Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • polski
  • italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Others
Титул
Рукопис
Далі
 

Вбивчий і жахливий світ посеред карма-простору, частина 3 із 3

2023-10-17
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше

Я знаю, що ми також молилися за мир у всьому світі, за всесвітнього вегана, але найважливіше це молитися за себе, свою родину, своїх покійних близьких, родичів і друзів. Тому що, якщо ніхто не молитиметься за них, вони назавжди будуть у підвішеному стані або на якомусь низькому астральному рівні, повному небезпек, повному загублених душ і порочних істот, і вони завжди будуть відчувати голод і спрагу, не матимуть нічого їсти, нічого пити, діватися нікуди. Будь ласка, моліться. Я знаю, що війна – це жахливо, але навіть молитися про те, щоб війни припинилися, не так важливо, як молитися за ваші душі.

О Боже милий, Я молюся Тобі щодня. Будь ласка. У мене не завжди вистачає часу на молитву, Ти це знаєш. Я зайнята 10 000 робіт. Я молюся, коли можу. Але це з усією моєю щирістю. Будь ласка, допоможіть людям; Будь ласка, допоможіть усім істотам на цій планеті – принаймні цій планеті, якщо не всім іншим планетам. Будь ласка, допоможіть їм, будь ласка.

Навіть якщо Ви продовжуєте посилати Своїх Синів, Своїх Дочок приходити на цю планету, наприклад, Ісуса Христа, Будду, Ґуру Нанака Дев Джі, Господа Махавіру, Пророка Мухаммада, благо Йому миру, Пророка віри Багаї, тощо... – хай буде мир на них усіх – незалежно від того, чи відродяться вони на цій Землі чи на будь-якій іншій планеті, щоб допомогти Вашим страждаючим дітям, будь ласка, не дозволяйте цьому повторюватися ніколи. Не дозволяйте їм розіп’яти Їх, убити, катувати в будь-який спосіб. Будь ласка Вони Твої Сини та Доньки, Вони виконують лише Твою роботу, дотримуються Твоїх Заповідей і роблять все, що можуть у всіх їхніх можливих можливостях у цьому фізичному світі, який є таким гнітючим, таким обмеженим, таким ув’язненим, яким так важко виконувати Свою роботу. Будь ласка, Боже, не забувай їх. Продовжуй надавати їм сили в їхній фізичній формі, а також духовною силою, щоб вони могли продовжувати виконувати свою роботу до тих пір, поки їм це дозволяє фізичне тіло.

Так багато Твоїх Синів і Дочок були вбиті, катовані, пригнічені та переслідувані різними способами. О, будь ласка, будь ласка. Будь ласка, візьми їх за руки; допоможи їм. І перш за все допоможи всім Твоїм дітям, щоб вони могли прокинутися і згадати Твоє Ім’я, пам’ятати Твою Силу, пам’ятати Твій зв’язок з ними. Тому що всі Твої Сини та Дочки вже зійшли, зробили все можливе. Є ще деякі старі душі, які все ще не пов’язані з собою, зі своїм Божественним Я, з Тобою, дорогий, Всемогутній Боже.

Гаразд, усі мої друзі на цій планеті, будь ласка, продовжуйте молитися. Якщо Ви не знаєте жодного Мійстра, який є достатньо потужно просвітленим, щоб допомогти Вам або завоювати вашу довіру, будь ласка, сильно моліться; моліться кожну секунду, кожну хвилину, щоб Ви були вільні від своєї роботи чи від своїх тягарів, від своїх турбот, від будь-яких своїх обов’язків. Просто моліться. Моліться так, ніби Ви повинні дихати, ніби Ви під водою і Вам потрібно вийти з води; ніби Ви голодні, ніби Ви відчуваєте спрагу і відчайдушно потребуєте їжі. Будь ласка, моліться всіма силами, усім своїм серцем, будь ласка. Це вся зброя, яка у Вас є, бо інакше демони заволодіють вашим життям, контролюватимуть вашу душу, ваш розум. І тобі не втекти, ти будеш робити те, що вони хочуть. Тоді ти станеш таким, як вони чи їхні підлеглі, і залишишся таким навіки. А потім Вас спіймають і теж навіки покарають.

Я знаю, що ми також молилися за мир у всьому світі, за всесвітнього вегана, але найважливіше це молитися за себе, свою родину, своїх покійних близьких, родичів і друзів. Тому що, якщо ніхто не молитиметься за них, вони назавжди будуть у підвішеному стані або на якомусь низькому астральному рівні, повному небезпек, повному загублених душ і порочних істот, і вони завжди будуть відчувати голод і спрагу, не матимуть нічого їсти, нічого пити, діватися нікуди. Будь ласка, моліться. Я знаю, що війна – це жахливо, але навіть молитися про те, щоб війни припинилися, не так важливо, як молитися за ваші душі.

