Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Неперевершений Майстер: Єдиний Син Божий, частина 2 із 3

2023-11-10
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше

Бачите, Батько — це безіменний, Всевишній, Всемогутній Бог, який є всюдисущим, всемогутнім, всезнаючим, який є всім — у всьому — крім демонів, звісно, ​​тому що демони не мають ні субстанції, ні душі, ні серця, нічого. . Тому вони можуть все, тому що не відчувають болю за інших. Самі вони також не відчувають болю. Але коли в них більше не буде поганої, гріховної енергії, виробленої людьми, вони випаруються, зникнуть, зникнуть, більше не існуватимуть. Ось чому всі, хто поклоняється демонам, вони зробили велику, велику, велику, велику помилку, завдали собі великої, великої шкоди.

Є багато демонів, які також хотіли заподіяти мені шкоду, і вони також допомагали їй у цьому. Вона не одна така. Іноді ці людські демони, через ревнощі, зарозумілість чи его, також намагалися завдати шкоди мені, одній– не з іншими людськими демонами чи нелюдськими демонами – протягом багатьох років. Деякі з них навіть сповідалися або мені, або на публічному зібранні з багатьма моїми так званими учнями. Багато хто це чув. Я думаю, що у нас десь ще є записи, або вони, ймовірно, були в ефірі раніше, кілька років тому.

Один із них – чоловік, чоловік-маг – навіть звинуватив мене в тому, що Я завдала йому болю, не дозволивши його кинджалу проткнути моє тіло. Натомість це повернулося до нього, тому йому довелося скасувати свій замах! Я сказала, що Я не мала наміру заподіяти йому болю, це просто сталося, ну, іноді через Вартових чи Ангелів. «Вибачте, — сказала Я, — але, будь ласка, не робіть цього знову, вбивство — важка карма! Ви це знаєте? Рано чи пізно судді спіймають Вас і покарають». Я маю на увазі суддів з Небес, хоча судді в цьому фізичному світі не змогли знайти доказів або не змогли знайти Вас.

Бути у будь-якому публічному просторі й нагадувати людям про духовну практику — це ризик, на який Я змушена піти. Це виглядає легко, ніби Я завжди посміхаюся, переважно, розповідаю анекдоти і таке інше. Тож люди можуть подумати: «О, це дурниця, що Вона робить», і, можливо, спробують це наслідувати. Це не тільки це. Це на поверхні. Всередині все інакше.

Ви справді повинні старанно практикувати медитацію, постійно перевіряти свої власні моральні стандарти та завжди підключатися до Вищої Сили та/або до Всемогутнього Бога. Вихваляючи Його, поклоняючись Йому, молячись про захист і порятунок, переважно для того, щоб Ви могли продовжувати працювати, а не про те, щоб Ви хвилювалися про життя чи смерть. Краще закінчити свою роботу за одне життя або принаймні до певного моменту, інакше знову перевтілитися – народитися дитиною, подорослішати, потім стати зрілою людиною, а потім почати заново – це якось дуже втомливо. Ніхто не хоче робити це знову. Я ні.

Ви, звичайно, запитуєте мене, чому б мені не використати силу, щоб перемогти її (відьму). Ні Я не можу. Якщо Я використаю силу, Я маю на увазі сильну, щоб негайно вирішити це питання, вона негайно помре. У неї не було б жодного шансу врятуватися, викупитися чи навіть вибачитися чи щось інше. Тому мені просто потрібно бути терплячою, щоб у мене був час, і робити це повільно. Тоді, може, вона покається. І тоді, можливо, знайдеться якийсь привід їй допомогти. Усі Небеса, звичайно, поблажливі, але є деякі нижчі небеса, вони не є такими. Роблять це відповідно, і дуже жорстко. А іноді, вибачте, навіть Ісус не міг втрутитися. Це закон; це дуже суворо. Чорно-білий, такий собі. Суворіше, ніж навіть на нашій планеті.

Тому, будь ласка, продовжуйте молитися за Звільнення вашої душі. Це найголовніше. Навіть якщо планета залишиться цілою, але якщо твоя душа загине або піде в пекло, то ти опинишся в... Боже мій. Я не знаю, як довго ти вийдеш, і ти будеш відчувати стільки болю та горя. Деякі люди також їдять персон- тваринні продукти, але, оскільки вони мали великі заслуги в минулому житті, вони могли б вижити. І вони все одно можуть потрапити на небеса – на нижчі небеса – все одно, а не в пекло. Але ніколи не знаєш, чи вистачить у тебе взагалі заслуг з минулих життів чи ні. А може, Ви вже зробили багато поганого в минулому житті, тому це життя, якщо Ви продовжуєте, то Вам ніхто не допоможе.

Тепер, будь ласка, щодня просто хваліть Всемогутнього Бога, поклоняйтеся Богу Всемогутньому. І, звісно, ​​дякуйте Сину Божому та всім Святим і Мудрецям, які випливають із цієї енергії Святого Духа.

