Търси
Следва
 

Поредица за древните предсказания за нашата планета

Многочастната поредица за древните предсказания за нашата планета: Пророчество за Златната Епоха, част 218- Пророчества за повторното появяване на Учителя Лао Дзъ (веган) - Великият Светец на Дао

2022-10-30
Език:Mandarin Chinese(中文)
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
До всички Центрове За вас: Помнете 5-те Свети Имена и Подаръка през целия ден, освен когато правите Куан Ин (Небесния вътрешен Звук)

Посветените трябва да спазват МОРАЛНИТЕ норми, да се придържат към инструкциите, веганството и 5-те морални предписания. = Всичко това е за защита.

Както някой нов шофьор - спазва инструкциите и се съсредототава върху пътя, не кара на зиг-заг, така ще навреди на себе си и на другите. Дори старите опитни шофьори трябва да правят същото, иначе ще се сблъскат с последствията.

Божията сила не е за игра. Това е сила, която трябва да се уважава и съблюдава.

Учителят няма да бъде отговорен, ако се отклоните от всички тези принципи. Може дори да бъдете обсебени от майа и да бъдете нейни инструменти или да изгубите целта си, да се изгубите от позитивния кръг на Светостта. Внимавайте какво правите, как се държите, какво говорите, какво ядете и т. н....

Учили са ви да различавате правилното от погрешното, майа няма да бъде снизходителна. Позволено й е да проверява вашия стандарт на благородство. Бъдете бдителни, смирени и нравствени, практикувайте добре медитация и винаги Помнете Бог.
Гледайте още
Епизод  13 / 22
Гледайте още
Последни предавания
32:57
2023-02-06
35 Преглед
39:06

Важните Новини

147 Преглед
2023-02-05
147 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android