Търси
Следва
 

СПЕЦИАЛНИ! / Посещения до Небесата и ада: Свидетелства

Heaven Testimonies, Part 9 — Happy Doggie Angel

2022-02-25
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Li-Hua: Преди да дойде моята майка на Земята, й беше нужно да намери подходяща личност за свое дете, за да завърши изпита си. Тя продължаваше за търси. Много ангели идваха, но никой от тях не се съгласяваше. Аз също отидох при нея. Тя ме помоли искрено да й помогна да довърши задачата си. Аз се съгласих и тя беше щастлива. После слезе долу на Земята.

Li-Hua: Понякога отивах долу, за да видя моята бъдеща мама и разбирах, че тя е още много малка. И си помислих, че бих могла да бъда най-напред куче, защото животът на едно куче е точно колкото времето, нужно за моята мама да порасне. Веднъж видях ангелите, подредени на опашка, за да се родят като различни благородни и красиви кученца. В този момент аз също пожелах да бъда куче, затова се присъединих към чакащите.

Li-Hua as angel: Уау, фантастично! Това е малтийка. Много бих искала да бъда такава.

Angel: Добре! Можеш да бъдеш.

Li-Hua as puppy: Колко много кученца! Не мога да си пробия път да стигна до мама-куче. Вижте какво мога да правя! Ммм... Уау! Топло. Горещо и сладко. Толкова вкусно! Чувствам се толкова добре да раста.

Li-Hua as puppy: Ха? Някой ме държи на ръце. Уау! Има легло и купа с храна за кучета. Бляк! Защо отново е месо и кокали?

Caregiver: Защо не ядеш!

Li-Hua as puppy: Уау! Салата. Чудесно! Ммм... Вкусно!

Caregiver: О, разбирам. Ти също харесваш салати! Ето. Останалото всичкото е за теб.

Li-Hua: За мое удобство, за да играя в градината, стопанката ми инсталира кучешка врата под вратата. Уау! Вали! Толкова прекрасно! Градинската пръст е мокра, мека, хладна и студена. Чувствам се толкова добре! Толкова е приятно.

Caregiver: Хей! Защо си се изцапала толкова? Ела! Влез да те изкъпя!

Li-Hua: Моята стопанка често слагаше купчина изсъхнало на слънцето пране на балкона. Аз се вмъкнах в купчината от дрехи и заспах там.

Caregiver: Бебчо, бебчо!

Li-Hua: Отначало не исках да й отговарям. Но се изплаших, че се е притеснила, затова джафнах няколко пъти.

Li-Hua: Времето ми като куче беше почти изтекло. Един ден, когато стопанката ми не беше наоколо, се приготвих да си заминавам. Но стопанката ми ме намери и веднага ме взе на ръце. Аз бавно напуснах кучешкото тяло. След миг станах ангел със същия размер като на стопанката ми. Открих, че тя не можеше да разбере това, което вижда, затова незабавно се превърнах в куче. Стопанката ми веднага разбра и ми помаха щастливо за сбогом. Аз бързо се върнах горе на Небесата.

VO: По-късно, както си спомня Ли-Хуа, множество ангелски същества се събрали развълнувани, за да гледат как Върховният Учител Чинг Хай красиво танцува!

Angels: Уау! Върховният Учител Чинг Хай ще танцува!

VO: Денят, в който е танцувала Върховният Учител Чинг Хай, е бил 25 октомври 1995 г., по време на честване на Деня на Върховния Учител Чинг Хай. По това време Ли-Хуа била близо до момента да се роди като човек.

Boy angel: „Побързай! Време ти е да се раждаш.”

Little angel: Аз искам да бъда твое куче.

Many angels: И ние искаме да бъдем твои кучета.

Li-Hua as angel: Много съжалявам. Мога да взема само някои от вас.

Li-Hua as angel: Последвах един ангел до мястото, където се намираше Бог. Бог беше на трона Си. Той/Тя ме помоли да си избера недостатъци за когато бъда човек. Но никак не ми се избираше.

God: Дете мое, само един Учител не е нужно да избира недостатъци.

Li-Hua as angel: Тогава искам да бъда Учител!

God: Да бъдеш Учител е тежка работа, знаеш ли? А и ти си имаш своя мисия засега. Ще те оставя да си спомниш Небесата, но няма да помниш каква е мисията ти.

Li-Hua as angel: След това започнах да си избирам недостатъци. И си избрах много.

Arch angel: „Избра си твърде много!”

Li-Hua as angel: Бързо изтрих някои недостатъци.

VO: Ли-Хуа се родила на следващата сутрин, на 26 октомври 1995 г.

Li-Hua: И после, докато растях на Земята, винаги си спомнях Небесата. Не говорех за тях, докато наскоро имахме разговор с моята майка. Сега, баща ми, майка ми, по-малкият ми брат, кучетата ми и аз живеем много щастлив живот заедно. След като гледат тази история, надявам се всички да могат да обичат животните по същия начин, както обичаме семейството си.

Вегански страничен ефект: единствената ти възможност е Раят.

Всеки от учениците на Учителя има подобно, различно или по-вътрешно духовно преживяване и/или благословии във външния свят; това са само няколко примера. Обикновено ги пазим за себе си, според съвета на Учителя.

За да гледате и си свалите още доказателства, моля, посетете SupremeMasterTV.com/to-heaven
Гледайте още
Епизод  9 / 17
9
2022-02-25
3394 Преглед
14
2022-07-19
3014 Преглед
15
2022-05-05
3277 Преглед
16
2022-12-28
1305 Преглед
17
2022-05-05
3657 Преглед
Гледайте още
Последни предавания
2023-03-24
376 Преглед
2023-03-23
928 Преглед
33:26
2023-03-22
96 Преглед
2023-03-22
47 Преглед
2023-03-22
1166 Преглед
34:25

Важните Новини

147 Преглед
2023-03-21
147 Преглед
2023-03-21
153 Преглед
2023-03-21
144 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android