Следва

Между Учителя и учениците

Това, което е вътре в нас, се проявява и навън, част 2 от 4

2020-11-17
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Това, което искам да кажа е, че дори и човек да е добър, да е дошъл от свято обкръжение, но е дошъл долу до това ниво на съзнание, на материалния свят тук, и тогава също ще забравите много неща, но все пак ще вършите добро.

Така че, дори и да са изолирани, затворени, тествани, каквото и да е - но броят на заразените пациенти продължава да расте. (Да, много плашещо.) А сега имаме мутирал КОВИД-19. И някои специалисти вече се притесняват, че може би новооткритата ваксина няма да може да се справи с него. Може би ще трябва да се открие друга ваксина или нещо подобно. (Уау.) О, не можем да наваксаме. Ако кармата дойде, тя просто идва. (Да, Учителю.) Небесата много помагат, Силата на Учителя много помага. Иначе, всички щяха да умрат. Разбирате ли? (О. Учителю.) Няма лекарство, защото това е различен вирус. Той е много интелигентен. Например, „удря” теб и после бяга. Нали? (Уау.) И „удря” някъде другаде. Имаше нови случаи. Те просто откриха, че една жена без симптоми може все още да продължава да заразява хората около 70 дни. (О. Уау!)

Ако хората не се променят към по-състрадателен начин на живот, ще продължават да ни гонят и да ни хващат вируси до безкрай. Разбирате ли? (О.) В наше време вече колко много имаме? Винаги са нови. Нали видяхте това? (Да.) Тъкмо се справим с един, или дори може още да не сме се справили, и друг пристига. И е по-силен от предишния. (Да.) Така че единственият начин е да живеем живота си като хора, не като зверове. Да ядеш кърваво месо, плът с капеща кръв, (О.) само за да останеш жив. Не е нужно да правим това, за да бъдем живи. Нали така? (Да, Учителю.) Погледнете слоновете и воловете, и всички животни. Най-силните, най-големите са тревопасни, (Да.) вие ги наричате така, нали? (Да.) Те се хранят с трева или листа. Нали? (Да.) Или клонки, или плодове.

Да се върнем към аурата... Или имаш друг въпрос? ( Не. Това беше единственият въпрос, Учителю. ) Твоят въпрос е голям, така че... (Да.) Много видове аура. Аурата обикновено се смята за „блестяща”. Нали? (Да.) Както вие имате стотициватови лампи около вас. (О.) И различно ярък цвят аура означава различно развитие - вътрешно, духовно - на този човек. (О.) А човек, който е развит всестранно, той или тя ще има много цветове на аурата. Не само един цвят. Ясно ли е? (Да, Учителю.) Някои хора имат само златиста. Това вече е прекрасно. Някои хора имат бял цвят. Добре е също. Някои хора имат синя светлина около себе си. Излъчваща. (Да, Учителю.) А някои хора имат розова. Някои имат зелена, някои имат червена, някои имат виолетава и т. н. (Да, Учителю.) Но някои хора нямат такъв вид аура. Те имат цвят около себе си. Също можете да го наречете аура поради липсата на терминология. (Да.) И така, цветът може да варира от бял до жълт, някои нюанси на синьо, виолетово, червено, розово, оранжево. И всеки от тях също показва някои качества в този човек. Например, много от лидерите в света, тези, които са много амбициозни и настъпателни и борбени, те имат жълт цвят. (О.) Наситен лимоненожълт цвят. Знаете лимоните, когато не са узрели, те са жълтозелени? (Да.) И после чисто жълт. (Да.) Светложълт, и после тъмножълт, когато са узрели. (Да, Учителю.)

И така, г-н Войт е видял хубава аура около президент Тръмп. Нали? (Да, Учителю.) И също, петима ангели, летящи с него. (Уау.) Това е всичко, което мога да ви кажа. Не мога да ви кажа за г-н Байдън, понеже той е опонент. (Да, Учителю.) И аз не искам да казвам нищо против него. (Да. Разбирам, Учителю.) Просто се моля ако той стане президент, надявам се да може да направи хубави неща за вашата страна. (Да, аз също.)

Хората могат да се променят. Нали така? (Да, Учителю.) Зависи. Също както при посвещението много от хората виждат светлина. Нали знаете? Вътрешно. (Да, да, Учителю.) Или посветеният до него. Мнозина виждат това след известно време. (Да, Учителю.) Някои хора не виждат, просто виждат тъмнина или нещо такова. (Да.) Защото тяхното ниво все още не е много високо. (Да, Учителю.) Някои хора виждат златна светлина, някои виждат лъчиста светлина, някои виждат различни неща, за които вече ви е обяснено по време на посвещението, така че можете да разберете нивото си. Нали? (Да, Учителю.) Но това е само началото. Разбира се, вие ще се развиете повече. Това го знаете.

И, за разлика, някои хора, понеже са се родили с някаква специална причина, те са добри. (Да, Учителю.) Дори и да изглеждат като всеки друг и да се държат като всеки друг, или понякога малко странно. Но те са добри хора. (Да, Учителю.) Дори и да изглеждат по същия начин, но не е същото. Сега, аз не мога да навляза в повече подробности. Просто искам да ви кажа това. Вероятно г-н Войт вижда това. Но вие можете да го питате. (Да, Учителю.) Но може би това е видял. И затова е толкова силно убеден (Уау. Да.) за президент Тръмп. И сега, понеже ситуацията е толкова объркваща и отчаяна, той трябва да изнесе открито всичко. (Да, да.) Той е говорил открито всичко, беза да крие нищо, с желание да го каже. (Да, Учителю.)

