви каже същото. (Да.) Защото го е видял. Разбирате ли? ( Да, Учителю. Бях доста учудена, че Джон Войт говори така. Обикновено американците не говорят по този начин. ) Може би той не е американец. Американец ли е? ( Да. Доколкото ми е известно. ) Той е актьор, така че вероятно е американец, или работи в Холивуд, нали? (Да.) Добре. Какво да се прави? Някои хора имат специални способности. Нали така? (Да, Учителю.) Някои хора могат да виждат миналото и бъдещето, далечното или по-близкото. Например много години, много десетки години, или стотици години назад в миналото или напред в бъдещето. (Уау. Да.) Много хора като Нострадамус. Нали? (Да.) Или всички тези, които излъчвате в Древните Предсказания. (Да, Учителю.) Някои хора имат тази дарба. Други могат да четат мислите ви. Трети могат да чуват речта ви от много далечни разстояния. (Да.) Хората имат различни дарби.

( Учителю, но ако президент Тръмп е добър човек, защо не е ясно, че той е победил в изборите, а е такава бъркотия в момента? ) И аз питам същото. Карма. Разбирате ли? Небесата ми казаха, че той отдавна е победил. (О, уау.) Но, разбира се, не исках да ви го казвам, по принцип не исках. Само се моля да има късмет. ( Да, Учителю. ) Защото, дори ако кампанията твърди, че има измама, сега е много трудно да се докаже. Нали разбирате? (Да.) А и може всичко да се е случило. Може да е човешка грешка, може да е грешка на машините. Нали? (Да. Разбирам.) Машините са също като моя компютър, понякога ми създава неприятности, защото не съм компютърен специалист. Нали? (Да, Учителю.) Може да се дължи на някой непрофесионалист, който е боравел с машината. Разбирате ли? (О, разбирам. Да.) След което вече няма връщане, дори да я е оправил, гласовете са станали на „меланже“, в смисъл, смесили са се. (Да, Учителю.) Добре. И аз се питах: „Защо?“ И Небесата ми казаха защо, и така и стана. (О!)

Но това е просто карма. Разбирате ли? (Да, Учителю.) Какво да се прави? ( Да. Аз съм много разтревожена за страната си и знам, че Учителят не иска да каже нищо за г-н Байдън, но възможно ли е Учителят да ни каже повече за президент Тръмп? ) Не защото не искам да ви кажа, а най-вече защото не искам да говоря неща за другите, когато не са положителни. Разбирате ли ? (Да, разбирам, Учителю.) Не е честно спрямо този човек. Ясно? (Да, Учителю.) Всеки има шанс, дори човек да е лош. Нещата се променят, хората се променят. (Да, да.) Всяка минута, понякога хората се обръщат и се променят към добро просто за нула време. (Да.) Някои хора са родени добри. (Да, Учителю.) Или имат добро сърце, или е вече в картата им, в картата на съдбата им. Някои хора се раждат така, а други не. Някои хора се раждат добри, но стават лоши под лошо влияние. (Да.) Затова никога не бих казала нещо крайно за когото и да било. (Да. Разбирам, Учителю.) Защото хората винаги имат шанс. Само секунда. Връщам се ей сега. Не изключвай. (Добре, Учителю.) Вентилаторът шумеше много и го изключих. Получих главоболие, (О.) само малко. Не се тревожи, ще го оправя. Не се тревожи. И така, не че искам да крия нещо от вас или да не е задоволителен отговорът. Нали разбирате? (Да, Учителю.)

Какво друго искате да знаете за г-н Тръмп? О, да, има други неща за него, но не мога да ги кажа. Ще ти ги прошепна на ушенце, когато имаме време за по чаша чай, става ли? ( Има ли нещо повече, което можете да ни кажете за президент Тръмп, понеже казахте, че е добър човек и че има петима ангели около него. ) Да. ( Има ли още нещо? ) О, всеки, който има ясновидски очи или способности, може да види това, лесно е. (Да, Учителю.) Всеки с ясновидско зрение може да види аурата на хората и дали съответният човек е заобиколен или съпроводен от ангели или демони. (О!) Така стоят нещата. Ясно? (Да.)

