Keresés
Ezután következik
 

Mester és tanítványok között

A Belső Mennyei Fény és Hang meditáció helyes egyensúlya elhozza a spirituális fejlődést

2019-05-13
Lecture Language:English,Mandarin Chinese(中文)
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Könnyebb Fény meditációban ülni, kényelmesebb, de a Hang meditáció abszolút szükséges. Például, ha három órát meditáltok a Fényen, akkor két óra Hangot kell hozzáadnotok. Mivel az otthoni minimum arányos mennyiség másfél óra Fény meditáció és egy óra Hang meditáció. Tehát, ha többet meditáltok, akkor folyton hozzá kell adnotok, mint ahogy három óra Fényhez, azután két órányi Hangot. Négy és fél óra Fényhez azután három órányi Hangot. Szabályoznotok kell az energiát. Hagynotok kell, hogy az energia felmenjen egészen a harmadik szemig és azután a fejeteken lévő korona csakráig. Különben, ha nem meditáltok eleget a Hangon, akkor az energia meg fog rekedni máshol. Esetleg a napfonatban, vagy a torok központotokban, és annak ki kell jutnia, egészen fel a fejig, és ki kell jutnia és körbe kell áramlania. Tehát a meditáció a Hangon a Fénnyel arányosan nagyon, nagyon, nagyon fontos. A békétek érdekében is, nemcsak a spirituális fejlődésetekért, hanem a békés életért is. És azért is, hogy a bölcsesség jobban fejlődjön, a belső energia egyensúlya miatt.

Úgy értem, csinálnunk kell a Fény meditációt, mivel a belső Hang nagyon fontos. Különben, az energiánk nem lesz kiegyensúlyozva. És az életünk sem lesz kiegyensúlyozott. Nem fog semmilyen kárt okozni, de az életünk nem lesz olyan kiegyensúlyozott. És nem fogunk olyan simán megtenni dolgokat. Tehát a (belső Mennyei) Fény meditáció nagyon fontos. De a (belső Mennyei) Hang meditáció is nagyon fontos. A Hang meditációt Fény meditációval kell társítani, hogy az szabályozni tudja a Mennyből érkező erőt. Különben, esetleg az elakad más… Ezt szanszkritul csakrának hívják. Azt jelenti, az energia központjaink. Jobb a belső spirituális energiánknak a harmadik szembe mennie, vagy a fejünk tetejére. Ha az elakad máshol egy alacsonyabb helyen, mint a napfonatban, vagy a szív csakrában, vagy a torok csakrában, az nem lesz olyan jó; annak felfele kell mennie. A Hang meditáció arra fogja kényszeríteni, hogy felmenjen, így a szintünk magasabb lehet, és spirituálisan fejlődni tudunk.

És amikor hazamentek, el kell mondanotok a gyakorlótársaitoknak. Mondjátok el az összes CP-nek (kapcsolattartónak), emlékeztesse a gyakorlókat, hogy több Quan Yin-t csináljanak csoport meditáció ideje alatt, és otthon. Talán néhány őrnek (Dharma őr) kéne hoznia egy kis csengőt. Mondjátok meg mindenkinek, hogy meditáljanak – a Fény után – meditálniuk kell a Hangon, amíg a csengő megszólal. Így, legalább egy órát. Egy óra után a csengő megszólal, azután tudod, hogy az egy óra. De ha többet akartok meditálni a Quan Yin-on (Hang meditáció) arányosan több Quan Quang-gal, vagy Fénnyel, akkor az rendben van.

Azt mondtam, mikor visszamentek, mondjátok meg a többieknek, hogy többet meditáljanak a Hangon, kiegyensúlyozva azt a Fénnyel. Otthon, a (belső Mennyei) Fényen való meditáció után, beállíthatsz egy ébresztőórát. Állítsd be, hogy csörögjön, legalább egy órával később, és tudni fogjátok, hogy meditáltatok a (belső Mennyei) Hangon legalább egy óráig. Különben csak ülünk egy kis ideig, és azt fogjuk gondolni, hogy már eltelt egy óra. És az se lenne jó, ha folyton az órát néznétek.

De először a (belső Mennyei) Fényt kell csinálnod. Először a Fényt kell csinálnotok. Ismételjétek a Szent Neveket és aztán csináljátok a (belső Mennyei) Hangot. Rendben van, ha nincs időtök a teljes másfél órát megcsinálni, de esetleg csak annyi időtök van… csak egy órátok van, akkor talán 40 perc Fényt csinálsz és utána 20 perc Hangot. Például, valahogy így, többé-kevésbé arányosan. És akkor, ha nincs több időd, akkor először ismételd a Szent Neveket. Talán csak 15 perced van, akkor ismételd a Szent Neveket és meditálj a Hangon. Ismételd a Szent Neveket 10 percig és utána öt percig csináld a Hang meditációt.
Továbbiak megtekintése
Legfrissebb videók
2023-03-27
678 megtekintés
34:54
2023-03-26
28 megtekintés
2023-03-26
641 megtekintés
2023-03-26
43 megtekintés
2023-03-26
830 megtekintés
36:02

Figyelemreméltó hírek

159 megtekintés
2023-03-25
159 megtekintés
2023-03-25
715 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android