Следва

Между Учителя и учениците

Любовта на Tim Qo Tu ще победи, част 4 от 9

2020-07-02
Език:English

Епизод

Подробности
Свали Docx
Прочетете още

„Смирено благодаря на всички за тази изключителна любов. Нека Бог благослови всички ви. И нека Tim Qo Tu ви отведе в Новото Царство, където ще бъдете във вечна Слава. Поне на Четвърто Ниво. Амин. Обичам ви всички, тоооолкова много. ХХХХХ.“

Искате ли да ми зададете въпроси? Или ме оставяте да си говоря така? Има толкова много. Още толкова много. ( Да, ако обичате. ) Молих се за лидера на Северна ….. … Казах: „Той е добро момче.“ ( Да. ) „Моля, помогнете му.“ Богът на Информацията ми каза: „Помоли Бога на Северна ......“ Всяка държава си има Бог. ( Уау! ) Да я наглежда. И, добре, Той ми каза за него, но аз не искам да ви казвам тук. (Добре, Учителю.) Просто се молих за него, за лидера на Северна ....., в сърцето си. И съм записала тук. Казала съм: „Той е добро момче.“ Молих се също и за г-н Борис, преди, от Обединеното кралство, (Да.) понеже той имаше КОВИД и трябваше бързо да постъпи в болница. Затова казах: „Той е добро момче. Моля, помогнете му. Нека поема малко от кармата му, ако е нужно.“ (О, Учителю.) И бях толкова щастлива, седмица по-късно някъде той се бе прибрал вкъщи. ( Да. ) (О, Учителят ги е благословила.)

За Северна ....., ние нямаме достъп, всичко е наред, аз просто продължавам да се моля и да проверявам вътрешно. Но и с него също, ще бъде наред. (Да, Учителю.) Също така те говорят за мир и тъй нататък. Но не е подходящо да ви кажа. (Добре, Учителю.) О, ясно. Не, това също не мога ви го кажа. (Да, Учителю.) Те казват: „Ако Ти искаш да кажеш, трябва да го кажеш кодирано. Не можеш да казваш нещата открито.“ Невинаги. Но кода не мога да го напиша тук. (Да.) Затова, в скоби казвам: „(Добре, знам, знам, ще го направя. Почтителни благодарности към Вас. Въпреки че не сме на едно и също положение, любовта си я има.)“ Тоест, аз казвам на Бога на Северна ....., който ми каза някои неща. (О.) И Богът на Войната, и Богът на Информацията - аз Им благодарих.

А после, Той ми каза също: „Любовта ще победи.“ (Уау.) Аз казах: „Кажи ми. Каква любов, коя любов, чия любов?“ Кавички отново. Първо, Той в кавички: „Любовта ще победи.“ И аз казах: „Кажи ми повече за това коя любов, чия любов?“ И така, кавички: „Твоята, плюс тази на съществата в ПВ (Първоначалната Вселена). (О. Уау.) Богините/Боговете на Ihôs Kư.” И така, скоби: („Благодаря безкрайно и любов безкрайно.“) А после следват много неща, които ме карат да кажа: „Уау.“ „Небесата и Земята и всички същества са толкова загрижени и закрилящи.“ Всички ми казват, не се мести към еди-къде-си, към еди-къде-си. Защото не е безопасно. Дори паякът дойде и ми каза също. (Уау.) Кучетата също, разбира се. „Смирено благодаря на всички за тази изключителна любов. Нека Бог благослови всички ви. И нека Tim Qo Tu ви отведе в Новото Царство, където ще бъдете във вечна Слава. Поне на Четвърто Ниво. Амин. Обичам ви всички, тоооолкова много. ХХХХХ.“ Те продължават да ми казват: „Любовта ще победи.“ Дори наскоро. (Да, Учителю.) Аз им благодаря за това, че ми дават големи надежди. ( Разбираме, Учителю. ) Но те ми казаха точно деня, месеца и годината, и седмицата, но не искам да ви казвам. ( Да, Учителю. ) Казаха ми всички тези неща и кога ще се случи, и после казаха: „Защото любовта ще победи.“