И дали човек върши доказано добри дела, вие видяхте, нали? (Да, Учителю.) Кога той спря операцията с ответен удар към Иран, защото искаше да спаси около 150 жертви на войната и ако операцията беше в ход, тези хора щяха да загинат? Кога я спря? Кога се случи това? ( През 2019? ) 2019. Добре, добре, (Да.) Това вероятно е било много спонтанно решение, защото не е било взето с гласуване. ( Да, и мисля, че той го прекрати 10 минути преди да атакуват. ) О, Божичко. (Да.) О. Благодаря на Бог за това. (Да.) Благодаря на Бог за това. Да. Убиването никога не е правилно. Непрекъснато го казвам. Независимо за какво е. (Да, Учителю.) Винаги можем да се опитаме да намерим начин да спасим животи. (Да.) Не знам какво друго искам да ви кажа. По делата му можете да кажете, че е добър човек и винаги избира мира, което е добре и за целия свят. Не само за страната ви. Нали? (Да, Учителю.) Защото ако страната ви вземе участие във война, вашите хора също ще умират (Да.) или ще бъдат наранени по някакъв начин. Разбирате ли това? (Да, Учителю.) Никога няма война, битка, без някой да умре, или да си загуби ръцете или краката и да е нещастен, да стане инвалид и да живее в толкова мъка. Нали? (Да, Учителю.) Не само за войниците, но и за семействата им, децата им, съпругите им, родителите им, приятелите им. О, много хора са въвлечени. Така ли е? (Да.) И кармата ще продължи. (О!) Но ако спрете, тогава и кармата ще се прекрати, няма да продължи възмездието. (Да, Учителю.) От това можете да видите, че той е добър човек. (Да, Учителю.) Не е само президент. Ако сте президент и използвате властта си за добро по такъв начин, значи сте добър човек. Не сте заслепени от слава и игри (Да, Учителю.) за власт и пари. (Да, Учителю.) Много е трудно да имаш власт и все пак да изпитваш съчувствие към останалите. Нали? (Да.) Така че, той със сигурност е добър, независимо дали ми вярвате или не, доказателствата са ясни. (Да, да. Така е.)

И сега, понякога се чудите, защо един добър човек невинаги има лесен живот. Така е. Този свят не е развит духовно до такова високо ниво на съзнание, че всичко да бъде гладко и хубаво. (Разбирам.) В днешно време е много по-добре, отколкото по времето на Исус и Буда. (Да.) Да. Или по времето на други Пророци. Да, да. (Да, Учителю.) Добре. (Благодаря Ви, Учителю.) Моля.

( Учителю, четох по повод тези избори, че понеже са оспорвани, може би президент Тръмп не трябва да отстъпва. ) О? ( Да, защото, ако има проблем с изборите, може да се стигне до Върховния Съд и до Долната Камара на Конгреса, които да изберат Президента. ) О. Ясно. ( Да, и всеки щат ще получи по един глас. И тъй като повечето щати са републикански, мисля, че президент Тръмп може да победи. ) Ясно. Ясно. ( Така че, все още има шанс за него. Той не трябва да отстъпва. ) О. Да. Може би. Може би затова Небесата ми казаха, че той е победил. Той победи, преди да завършат броенето. Разбирате ли? (Уау.) Казаха ми, че той е победил, преди хората да знаят броя на гласовете, Небесата ми казаха, че той е победил. (О.) И аз казах: „Добре, чудесно, много добре, много честно, много справедливо.“ (Да.) И не се тревожех за нищо. Спях добре, хранех се добре. Това са нормалните неща. Нали? (Да, Учителю.)

Шокиращи новини на живо!

Ура! Ура за мен!

Измама! Измама! Измама!

Ха?!

Спечелил награда комикс (шега)

Написан и режисиран от Върховния Учител Чинг Хай Илюстриран от Анон. Членове на Асоциацията И двамата вегани, всички са вегани!

(Всъщност, спечелила 3 награди, в три категории: несъществена, глупава и нехумористична комедия. Единодушно гласувана от Самата СМЧХ!!!)

След което новините не бяха в негова полза. Може и нещата да се обърнат. (Да, надявам се.) Един добър президент заслужава признание и повече шанс да продължава да върши добро за света. (Да, Учителю.) Разбира се, ти се притесняваш за страната си. Много хора се притесняват. (Да, Учителю.) Десетки милиони хора, които са гласували за всекиго от кандидатите, се притесняват. (Да.) Аз поне не гласувам за никого. Не се притеснявам толкова. Само между другото обсъждаме тези неща, но каквото стане, ще бъде според волята на Небесата и кармата на хората. Нали? (Да, Учителю.) Ние, разбира се, можем да се молим. (Да, Учителю. Благодаря Ви.) Добре.

