Търси
Следва

Между Учителя и учениците / Сурангама сутра

Сурангама сутра: Влиянието на демоните върху алчността за безсмъртие на духовно практикуващите - част 2 от 2

2019-02-14
Lecture Language:English
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
И толкова много съжалявам за всички вас, за всеки, който е така завързан тук. Завързват ви толкова здраво, че вие едва ли разбирате. Хората едва ли разбират къде са и какво правят. Също както някои хора, които са толкова ангажирани в компютърни игри или интернет.

Но този свят е по-голям от филм. По-голям е от компютърна игра и е по-заплетен. По-сложен е; направен е по-префинено. Затова е много по-реален, много по-реален отколкото филмът. И ние, душите, сме хванати в така нареченото също нереално тяло, но погрешно го считаме за реално и всичко става много по-истинско. И каквото и да поискате, също ще се прояви. И така, толкова много хора искат много различни неща и игрите продължават да се променят, игрите продължават да се усложняват, да се заплитат и да са по-реални с всяко човешко желание, което се проявява. И ние не можем, хората не могат да разберат, че това е просто игра. И затова ми е толкова мъчно, толкова мъчно за всички на тази планета.

Само когато прескочите поне на Четвъртия Свят, преминавайки над Трите Свята, тогава тялото е по-фино, така че негативната сила не може да го хване и не може да го накаже или да се възползва от вас за забавление по някакъв начин.

Поне за вас, така наречените мои ученици, моля, бъдете прилежни. Просто продължавайте да търсите вътрешното. Не се грижете за външното. Може да се наслаждавате или може да гледате, но не се чувствайте твърде привързани. Винаги помнете, че истинският живот е вътре. Имате истински живот, истински, истински, истински, действителен живот. Този живот не е вашият. Каквото и да виждате отвън, не е това, което е.

Моля, просто се старайте да помните. Повтаряйте Петте (Святи) Имена. Пазете Подаръка, който ви дадох, повече от живота си. Ценете го повече от своя тъй наречен физически живот тук. И медитирайте и помнете добре, винаги се молете за защита и за напредък в духовното развитие. Влизайте навътре, за да се приберете у Дома. Върнете се у Дома. Тук няма нищо за вас, дори и да харесвате нещо тук, рано или късно ще трябва да го изоставите така или иначе.

Затова, моля, просто медитирайте колкото можете, навсякъде, по всяко време когато е възможно. Спестете всяко време от клюки или от нещо, което е ненужно, просто медитирайте. Една минута, две минути, всичко се брои. Всичко се събира. Не се притеснявайте за играта, която се случва в този илюзорен свят, в този свят-сянка.

Разбира се, аз съм винаги тук за вас, но вие също трябва винаги да помните къде е Домът ви. Вглеждайте се навътре, за да го видите и тогава ще разберете, че всичко тук е нищо, всичко изчезва. Нищо всъщност не съществува истински.

Затова, просто помнете Бог. Помнете освобождението. Помнете, че този свят е сянка, когато наистина си спомните. Ние просто искаме да се върнем в своя Истински Дом. Да се освободите от тук - това е всичко. Иначе, ще бъдете хванати в капан тук завинаги.
Гледайте още
Последни предавания
2022-08-10
4842 Преглед
2022-08-10
13841 Преглед
2022-08-10
523 Преглед
35:26
2022-08-09
21 Преглед
2022-08-09
104 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android