Търси
Следва

Между Учителя и учениците

Духовните преживявания засилват нашата вяра, част 3 от 5

2020-07-10
Lecture Language:English,Mandarin Chinese(中文)
Подробности
Свали Docx
Прочетете още

Надявам се тези няколко дни, някои от добрите преживявания и няколкото преживявания близки до смъртта, и някои адови преживявания, да отворят сърцата ви малко повече и да укрепят повече вярата ви.

( Учителю, бих искал да споделя моя опит с Небесните Бижута. На 21-ви октомври трябваше да замина на командировка в Тайпе. Има един хотел там, за който се говори, че има много души вътре. Всъщност е доста популярен. ) Много души вътре? ( В интернет всъщност има доста добра история за този хотел в Тайпе. ) Под много души имаш предвид много (Да.) клиенти или…? ( Имам предвид призрачни същества. ) О, невидими. ( Да, невидими същества. ) За духове ли говориш? ( Да, нещо такова. ) Дори духовете знаят в кой популярен хотел да отседнат? Сигурно са много богати. Може би плащат с призрачни пари. ( Когато се присъединих към тази банка преди 13 години, всъщност ме предупредиха да избягвам този хотел. И дълги години го избягвах, докато на 21-ви октомври не можах да запазя друг хотел наблизо. Така бях принуден да отседна в този хотел. Регистрирах се на 21-ви. След което през нощта, след като медитирах, легнах да спя. Когато си стягах багажа за това пътуване, взех със себе си една Ваша снимка. Взех и едно от Небесните бижута – „Пробуждане.“ ) ( Взех също и гривната „Пробуждане,“ на която има едно голямо “Z,” както и медальона, за закрила. ) Тоест, снимката на Учителя не е достатъчна, казваш. Да, ясно. И аз ги нося, за да се предпазвам. ( И, след като медитирах, легнах да спя. Изведнъж се появиха три същества, женски духове, които се криеха зад завесите в стаята. ) Криели са се зад завесите на прозорците. ( И имаше един обръч от закрила около мен, поради което те не можеха да ме доближат. Помислих си: „Със защитата от Бижутата на Учителя, няма от какво да се притеснявам.“ Изобщо не се притесних. След това не им обръщах повече внимание, после отидох до банята. Върнах се и заспах. Имаше още едно легло, точно до моето. В стаята имаше две легла. Аз бях заел едното легло и другото беше празно. Точно когато заспивах, чух някакъв шум ( От другото легло. ) на леглото до мен, под завивките. Обърнах се и цялото място беше много замъглено, и аз отидох до това измерение. Казах: „Би ли стоял настрана и да не ме търсиш повече? Търси Върховния Учител Чинг Хай.” Повторих името Ви три пъти. Повторих името Ви Върховният Учител Чинг Хай. „Търси Върховния Учител Чинг Хай,“ три пъти. ) Ти и приятелите ти, стояте настрана от мен, моля. Нямам нищо общо с духове. ( След което цялото място пак стана нормално. Всички те си бяха заминали. ) О, благодаря ти. Прехвърли ми ги на мен и сладко си заспа. Уау! ( На нито един етап не се притесних или уплаших. На следващата сутрин казах: „Трябва ли да сменя стаите? Но после си помислих: „След като изчезнаха, трябва да остана тук.“ Впоследствие нямах повече случки с духове. ) Нямаше повече никакви духове? ( Никакви. Също така, пусках „Разговор с каменен Буда,“ както и Суприм Мастър ТВ на моя iPad. )Добре. ( Благодаря Ви, Учителю, за това, че освободихте тези души. ) Моля.