Тогава ги попитах дали трябва да поставя друг защитен пръстен около света?“ Попитах ги дали да го направя или не, въпросителен знак. Не го пиша по този начин. Обикновено казвам така: „Да поставя гигантски такъв и такъв пръстен около света?” Въпросителен знак. Не казвам: „Трябва ли да поставя?“ Казах: „Да поставя?“ и въпросителен знак. (Да.) Това е оригиналният език. Пиша бързо и просто. И така, тези, които са отговорни за този вид защитен пръстен, Богините/Боговете, ми казаха: „Да.“ В кавички. И аз попитах: „Това ще помогне ли някак?“ Защото преди имах някакво съмнение. (Да, Учителю.) Как може такъв пръстен... Поставих вече един преди. ( Да, Учителю. ) Миналата година. (О, уау.) Миналата година, но този път се чудех дали трябва да поставям още, понеже става по-зле, като пандемията например. ( Да, Учителю. ) Не искам още хора да страдат, деца и възрастни, и невинни хора, които биват повлечени заради злите духове, те ги тласкат да вършат грешни неща, за да получат този вид карма. (Да, Учителю.) Дори ако злите духове го направят в тялото им и душата е просто... някои са готови, други нямат достатъчно заслуги, за да им помогна. (О.) Или някои имат, или са принудени да вършат някои лоши неща. Дори и да са под контрола или действието на злите духове, пак са отговорни, по някакъв начин. Само някои с добри заслуги и разкаяли се и наистина невинни, тогава мога да издигна душите им.

И сега, Богът на Пръстена, Властелинът на Пръстена, ми каза: „Да.“ Аз казах: „Това ще помогне някакси?“ ПВ (Първоначалната Вселена), Ihôs Kư, Властелинът на Пръстена, Богините/Боговете. Не пиша Властелинът на Пръстена, тук. Но просто ви казвам това между другото, понеже сега тъкмо се сетих за това. И Властелинът на Пръстена на ПВ (Първоначалната Вселена) каза: „Да.“ ( Добре. Уау. ) И Те казаха: „Любовта ще победи.“ Аз казах: „Откъде идва тази Любов?“ (О.) И Властелинът на Пръстена ми каза пак, Богинята/Богът на Пръстена от Ihôs Kư. Всички Богове/Богини имат отговорност за различни работи. (Ясно, Учителю.) Този Бог имаше задачата да се грижи за защитния пръстен. О, един момент, ще се върна. (Да, Учителю.) Трябва да включа телефона. Няма батерия. Само да включа мобилния телефон, за да можете да ме видите. Ще се запиша. По-късно, ще ви го дам. (Благодарим Ви, Учителю.) За да можете да ме видите и да правите с него каквото искате. Но дори и да не ме виждате, знаете ме как изглеждам. Нали? (Да, Учителю.) Изглеждам като последния път, когато ви видях. (Да, Учителю.) Само съм сложила няколко бръчици и още няколко бели косъма, така че ето точно как изглеждам.

„Откъде идва тази ‚Любов‘?“ Сложила съм „Любов“ в кавички. И Богът Властелин на Пръстена, понеже вече разговаряхме, Той между другото ми каза: „Py-O-Yol.“ Това значи „Твоята Любов.“ (Уау.) Аз казах: „Yol, какво е ‚Yol‘?“ Защото не знаех тази дума преди. Проверих част от Pusu езика. (Да, Учителю.) Но не бях проверила всичко, затова попитах: „Какво е Yol?“ Пише се Y-O-L. (О.) Той ми каза Yol, това значи „Твоите.“ (О.) Ти и Твоите. Тоест моите хора, някои от моите хора. Боговете/Богините от Ihôs Kư. Те наистина са мои хора. (Да, Учителю.) Останалите са осиновени. Вие сте осиновени. Но то е същото. Вие също ми помагате. Те също ми помагат. И така - Твоята (Py) Любов, моята (О) Любов, Любовта на Твоите (Yol). Тоест на Твоите хора. Твоите. Аз казах: „Звучи като хубав сън. Кога всички ще се заобичат?!“ Въпросителен знак. Удивителен знак. И тази Любов ще победи и това? Уау! И ще отнеме ....? Казах: „Това е твърде дълго. Колко хора ще умрат междувременно?“ (О.) Четири милиона, повече или по-малко. (О.)

Аз казах: „Моля Те, Богиньо на Информацията, кажи ми кой лекува или знае лекарството, твърде много работа.“ Помолих Я да ми каже кой може да лекува, кои са лекуващите Богове. Който знае да лекува. Тя ми каза. Тогава казах: Твърде много работи. Забравих, Богиньо на Информацията, забравих, кой Бог е това? Който извършва лекуването.“ Богинята на Информацията каза: „Богинята на Световното Здраве.“ (Уау.) Аз казах: „Сега си спомням, Богинята на Световното Здраве.“ Попитах Я, Богинята на Световното Здраве: „Светът ще има ли лекарство против този вирус, или какво ще стане?“ Въпросителна. Богинята на Световното Здраве, кавички: „За вируса, ваксина светът ревностно ще разработи.“ Така го казаха Те. Би трябвало да кажат: „Светът ревностно ще разработи ваксината за вируса.“ Тогава попитах: „Кога?“ Богинята на Световното Здраве каза: „.....“ О, Боже. (О.) И аз казах: „Уоу, уоу!!!!!“ Удивителни знаци, много. „Трябва да се намери по-добър начин!!!!!“ Много удивителни знаци. (О, Учителю.) Край на това.

