Keresés
Ezután következik
 

KÜLÖNLEGES! / Legyél vegán

Ching Hai Legfelsőbb Mester sürgős üzenete, hogy imádkozzunk a Vegán Világért, világunk megmentése, és a tartós béke érdekében

2020-03-20
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom

Az időnk most rövid. A világunk valóban fenyegető vészhelyzetben van. Több ketyegő bomba is van, még a klímaváltozásra sincs szükség. A Menny dühös. A Föld dühös. A Természet dühös, vár arra, hogy visszatérjünk eredeti szerető, kedves természetünkhöz, amilyennek Isten szánt minket, hogy azok legyünk, hogy megmentsünk másokat, önmagunkat és a családunkat. All this angry, anguished energy is all aiming at us. Ehhez képest az atombomba olyan, mint egy gyerekjáték. Légy hős. Változtass az életmódodon. Légy hős. Segíts a bolygónak. Mentsd meg az állatokat. Mentsd meg a világunkat.

Együtt imádkozunk. Ha nem is tudsz vegán lenni most, csak imádkozz, hogy hamar legyél. Imádkozz a Vegán Világért. Kérlek tarts velünk minden nap hong kongi idő szerint este 9-től 10 óráig, hogy imádkozzunk és/vagy meditáljunk a Vegán Világért, így a miénk lesz a tartós Világbéke is. A Menny áldjon sokszorosan! Nagyon köszönöm.

Imáink erősek, mert mögöttük áll a Mennyország, a Szentek és Isten ereje. Hatalmas ereje van, korábban soha nem ismert, különösen most, együtt csináljuk, és vegán lettél, imádkozol, hogy vegán legyél, vegán leszel, az összes jóindulatú, belső tulajdonságoddal. Ez nagyon hatékony. Kérlek mondjátok el a családtagjaitoknak, barátaitoknak, ismerőseiteknek, bárkinek, akit ismertek, hogy imádkozzanak velünk egy vegán világért. Ez nekik is jó. IMÁDKOZUNK, MEDITÁLUNK EGYÜTT nagyjából egy órát, folytatjuk MINDEN NAP ÚJRA, amíg a Vegán Világ itt van.

Akár őszintén öt percig, húsz percig, ez mind segít megtisztítani a világunkat, hogy megmentsük a gyermekeinket, és hogy nemes, méltó, tisztességes életet éljünk, ami Isten gyermekeihez illő. Csatlakozz, hogy megmentsük az ártatlanokat. Csatlakozz, hogy megmentsük a világunkat. Kérlek! Isten áldjon titeket többszörösen, eme életben és a következőben.

Állítsatok be ébresztőt, bárhol is legyetek, bármit is csináltok, kérlek, álljatok meg néhány pillanatra imádkozni velünk a Vegán Világért, hongkongi idő szerint este 9-től 10 óráig.

Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android