Трябва да ви кажа честно, не искам никакви приятели, дори не и хора, да не говорим за духове. Те са ваши приятели. Защо ги прехвърляте на мен? Всички вие имате всякакъв вид карма. Ако нямате достатъчно карма с хора, имате карма дори с духове, а после я прехвърляте на мен. Има един тайвански (формозки) фенг шуй учител, той каза, че духовете са отишли при него и се оплакали, че тъй като сме купили това място, те няма къде да отидат и отишли да го притесняват. И той също казал: „Това няма нищо общо с мен. Идете да питате Върховния Учител Чинг Хай.“ Не мислите ли, приятели, че си имам достатъчно работа да върша? С вас тук, живите същества, ако сте живи, не съм сигурна. Живеете ли? Живи ли сте? Как така всички призраци са привлечени към вас? Дори змии и какво ли още не. Всички просто прехвърляте всичко към мен. „Идете да видите Учителя. Идете да питате Учителя.“ Казвате им дори къде живея. Доверявам ви се за моята безопасност, уединение и защита. Благодаря ви винаги толкова много на всички. Аз се крия от хората, това вече е достатъчно зле. Сега трябва да се крия и от духове. Къде бих могла да отида? За Бога. Добре тогава.

( И така, след това, когато дойдох в Новата Земя, след командировката ми, на 25-ти, веднага си купих „Еликсирът“, още един комплект бижута. ) Имате пари. Дори не можете да подкупите призрака и трябва да ми ги пращате. Може би просто им дайте малко пари. Идете в друг хотел или резервирайте друга стая. Може би те нямат пари, така че трябва да стоят с вас в стаята. Боже мой. Какво трябва да направи Учителят? Харесва ли ти да си Учител? (Не.) Толкова много проблеми, с хората вече, сега има също и призраци. Някой друг призрак? (Благодаря Ви, Учителю.) Ти свърши ли? Добре. Кажи.

( Аз съм от Непал, Учителю. ) Непал. Добре дошъл. ( Всички непалски посветени и непалци Ви обичат. Сърдечна любов за Вас, Учителю. Те казват, че по време на земетресението, наводнението, `Спаси кучето, спаси кравата` и `Бамбуковото училище`, всеки път Вие сте похарчвали много пари за моята страна; всички те Ви помнят, Учителю. Благодаря Ви, Учителю. ) Няма защо. Добре ли си ти? Семейството ти наред ли е? Непалците са много чисти. Те живеят на много високо, високо ниво. Много красиви хора. Всички хора във вашата страна са красиви, предимно красиви. ( Хората от моята страна Ви помнят всеки път. Похарчихте много пари за моята страна, Учителю. ) Аз просто помагам малко за спешни случаи. ( Всички Ви обичат, Учителю. ) Не мога да помогна на всички, това е сигурно. ( Благодаря Ви, Учителю. ) Винаги съжалявам, че не мога да помогна повече от това. Винаги чувствам, че каквото и сума пари да дам, тя винаги е много малко. Никога не съм доволна. Но понякога не мога да дам повече поради някаква причина. Но не ми харесва това. Не ми харесва, че не мога да дам повече. Иди вкъщи и кажи на всички братя и сестри, че им изпращам любовта си. ( Те всички Ви благодарят и Ви обичат, Учителю. Цялото мое семейство Ви обича, Учителю. ) Добре, благодаря ти. Знам това, знам това. Благодаря. Сестрата там.

( Учителю, имах едно преживяване. Вие току-що ни казахте, че всичко, което ни говорите е истина и преживяването, което имах, просто доказва това. И така, преди известно време имах приятели, които гледаха видеа относно конспиративната теория за плоската Земя. И си помислих, че моят Учител никога не е говорила, че Земята е плоска. И си казах: „Ще проверя това сама.“ И след медитация веднъж, както понякога душата излиза, в това време отидох в космоса и направих проверка. Земята е кръгла. И тогава си блъснах главата в нещо. После, като погледнах, бях толкова шокирана, защото това беше като флотилия от ракети и космически кораби, насочени към Земята. Беше като сцена от Междузвездни войни. Бяха в космоса и нямаха край. Сякаш продължаваха и продължаваха. Мислите ги за звезди, но бяха ракети, готови да атакуват Земята. И когато се върнах, бях като: „О, Боже мой. Ние сме в непрекъсната опасност. Можем да бъдем разрушени по всяко време.“ И няколко месеца след това, Вие, Учителю обявихте по Суприм Мастър ТВ, че галактическият контрол е взривен, разбит. )