Писала съм тук за една змия, опитала се да омагьоса кучето ми Рени също да умре. (О.) В този ден змията дойде тук и тогава Рени беше хипнотизирана от нея и седна там и я слушаше. Аз им казах: „Отведете я, бързо!“ Казах на Рени: „Не слушай. Не слушай.“ Понеже Рени каза, че змията ѝ казала, че ако тя се съгласи да умре, това ще донесе световен мир. Аз казах на Рени: „Не, не, не! Бог създава Мира, не кучето. Ясно ли е? Не слушай змията. Ела тук. Върни се вкъщи. Бързо! Спри! Ако видиш змията, бягай. Ясно ли е? Змията е по-бавна от теб. Просто бягай!“ И така, сега трябва да променя програмата на кучетата. Да се хранят долу на хълма. В стаите в по-ниското на хълма. Но това го промених вече веднъж. След като им казах: „Ако видите змията, просто бягайте. Не слушайте. Не стойте там и да слушате. Те лъжат. Мамят. Работят за майа, за дявола.“ И така, следващият път когато придружителят дойде да ги изведе, те останаха вътре, където бях аз. Аз казах: „Вървете, вървете, вървете. Излизайте. Време е да излезете и после да ядете и да се разходите.“ Те казаха: „Не, има змия навън. Не искаме да излизаме.“ Така че, трябваше да им сменя мястото с друго. Толкова са сладки. Толкова сладки. И двете вместо това бягат към моето място. Имат отделна стая извън другата ми стая. Аз живея в една стая, те живеят в друга стая наблизо. Има една свързваща голяма врата така или иначе, така че те влизат и излизат, аз влизам и излизам. Придружителите дойдоха, а те вместо това влязоха в моята стая. И казаха: „Има змия навън, не искаме да излизаме.“ Толкова са сладки. Не видях никаква змия никъде, но може и да се крие някъде, затова им смених мястото, да не излизат и да не ходят повече в този район. Казах на Ihôs Kư: „Изгонете всички тези змии от района на кучетата и от моя район.“ Все още злите духове могат да работят отдалеч. (Да.) Могат да изпращат змии там, и една едва не ме ухапа, ако не се бе намесила птицата, (О, Учителю.) която ме спаси.

Когато той дойде за първи път, беше много малък. Птиче-бебе. Аз казах: „Тази птица дойде тук, има ли някаква причина?“ Беше ми казано, че той е тук да ме пази. И аз казах: „Как може такава малка птица да ме пази?“ Аз трябваше да го защитавам много пъти. Трябваше да го взема в ръце и той ми позволи. Позволи ми да го галя и всичко. Но аз не исках той да свиква с мен. (Да, Учителю.) Искам той да се радва на свободата си. Като дива птица. Затова се опитвах да не се свързвам с него много често. Само когато е в беда, тогава го вземам, занасям го някъде другаде. Поставям го нависоко. (О.) Така че кучетата да не го гонят, например. И му дадох посвещение и му казах: „Грижи се за себе си.“ (Уау.) Защото той е дива птица. Трябва да се радва на свободата си да лети наоколо, накъдето му хареса, (Да.) и да си има партньорка и така нататък. Деца и всичко останало. Ето така си мислех аз. Не си позволявам да бъда твърде много замесена, но го обичам безкрайно. Толкова много го обичам. Понякога го викам, когато се върна в Хсиху. Викам го: „Ди, още ли си тук? Къде си? Къде си?“ Понякога той ми отговаря. Казва: „Далеч. Надалеч.“ (О.) Понякога казва: „Близо.“

Казвам ви твърде много неща. (Благодарим Ви, Учителю.) Не съм сигурна дали можем да разкрием всичко това по Суприм Мастър ТВ, но вие ме помолихте да ви чета... Безкрайно много е, затова мисля да спрем засега. Помислих си, че имате въпроси, затова ви се обадих. (Имаме. Имаме въпроси.) При всички случаи, дори и да нямате въпроси, аз ви се обаждам понякога, просто да ви уведомя, че съм все още тук и че мисля за вас. (О. Благодарим Ви, Учителю. Благодарим Ви толкова много. Оценяваме това.)

Гледайте още
Епизод
Списък за гледане
Сподели
Сподели с
Запази
Начално време
Свали
Мобилно
Мобилно
iPhone
Android
Гледай на мобилен браузър
GO
GO
Приложение
Сканирайте QR кода или изберете подходящата система за вашия телефон
iPhone
Android