Търси
Следва
 

Слова на Мъдростта / Лекции на Върховния Учител Чинг Хай

Истинският Дух на Коледа: Прочувствено послание от Върховния Учител Чинг Хай (веган), част 2 от 2

2021-01-05
Език:English
Подробности
Свали Docx
Прочетете още
Аз просто искам да ви напомня за духа на Коледа. Ако наистина боготворите Исус Христос, трябва да Го следвате чрез Неговото учение. Дори и да не сте още просветлени, трябва да правите каквото можете физически, за да си помагате взаимно и да спрете цялото това убиване, да спрете всички тези войни - да спрете войната с хората, да спрете войната с животните. Тогава Небесата ще бъдат по-снизходителни към нас и няма вече да страдаме от пандемии или каквито и да е други бедствия. Това е най-спешното нещо, което да направим. А за просветлението, трябва да потърсите Водач, Учител, Обучаващ, истински, такъв, който може да ви издигне над този и следващия свят. Защото по-ниските Небеса са просто само началото. Има по-добри места на съществуване за нас.

Защото ние ще напуснем тази планета рано или късно. Но имаме деца и други деца ще дойдат след нас, така че трябва да се погрижим за това заради тях. Ние не искаме те да живеят в изгарящ ад. Не искаме да живеят на планета, която вече няма нищо, или не достига храната, няма достатъчно сигурност, няма достатъчно вода – дори трябва да пият преработена вода, да използват преработена вода. В много така наречени цивилизовани, развити страни, все пак хората трябва да пият или да използват преработена вода, дори от канализацията. Това е нещо, което не е правилно. Ние трябва да го поправим.

И Новата година идва, ние трябва да започнем нов стил на живот: да бъдем вегани, да бъдем добри, да бъдем щедри, да бъдем добри към другите около нас. Добре. Много ви благодаря, желая ви всичко най-хубаво. Бог да ни благослови всички, докато се променяме към по-добро. Трябва да се променим към по-добро. За Коледа и за Нова година - обещайте пред себе си и пред Бог, че ще се промените към по-добро; по-доброжелателни, по-състрадателни, по-загрижени към всички същества на нашата планета. Амин.
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android