Да, иначе биха могли да ни създадат проблеми, по-големи от това само да ни контролират. Ако не могат да контролират достатъчно, ако не им харесва, тогава просто разрушават. Защото хората, някои могат да бъдат контролирани, но не всички могат да бъдат контролирани. Например, не могат да контролират мен и на тях това не им харесва. А сега не могат да контролират толкова много, на тях това не им харесва. Не им харесва. Така че може да е проблем. Понеже ние тук сме всъщност безпомощни. Безпомощни сме. Ние сме затворени в затвор. Не можем да излезем отникъде и нямаме достатъчно висока технология като тяхната. Технологията им е в пъти, пъти, пъти, пъти по-висока от нашата. Така че биха могли да направят всичко, което искат с нас. А сега сме свободни, по-свободни. Ставаме все по-свободни. Все повече свобода през цялото време. Радвам се. Наистина се радвам. Трябва да правя повече. Много обичам да правя повече за животните и за хората, които страдат толкова много, защото ако те страдат, и аз страдам. Не в същата степен, разбира се, не физически, може би не умствено, но все пак страдам, защото чувствам, че те – това съм аз. Това е. Дори малко насекомо, когато страда по някакъв начин, о, сърцето ми се чувства толкова зле. И казах: „О, Боже мой, Небеса, виждате, че всичко тук е страдание. Трябва да ми помогнете, направете още нещо, нещо, нещо повече.“ Всеки път когато видя някакво страдание, все едно е на мен. Дори и малко насекомо. За нас те са просто малки насекоми, но това е техният живот. Те имат само този живот.

Радвам се, че ставаме по-добри, но твърде бавно, твърде бавно, за да ми харесва. Все пак е по-добре от нищо. През всички тези еони животи и през всички тези векове и поколения, Земята не е станала по-добре. Затова, надявам се този път, в краткия ми живот тук, да мога да направя това с ваша помощ и подкрепа и с вашето ура. Благодаря ви. И с вашата разширена любов. Ако медитирате добре и се държите подобаващо, аз много се гордея с вас. Който е дошъл тук днес или тази седмица и още не е усетил моята любов или не е почувствал много подобрение, трябва да се стараете по-усилено. Не е нужно да ме обичате. Просто опитвайте по-усилено и тогава ще го усетите. Ще усетите моята любов. Нашите взаимоотношения са любящи взаимоотношения, 100%. Дори вие да нямате някой процент, аз имам 100%, така че има покритие. Да, покрила съм ви.

Надявам се тези няколко дни, някои от добрите преживявания и няколкото преживявания близки до смъртта, и някои адови преживявания, да отворят сърцата ви малко повече и да укрепят повече вярата ви. Затова имаме ритрийти, за да имаме време да можем да си кажем един на друг неща в присъствието на Учителя, да нямате никаква опасност от его или загуба на духовните си способности или заслуги. Просто не казвайте на всички. Когато го казвате в мое присъствие, няма проблем. И се надявам всички тези истории да ви помогнат по някакъв начин, да усилите вярата си в своята практика, за да напредвате по-бързо. Защото независимо какво казвам, това е просто беседа. Ако самите вие нямате това преживяване или поне ако не го чуете от някои от вашите сестри или братя, тогава може да нямате 100% вяра в това, което ви казвам. Но вие ще имате. Ще стигнете дотам. Ако не го направите, ако все пак изостанете назад, няма значение, ще стигнете. Всеки си има своето време за практикуване и напредване, стига да опитва. Старайте се да се уповавате на вярата си. Както много пъти съм ви казвала, нямам причина да ви лъжа. Не горя от нетърпение за този вид работа.

Гледайте още
Последни предавания
2022-08-15
49 Преглед
35:46
2022-08-13
65 Преглед
2022-08-13
665 Преглед
2022-08-13
52 Преглед
2022-08-13
79 Преглед
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android