Следва

СПЕЦИАЛНИ!

Спешен призив на Върховния Учител Чинг Хай да спасим нашия свят и да се молим за Вегански Свят 6 февруари 2020

2020-03-11
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Не искам да говоря вече заобиколно. Времето ни е кратко. Светът ни е с надвиснала опасност. Небесата са разгневени. Земята е разгневена. Природата е разгневена, очаква, очаква ни да се върнем към първоначалната си любяща, добра същност, такава както Бог ни е предназначил да имаме. Очаква ни да използваме тази сила, за да спасим другите и да спасим себе си и семействата си. Помогнете на планетата. Спасете животните. Спасете нашия свят. Бъдете герои.

Ние ще се молим заедно. Ако вярвате в справедливостта, дори и да не можете да сте вегани в този момент, просто се молете да станете скоро. Молете се за Вегански Свят. Молете се заедно с нас на тази дата В неделя, 9 февруари 2020, тази година, 9 ч. сл. об. по хонконгско време. Нашите молитви ще бъдат могъщи, защото са заедно с Небесата и Светците и Божията Сила. Уверявам ви. Това е огромна сила, която никога преди не е била позната на човечеството, особено сега, когато го правим заедно, и сте станали вегани, или се молите да бъдете вегани, или смятате да станете вегани с цялото свое милосърдно, вродено качество вътре във вас. Ще бъде ефективно, много ефективно. Моля ви, кажете също и на другите членове на семейството си, на ваши приятели, познати, на когото знаете, да се моли заедно с вас, с нас, за вегански свят. Това е също добре и за тях.

Можем ДА СЕ МОЛИМ, ДА МЕДИТИРАМЕ ЗАЕДНО за около половин час. И можем също да продължим всеки уикенд така; ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТНОВО. Да правим това, освен всичко друго, което правим, докато Веганският Свят дойде. Няма да спрем. Дори ако искрено седнете за пет минути, двадесет минути - всичко помага да се пречисти светът ни и да спасим децата си, да живеем един благороден, стойностен, благоприличен живот, подобаващ за децата на Бог. Присъединете се, за да спасим невинните. Да спасим света. Моля ви! Нега Бог ви благослови завинаги, многократно, в този живот и в следващия.

Има няколко тиктакащи бомби, не е само една. Не е нужно дори да чакаме климатичните промени. Цялата тази гневна енергия, енергия на страдание, е насочена към нас. В сравнение с тази енергия, атомната бомба е нищо. Като детска играчка е. Адът е неизбежен, ако не променим начина си на живот. Бъдете с нас, моля, да медитираме всяка неделя в 9 часа вечерта (по хонгконгско време). Настройте си алармата където и да сте, каквото и да правите, моля ви, спрете за няколко минути, за да се помолите за Вегански Свят заедно с нас, заедно с мен.
Гледайте още
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android