Много ясновидци в Америка също са видели това. (Да.) Някои политици използват ясновидци, за да им помагат да се справят със ситуации или да вземат решения, да разберат как да победят и от този род. Или кой ще победи. И така, те избират този или онзи човек, а не другите хора. (Да, Учителю.) В някоя партия например. Не само във Вашингтон, в много страни правят така. (Да.) Понеже самите те не могат да кажат, затова разчитат на добри ясновидци, да им кажат бъдещето и от този род неща. Да. И много ясновидци могат действително да го кажат. (Да.) Не шарлатани, някои са наистина добри.

Срещала съм такива в миналото, случайно. Например, един път бях в… Къде е Кокосовата горичка? В Америка, нали? О, да, в Маями! (Мисля, че да.) Там някъде наблизо. Нали? На около половин час път с кола. Кокосовата горичка. Много известно място, (Да, чувала съм.) чувала си за него, нали, във Флорида. И минавах оттам, защото понякога ходех там. (Да, Учителю.) Не помня за какво. Може би само да разгледам, или да хапна нещо, или да отида на кино. Понякога учениците ме водеха там. Идваха и ме развеждаха наоколо. Да гледаме забележителности. И отидохме там и две ясновидки ме забелязаха. И казаха: „О, елате, нека Ви гледаме.“ Отвърнах: „Не, мадам, нямам нужда.“ Но приятелката искаше. (Да.) Приятелката ученичка искаше да ме тества или от този род. „Нека отидем, нека отидем, нека погледне.“ (Да.) Казах: „Не ме наричай Учителю на това място. Просто казвай „сестро“. Ясно? Или по име.“ Но тази ясновидка знаеше. Не каза кой знае какво, след което й платихме и продължихме.

На следващия ден, или друг път, срещнах друга. Просто минавахме покрай нея и тя каза същото: „О, Вие сте… Божичко! Вие сте…. позволете да Ви гледам.“ Аз отвърнах: „Не, благодаря. Няма какво толкова да ми се гледа.“ А тя каза: „Не, не, моля Ви. Няма нужда да плащате. Само елате.“ И аз отидох. Тогава друга ясновидка дойде покрай нас и тази, която ми гледаше на ръка (Да.) и бе наредила картите таро, ми прошепна: „Тя дойде наоколо, за да открадне, да се облажи от енергията Ви.“ Аз нищо не казах. Бях все още млада. (Да, Учителю.) Не бях навътре в тези неща. Бях чувала за тях, но не им обръщах много внимание. (Да.) Но след това, тя продължи да ми казва какво съм правила, какво правя и коя съм. О, Боже. Бях много, много учудена, шокирана. И тя дори каза: „Елате в офиса ми.“ Попитах: „Защо?“ Тя каза: „Хора като Вас искам да поканя в офиса си. Мога повече да Ви помогна. Мога повече да Ви кажа, а Вие ще благословите офиса ми.“ Казах й: „О, не съм сигурна, не мога да обещая. В момемнта искаме да отидем на кино. Може би следващия път.“ Каза ми, че съм писала книги, че съм много известна и че има много ангели около мен. Нищо не можах да й отвърна, казах само: „Благодаря, благодаря за комплимента.“ Тя каза: „Не, не е комплимент, не е комплимент.“ И после й казах: „Добре, трябва да тръгваме.“ Не се интересувах много от тези неща. (Да, Учителю.) И всъщност не бях написала никаква книга по онова време. Бях в началото на пътя си, (О, разбирам, да.) на мисията си. Казах: „Не съм написала книга.” Тя отвърна: „Може Вие да не сте писали, но някой друг ще пише за Вас, или някой вече е писал за Вас, или може би самата Вие. Дори да не сте писали, Вие ще напишете. Ще имате книги, ще сте автор на няколко книги. И ще бъдете много известна“ и прочее, и прочее, и прочее. Много неща, нали? (Да.) Сякаш ме познаваше вътрешно. Огледах се за колежката, приятелката, казах: „Да тръгваме, закъсняваме.“ Платихме и си тръгнахме.