Ви також можете молитися про припинення війн, але знайте, що поки Я говорю з вами, щодня 200 000, більш-менш, істот вбивають живими в утробах деяких жінок на нашій планеті. Щохвилини можна підрахувати, скільки життів вбито, задушено в утробах, просто так – вони навіть не можуть кликати на допомогу. І Бог послав їх до нас, щоб допомогти нам, цим чистим істотам, на цей період часу, о Боже.

Отже, ви бачите, війна в Україні (Ureign), ми говоримо, що цифра становить 250 000 чи 300 000 росіян, які були принесені в жертву у війні, і не говорити про українських (Ureign) солдатів, які також загинули, не говорячи, що бути покаліченими, пораненими або втраченими на все життя. Вони вже нічого не могли зробити для свого життя, своєї країни чи своєї родини. Бачите, це лише кілька сотень тисяч цифр, а ми вже вражені. Нам так боляче, і ми молимося; ми йдемо на вулицю протестувати, щоб уже висловити нашу тугу.

Уявіть собі, щодня 200 000 людей помирають невинно, не встигнувши навіть вдихнути життя; вони помирають у темряві в утробі матері, помирають, навіть не помолившись за них і не пожалівши їх. А потім їм доводиться йти і просто перебувати в підвішеному стані, де вони не можуть нічого робити, просто будучи овочем. Але знаючи свідомо все навколо – про своє життя, про свою долю, про свою біду.

Комусь так чи інакше пощастило або хтось має більше заслуг і може триматися біля батьків, жінок, матерів, які їх убили. І це іноді також робить її життя нещасним, свідомо чи несвідомо, і багато поганих речей станеться з цією матір’ю також через плачучі душі, які не могли навіть доторкнутися до матері, але весь час крутилися навколо, намагаючись її вгадати, намагаючись говорити з нею, але марно. Є багато речей, які можуть трапитися, коли душа помирає: тинятися, безцільно плавати, голосити, голодувати, спраглити, жарко, холодно. Нікого не цікавить, ніхто не знає. І вони розсердяться, а потім якось мститимуть людям. Або влаштовувати істерики та створювати хаос у якомусь безлюдному будинку чи будинку з привидами. І хай людина навіть не живе спокійно в такому місці, або захворіє або потрапить в аварію, якщо живе в такій місцевості або в такому будинку.

Excerpt from “I had an abortion, and the guilt and shame almost killed me” by Thir.st – Sept. 27, 2017, June Bai: Коли я прокинулася, я просто відчула: «Вау, добре, проблема зникла, тепер життя може повернутися до нормального життя». У глибині душі я знала, що я вбила свою дитину, я забрала свою дитину, і біль, і образа, і все просто почало з’являтися. Я не очікувала, що цей аборт так зруйнує моє життя. Увесь час я хотіла бути хорошою мамою, і вперше в житті я просто відчула, що я найгірша грішниця на землі, бо забрала мою дитину, коли вона була слабкою та беззахисною, і я мала бути такою. тією, хто захищав його, коли вона була у моїй утробі.

Excerpt from “Coping After an Abortion and Finding Hope Instead | Seize This Pro-Life Moment” By Focus on the Family – June 1, 2022, Elise: Я пам’ятаю, як лягла на стіл, обличчям до стелі. У мене була одна сльоза, яка скотилася прямо до лінії волосся, і я пам’ятаю, як вона була теплою, і це була остання сльоза, яку я виплакала за багато років. Я заплатила за те, щоб смерть увійшла в моє тіло, і вона увійшла. Фізично, так, але також емоційно та духовно я була просто повністю мертва всередині. Я більше захопилася вирізанням. Я почала більше пити. Я просто поводилася набагато недбаліше зі своїм тілом. Через рік я знову завагітніла. Я чула, як роблю те, чого навіть не хотіла, а саме дзвоню в ту саму клініку, куди я поклялася, що більше ніколи не ступитиму, і погоджуюся на дату, час, ціну і все таке. І я знову зробила аборт через рік.

Excerpt from “The Spiritual Warfare Reality in Abortion” by EWTN – Nov. 3, 2017, The Reverend Monsignor Charles Pope: Тепер ми маємо дуже послідовні докази – з розмов із екзорцистами та тими, хто бере участь у різних видах служіння визволення – що колишні клініки абортів або місця, де робили аборти, є справжніми притулками для демонів. Дуже, дуже часто там відбуваються демонічні нашестя. Крім того, ті, хто був причетний до абортів і так далі, часто опиняються справді мішенню. Тому що в певному сенсі, якщо вони навіть уникли цього, диявол думав, що тримає їх у своїх руках, і тепер він не збирається так легко здаватися. Отже, ми чули, що багато людей, які мають екзорцизм, які потребують екзорцизму, у якийсь момент у минулому були певним чином залучені до аборту, незалежно від того, зробили або заплатили за нього і так далі.