Да. Защото този свят е владението на майа, (Да, Учителю.) кралят на илюзията, и е на по-ниско ниво от всички нива, освен от ада. Нали така? (Да.) Така че, ние, който дойде тук с добро намерение, или Светците, или Мъдреците - те също са много потискани от енергията на този свят. (Да, Учителю.) Натоварени също, и с много тежък товар от кармата на този свят, както ако се гмурнете в дълбокия океан. И ще се чувствате под натиск навсякъде около себе си. Ако нямате специално оборудване. (Да, Учителю.) Дори много водолази, например, сезонни водолази или професионални водолази, ако се гмурнат много надълбоко дори и с кислород... Без кислород не можете така или иначе. С кислороден апарат, и отидат надолу до дълбоко ниво за някакво свое изследване, или за удоволствие, каквото и да е, ако го правят може би често, или зависи от времетраенето също, колко дълго остават там долу – когато се изкачат, имат нужда от специална машина, за да им помогне да си възвърнат нормалния ритъм на тялото. (Да, Учителю.) Знаете ли това? (Да.) Откъде? Ти гмуркаш ли се? ( Не, чела съм за водолази преди. ) А, добре, добре. Поне не се бъркам за това.

Когато бях на Гранд Кайман близо до САЩ... (Да, Учителю.) Съвсем близо във всеки случай. И понеже бях в САЩ, но нямах разрешение за дълъг престой. И, ако съм в САЩ, на Маями, оставах на един от островите на Маями преди. (О, разбирам. Да.) И после преди да свършат трите месеца, трябваше да излетя. (Да.) Летях до Кайманите (островите) и после се връщах обратно в Съединените щати. (Да, да, Учителю.) Аз бях в Лондон, за да питам посолството ако могат да ми дадат по-дългосрочна виза, примерно за шест месеца. Те казаха: „О, не, няма нужда, вие сте британка, отивате там, няма нужда.” Но на всеки три месеца, казаха, че трябва да излизам, защото слагат печат само за толкова. (О, да.) И аз продължавах да влизам и да излизам, да влизам и да излизам. И отидох да се уча на гмуркане. Никога не бях се гмуркала. Мога да плувам малко. Мога да се нося по водата. Ти можеш ли да се задържаш? (Да.) Имам предвид без нищо? (Да.) Как го направи? (Просто се обучавах сама. Те казаха да влезеш във водата и да се отпуснеш и тогава ще се задържиш отгоре. И аз правех точно това.) Задържаш се с лице към водата? (Просто се носиш отгоре. Аз мога да се задържа по този начин.) Аз плувам по гръб. (О, да, така е забавно.) Защото ако плуваш наобратно, как ще можеш да дишаш? Трудно! Всеки път като вдишаш, се придвижваш, може би ще потънеш отново, (Да, да.) не точно, но ще загубиш баланс. (Да.) Аз се нося по повърхността, така че плувам малко по този начин. Нали? А с очила, мога да плувам и наобратно. (Да.) Да, беше забавно.

Защото когато отидох на Кайманите (островите), нямах какво да правя. И понякога ходех на брега. И правех номера. (О.) Да се покажа на себе си и на някои деца на плажа. Научих тези неща заради това. И после се учих да се гмуркам с една жена на брега. (Да.) И тя ми даде някакви много тежки метални торби да закача около китките си, за да мога да потъна. И само след няколко метра, о, не можех да търпя повече. Макар че можех да дишам, разбира се, нали? (Да.) Казах: „Не, не. Не мога, не мога. Трябва да изляза, трябва да изляза.” И изплувах обратно на повърхността. Разбирате ли? И се върнах на брега. Получих нещо като паник атака. Дори не беше още много дълбоко. Така че, не е като да отидеш на дъното на морето с цялото оборудване и да можеш да живееш непрекъснато или дълго време, нали? Всъщност не. (Така е, да.) И дори след като се върнеш като професионалист, някои от тях трябва да отидат в машината за декомпресиране. Нещо такова. (Да.) А тази машина струва скъпо, половин милион долара. (Уау!) Нещо такова. Да. Някой ми каза. Може би това е най-добрата или нещо подобно. Може би струва по-малко. Аз просто чух половин милион и не питах повече.

Това, което искам да кажа е, че дори и човек да е добър, да е дошъл от свято обкръжение, но е дошъл долу до това ниво на съзнание, на материалния свят тук, и тогава също ще забравите много неща, но все пак ще вършите добро. Разбирате ли? (Да.) Добри, доколкото можете да се справите, под цялото напрежение около вас и лоши влияния. Нали? И с нещата, с които ви хранят и на които ви учат и на които ви принуждават, още от бебе. (Да, Учителю.) И после ви правят един вид да нямате пълен контрол върху себе си по начина, по който би трябвало да имате. (Разбирам.) По начина, по който би трябвало или по начина, по който бихте искали. Но дори тогава, можете да кажете за човек дали е лош или добър ако прави нещо добро. Не само да говори добре. Всеки може да говори добре. Чувала съм много, много да говорят много добре. Нали? (Да.) Просто копират или повтарят като папагал. Нали? Чувствам ги празни. (Да, Учителю.) Няма същина. Може би просто учат от свещените книги и после просто го повтарят. (Да.) Или добавят по нещо, но то е нищо, защото нямат вътрешно осъзнаване.

И обратно, някои светски хора са дошли от високо ниво. Те са слезли долу и пак помагат на света. Ние имаме много хора по света, които ни помагат. Виждали ли сте ги навън? Виждали ли сте ги? (Да.) Като организацията ПЕТА (Хора за етично отношение към животните), организациите за човешки права, много, много организации и групи по света и отделни личности - те се борят. Разбирате ли? (Да, Учителю.) Те се борят с тъмните сили в този свят. Но повечето пъти е много трудно, с много препятствия за тях. Но все пак продължават. (Да.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android