Търси
Следва

Между Учителя и учениците

Прилежна групова медитация, за да защитим себе си и света, част 1 от 6

2022-06-14
Lecture Language:English
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Грижете се за себе си все едно се грижите за мен. Защото аз съм вие. (Да.) Ние сме заедно. Всеки един от вас, ако медитира добре и е добродетелен, има по един Учител със себе си. Представете си колко сте важни. Уау. И така, ако медитирате заедно, толкова много Учители, толкова много енергии, слети заедно; това ще ви издигне, ще ви направи силни и здрави - духовно и физически. (Да, Учителю.)

Когато медитирате заедно, силата е голяма, много голяма. (Да, Учителю.) Исус дори е казал - `ако двама или повече са в мое име, и аз ще бъда с тях.` (Да.) (Така е.) Забравяте всичко това. Трябва да си напишете това, което е казал Исус, на компютъра, или да си го напечатате и да го сложите пред вас, или на вратата, на хладилника, на ръката, на купата си за храна, на чашата си за кафе. (Да, Учителю.) За да знаете колко е важно. (Да, Учителю.)

Бихте ми казали: „О, може да се медитира навсякъде, и прочее.” Разбира се, да. Но когато не си достигнал определено ниво, по-добре е да медитирате заедно. (Да, Учителю.) Всяка минута, която можете да медитирате заедно, е съкровище. Това е злато, това са диаманти. Не го приемайте като даденост.

Колкото повече медитирате, толкова аурата ви ще е по-блестяща. (Да, Учителю.) И толкова повече защитни слоеве ще имате. Някои от учениците... някои, много малко, имат КОВИД, защото атаката може да пробие през много тънкия им слой на защита, или никакъв, тъй като не медитират. (О.) Недостатъчно. (Да, Учителю.)

За вас, ако работите за света, това е много голяма работа. Вие трябва да медитирате поне четири часа на ден, не два часа и половина като обикновените хора - те медитират за себе си. (Да, Учителю.)

Казано е, че във всяка страна, може би по-малка страна или град, ако има десет добродетелни, духовни личности, тогава този град никога няма да бъде разрушен. О. Нито война, нито бедствие ще докосне този град. Само десет души. (Уау. Да.) Защото ако практикувате добре, вашата аура е по-голяма, вашите благословии нарастват. (Да, Учителю.) И можете да благославяте всичко около себе си, в по-голямо пространство. По този начин околната среда около вас е по-мирна. Също, за самите вас, да живеете в такава атмосфера; на първо място, това облагодетелства вас. (Да.) В по-голям мащаб, облагодетелства обкръжението ви. И в още по-голям мащаб, това облагодетелства света.
Гледайте още
Последни предавания
2022-08-15
114 Преглед
2022-08-15
191 Преглед
35:46
2022-08-13
93 Преглед
2022-08-13
699 Преглед
2022-08-13
69 Преглед
2022-08-13
115 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android