Є багато речей, про які Я могла би написати десять мільйонів книг. Я ніколи не зможу описати тобі все у Всесвіті. Усі ці дивні речі, жалюгідні речі – нещасні випадки всюди на планеті. Не кажучи вже про всі чудеса, чудеса та благословення від Небес і Бога.

Усі Майстри, які приходили на Землю, продовжували казати майже все подібне: що ми повинні бути хорошими. Ми маємо утримуватися від убивства, утримуватися від усього, що є непристойним, що не відповідає дійсності. Але люди не слухають. І чим більше ми не слухаємо Майстрів, тим більше ми перебуваємо під впливом негативних демонів, дияволів, привидів, гоблінів або будь-кого, хто нам не підходить, а не на Позитивній стороні Всесвіту. А ми страждаємо. Ми страждаємо і нескінченно страждаємо в цьому житті, а також у наступному житті – або в пеклі, у підвішеному стані, або просто в нескінченно втраченій ситуації, і ніколи не зможемо вибратися. Деякі можуть, але рідко, тому що негативна сила контролюватиме все це після того, як Ви втратите контроль над своєю душею; тоді Ви безпорадні, безнадійні.

Боже милий. Я могла б говорити вічно, але не можу. Мені просто так боляче. Щодня мені доводиться бачити весь біль, страждання та муки на цій планеті людей, а також тварин-персон, невинних дерев і всього такого. О, Боже. Навіть каміння має почуття, повір мені. Вони просто безпорадні, а також нічого не варті робити в такому статусі існування. О, Боже, будь ласка, допоможи! Я сподіваюся, Я молюся, щоб Я могла знову поговорити з тобою.

І будь ласка, бережіть себе дуже добре. Будь ласка, моліться, моліться, моліться, моліться, моліться – моліться з усіх сил. Будь ласка, будь ласка, навіть якщо Ви не вірите мені, моліться, це Вам не зашкодить! Це Вам допоможе. Принаймні Ви відчуєте себе трохи бадьорими після молитви. Вам не потрібно вірити в мене, щоб молитися. Просто моліться Всевишньому – не будь-якому маленькому богу, не будь-якому з імен Бога. Моліться безіменному Всемогутньому Богу. Поклонятися Богу. Поклоняйся тільки Всевишньому. Якщо Ви не знаєте жодного нинішнього Майстра, якому можна довіряти, моліться Минулим Майстрам, яких Ви знаєте, які мають чесноту, чисті та співчутливі. Молися до Ісуса, до найновіших Майстрів. Моліться до останнього Майстра, і до всіх Майстрів загалом, а також Святих і Мудреців. І поклонятися тільки Богу Всемогутньому. Ніхто інший. Поклоняйтеся тільки Всемогутньому Богу. Ніхто інший. Навіть якщо Вони пропонують тобі щось, ти дякуєш Їм, але перш за все, дякуй Всевишньому Богу. Будь-ласка, будь-ласка.

Я дуже переживаю за Вас усіх. І серце болить за Вас усіх. І Я тебе люблю. Не людська любов – це інша любов, яку Я не можу описати. А також від людини до людини. Я люблю Вас, усіх людей на цій планеті. Я люблю всіх тварин [людей] також і всіх інших істот в цьому світі. Навіть якщо Ви називаєте їх нерозумними істотами – у них є чуття, і Я також люблю їх усіх. Я ніколи не молюся за себе. Я тільки молюся за Вас усіх. І якщо Я молюся за себе, то це: «Допоможи мені стати сильнішою. Дорогий Всемогутній Боже, Найулюбленіший, Найпоклонніший, Найнадійніший Боже, просто допоможи мені бути сильнішим, щоб виконувати Твою роботу, виконувати Твоє призначення». Це все.

Будь ласка, попросіть Бога Всевишнього пробачити Вас і поклоніться Хірму, помоліться Йому. Надішліть Йому свою любов — всю свою любов, яку Ви можете зібрати, всю щирість, яку Ви можете зібрати, увесь відчай, у який може повірити ваш розум, всю щирість, яку Ви можете зібрати. Просто моліться Всевишньому Богу. Поклоніться Богу Всемогутньому. Ніхто інший. ОК. На цьому поки все. І Я бажаю всім Вам удачі, у Божій Ласці, Милосерді та Благословенні. Амінь. Люблю Вас всіх.

Дивитись Більше
Епізод  3 / 3
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-05-08
641 Перегдяди
31:33
2024-05-07
17 Перегдяди
2024-05-07
1627 Перегдяди
2024-05-06
333 Перегдяди
36:57
2024-05-06
88 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд