Търси
Следва

Между Учителя и учениците

Прилежна групова медитация, за да защитим себе си и света, част 2 от 6

2022-06-15
Lecture Language:English
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Дори ако тези подварианти на Омикрон изглеждат леки, но всъщност не са. Те са тих убиец, бавен убиец, по различни начини. (О. Уау.) О, Боже мой, хората не разбират, за бъдещите поколения. Боже мой, по-добре да се покаят. Да се покаят. Да се молят, да се покаят и да станат вегани. Това е решението, което мога да предложа за всичко - за тях самите, за бъдещето, за бъдещите поколения и за планетата. (Да, Учителю.)

Казвам ви, приятели, ако сте болни, трябва да отидете на лекар. (Да, Учителю.) Преди всичко трябва да медитирате. (Да, Учителю.) Да подсилвате защитната броня около тялото си. (Да, Учителю.) Невидимата.

Без храна, няма да отидете в ада. Без защитата от медитацията, без да се пречиствате – ще отидете. Ако изразходвате всичките си много малко останали заслуги от минали животи или останали от каквото и добро да сте направили в този живот, или каквото сте направили за Суприм Мастър Телевижън - ако изразходвате всичко и не го попълвате, тогава ще имате проблем. И колкото сте по-изчерпани, толкова по-близо до ада ще бъдете, по-близо до границата. (Да, Учителю.) Законът на физическата вселена не пощадява никого. Повтарям: законът на тази физическа вселена не пощадява никого. Дори Учителят трябва да медитира.

Този свят е като голям океан от заразяване, карма, замърсяване и лошо, лошо кармично влияние. Дори и да си чист, кармата на света може също да те залее. Затова не можете да видите никой да е добре в този свят. (Да.)

Само Бог може да ви защити. (Да, Учителю.) Дяволът, дори и да го почитате, пак ще ви преследва, ако не спазвате добре закона на вселената. Ако не уважавате закона на физическата вселена.

Така че, трябва да продължавате да бъдете прилежни в духовната медитация, ако искате да напреднете и да помагате на себе си, на семейството си и на света като цяло. (Да, Учителю.)
Гледайте още
Последни предавания
35:46
2022-08-13
50 Преглед
2022-08-13
620 Преглед
2022-08-13
28 Преглед
2022-08-13
59 Преглед
29:27

Важните Новини

143 Преглед
2022-08-12
143 Преглед
2022-08-12
667 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android