Следващия път отново се натъкнах на нея! Тя просто обикаляше наоколо, а аз бях навън, гледах един папагал как прави номера, оставих пари, (Да.) просто да помогна, да имам извинение, нали разбираш? И тогава тя дойде към мен и каза: „О! Аз Ви помня, моля, елате, елате да си поговорим.“ Беше толкова ентусиазирана, толкова искрена, че не знаех как да й откажа. Този път бях сама. Нямаше никой с мен. (Да.) Нямах извинение. Не исках да я лъжа. Не бързах за кино този път, нищо… Не помня защо бях там, не помня как стигнах дотам, може би отидох за хубава пица. Веган „Маргарита”? И тя ми каза: „Каня Ви да пийнем по нещо.“ Аз отвърнах: „Не, не, в такъв случай аз черпя. Да вървим.“ Тя беше толкова щедра и мила. (Да.) И изглеждаше много блага, не като черна магьосница или нещо такова. (Да.) Другата, първата, която срещнах, изглеждаше по-вещерски. (Да.) И начинът, по който се държеше, поиска да извика приятелката ми настрана и да й каже нещо на ухо, за да не го чуя аз. Но не я попитах какво е, изобщо не ме интересуваше. Бях млада и умът ми не се влечеше от тези неща. Нямах усложнения, защото нямах много ученици. (Да, Учителю.) Умът ми беше все още празен, мозъкът ми. (Да.) Без усложнения, без горчивина, без съмнения, без подозрения, нищо.

Отидохме в един ресторант и тя си поръча напитка. Исках да платя, но тя не ми позволяваше. Каза: „Добре.“ И после продължи: „Но ще направя нещо за Вас. Става ли? Не мога да го направя в офиса си, защото не влязохте там, затова ще го направя тук.“ Попитах я: „Какво ще направите, нямате нищо подръка, какво ще направите? Тайна мантра?“ Тя каза: „Не се тревожете, няма да Ви направя нищо лошо. Не се тревожете, Бог ми е свидетел.“ Доверих се на Бог. Не се доверявах много на нея, но се доверих на Бог. (Да.) Казах й: „Другата ясновидка, която видях преди няколко дни, каза същото.“ Тя отвърна: „Не, това беше майка ми. Аз и майка ми не следваме един и същи път. Аз съм по-…“ Искаше да каже, че тя е по-добра. (Да.) Че тя е по-чиста, по-бяла. „…а майка ми е различна.“ Казах: „О, разбирам.“ И така, добре.

След това помоли сервитьора да й донесе бутилка вода, чиста, неотворена, (Да.) чисто нова. (Да.) И ми каза да я хвана и да я разклатя силно. Отидохме в тоалетната да го направим, защото тя не искаше да го прави в ресторанта пред хората. (Да, Учителю.) Отидохме в дамската тоалетна и тя ми каза да разклатя бутилката, после и тя я разклати, след което ме накара да я отворя. Капачката беше все още затегната. (Да.) Трябваше да положа усилие, за да я отворя, както обикновено отваряте бутилка с вода, която е запечатана. Отворих я и отвътре водата беше черна. (О!) Водата беше чиста преди минута, преди да я разклатим. (Да.) Не видях да носи нищо в ръката си и тя не знаеше, че ще ме срещне този ден, нямахме уговорка или нещо такова. Просто случайност. И не видях да има нещо в ръката си, тя разклати бутилката пред мен. Разбираш ли? (Да.) И аз държах бутилката през цялото време, след което ми каза да я отворя. Когато я отворих, водата бе черна. Попитах: „Какво е това?“ Тя каза: „Правя това, за да увелича живота Ви с още 12 години.“ (О. Уау!) Попитах я: „Защо си толкова добра с мен, защо правиш това?“ Тя отвърна: „Защото Вие сте добра за света.“ (О.) О, Боже мой! Не можех много да повярвам, но вярвам, че водата стана черна, вероятно кармата (Да.) на учениците излезе.

След това тя си тръгна. Не искаше да вземе никакви пари. (Уау.) Дори остави бакшиш за водата, пет долара, спомням си ясно. Защото си помислих, че пихме само по чаша вода, или сок, нещо такова, което тя вече беше платила. Но да остави пет долара бакшиш, беше много щедро от нейна страна. Така си помислих. (Да.) Затова го помня. (Да, Учителю.) Не са много хората, които ще оставят пет долара, знам това. Виждах по ресторантите, може би оставят по един долар или нищо. Понякога само по 50 стотинки. (Да.) Понякога взимат цялото ресто и не оставят нищо на сервитьора. Не ги упреквам, не казвам, че са лоши, просто може би нямат много да заделят за това. Нали разбирате? (Да, Учителю.) Не всеки може да остави пет или десет долара в ресторант (Не.) за бакшиш, не. Затова, имам предвид, че тя беше много щедра, според мен. Затова съм го запомнила, и след това тя си тръгна. (Уау.) Благословена да е, благословена да е. (Невероятно.) Ако почине, ще й помогна да отиде в Небесата със сигурност, поне на Четвърто Ниво, освободена. (Уау!) Много хора, които са ми помагали, отидоха там.

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android