Зараз Я розповім Вам дещо про це. Ви бачите, наприклад, у більшості релігій вони мають цю Трійцю. Гаразд, скажімо, у християнстві вони завжди моляться Отцю, Сину і Святому Духу, або Святому Духу. Я б не хотіла використовувати слово «Святий Дух», але це те, що вони переклали в деяких старих писаннях. Хто такий Батько? Це Походження всіх речей. А це означає: «Спочатку було Слово», тобто (внутрішній Небесний) Звук, Вібрація, «і Слово було з Богом, Слово було Бог.». Отже, цей звук, ця вібрація, яку Я передаю моїм так званим учням, походить безпосередньо від Бога. Якщо ми хочемо повернутися додому до Бога, ми повинні бути охоплені цим (внутрішнім Небесним) Звуком, цією Вібрацією.

У всякому разі, у всіх нас це всередині. Якщо Ви справжня людина, у Вас це є; якщо ти не схожий на людину, але ти не є такою, ніби ти демон чи щось інше. Його немає навіть у ангелів, воно є лише у людей. Цей (внутрішній Небесний) Звук, та енергія Вібрації дуже потужна. (Внутрішнє Небесне) Світло також є іншим видом Вібрації або Звуку, але більш витонченим. Це Світло – (внутрішнє Небесне) Світло надзвичайно потужне. І разом із цим (внутрішнім Небесним) Звуком, або «Словом Бога», ця комбінація є так званим методом Гуань Інь, якому Я навчаю людей.

Але Вам потрібно відкрити свій внутрішній слух і внутрішній зір, третє око і так звані треті вуха, якщо Ви хочете їх так називати. Тоді Ви зможете почути цю Вібрацію, той (внутрішній Небесний) Звук, Слово Бога. І Ви зможете побачити (внутрішнє Небесне) Світло, яке є проявом Бога. Бог безіменний. Якщо Ви хочете пізнати Бога, (внутрішнє Небесне) Світло і Вібрація, Звук, допоможуть Вам. Нічого іншого не можна, нічого іншого не можна. І це найнадійніший шлях, найнадійніший інструмент, який приведе вас додому до Бога. І ви ніколи не відродитеся знову в будь-якій низькій ситуації або не будете заслані до пекла, щоб отримати покарання та біль. Звичайно, Ви можете повернутися у світ, якщо хочете, якщо Вам потрібно, якщо Ви хочеш комусь допомогти, але це не обов’язково. Це не є обов’язком, тому що у Вас є вільний вибір після того, як Ви просвітлені та контактуєте з цим прямим проявом Бога, який є (внутрішнім Небесним) Звуком і Світлом.

Я мушу згадати, що ще Я хочу Вам сказати. Ой, Я щойно дещо згадала. Гаразд, після того, як ваші внутрішні очі, або треті очі, і треті вуха будуть відкриті через Майстра, Божою благодаттю, Ви також отримаєте повноваження відновити зв’язок із Божою силою певною мірою відповідно до вашого духовного статусу чи стану на той момент. перенесення внутрішнього просвітлення, або ініціації. Лише через ініціацію Ви можете досягти цього та зберегти це, а також просуватися вгору до того дня, коли Бог забере Вас додому назавжди. Цей процес ініціації усуне всі ваші кармічні борги, тож Ви можете повернутися додому. Залишилося зовсім небагато, щоб Ви могли залишитися в цьому світі, заплативши трохи плюсів і прийомів. Ось чому Негативна сила завжди переслідує Майстрів і намагається всіма способами вбити Їх, щоб утримати всі душі тут під своїм гнітючим контролем!

Чому ми говоримо Отець, Син і Святий Дух? Я зараз поясню. Бачите, Батько — це безіменний, Всевишній, Всемогутній Бог, який є всюдисущим, всемогутнім, всезнаючим, який є всім — у всьому — крім демонів, звісно, ​​тому що демони не мають ні субстанції, ні душі, ні серця, нічого. . Тому вони можуть все, тому що не відчувають болю за інших. Самі вони також не відчувають болю. Але коли в них більше не буде поганої, гріховної енергії, виробленої людьми, вони випаруються, зникнуть, зникнуть, більше не існуватимуть. Ось чому всі, хто поклоняється демонам, вони зробили велику, велику, велику, велику помилку, завдали собі великої, великої шкоди.

Мало того, що демони нічим не зможуть Вам допомогти, вони затягнуть Вас в пекло. Бо якщо Ви будете їх слухати, робити погані вчинки, то вони затягнуть Вас в пекло. Але якщо слідувати... якщо Ви поклоняєтеся одному Всемогутньому Богу та слідуєте Його Сину та/або Святим і Мудрецям, які походять від Святого Духа, тоді Ви будете врятовані. Безумовно. Більше нічого не може бути кращим за це. Здебільшого, якщо Ви слідуєте за святим, мудрецем або навіть перебуваєте в прямому контакті з Сином Божим, Ви найщасливіша істота у всьому Всесвіті, тому що Вони з Богом.

Дивитись Більше
Епізод  2 / 3
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-05-08
772 Перегдяди
31:33
2024-05-07
33 Перегдяди
2024-05-07
1739 Перегдяди
2024-05-06
337 Перегдяди
36:57
2024-05-06
94 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд